Gelgelelim Asıl Konumuza Bundan Bir Müddet Önce Kuzenim Yakın Bir Arkadasımız Ata nın Carlarını Silmişti , ''Bunu Neden Bize Anlatıyorsun Yakın Arkadaşından Bizene'' Diyecek Arkadaşlar OLabilir İnanın Ben Çok Meraklı Değilim Butür Şeyleri Bahsetmeye Lakin Geçen Gün Karşı Klandan Serserixemree idi yanılmıyorsam Nicki Onu Kestiğimde /b den ''Fenomen Hırsızı'' Gibi Basit Ve Tam Oyun Bağımlısı Bir Karakterin Aynadan Yansımış Halini Gösterdi Bölgeden,Benim Karakterlerim Sağolsun Kuzenlerimin Sayesinde Mart 1 e Kadar Suskun Kalıyor Ve Ben Bu Çocuklara Birşey Dşyemiyorum ki Demekte İstemem Cahilin Kafasına Kim Laf Sokmuş ki Ben Anlatayım
ATAxWHİTE Karakterlerinin Silinmesinin Benimle İlgisi Olmadığını Ata Kardeşimiz , Ben Ve Bazı Arkadaşlarımız Defalarca Teit Ettiler Lakin Yinede Bazı Arkadaslara Neden Hırsızdır Diyorsun Dediğimizde -Forumu Oku.!! Diyorlar
-La biz körmüyüz yoksa sende mi var bi aksilik niye sadece orayı okuyon konunun devamını okusana be cahil adam.
Birdaha Böyle Bir Olayla Karşılaşmamayı Temenni Ediyorum Ama Cahil Bitmez Oyunda
Haaa Birde Bu Akşam Üzeri,, Olayı Anlatmadan Önce Şuna Açıklık Getirmek İstiyorum;
Benim Bu Oyunda Olmamın Tek Sebebi Klan Savaşıdır Tek Zevk Aldığım Şey O'dur Çünkü Hiçbirşey Kesmiyor Artık,Klanda Olan Çocuğu Kesiyorsun Ardından Bölgeden ''Fenomen Hırsızdır'' diyor, ula sen çantandan kasana koyacağın madenimi çaldım?? Ne hakkın var ki hırsız demeye (şimdi birkaç gevşek çıkar karizmasını çalıyorsun der,,neyse takmıyorum onları) Sunucumuzdaki Arz Kardeslerimize Bir Hatırlatmada Bulunayım,Karşı Klandaki Düşman Karaktere Dalıp Dalmamak Oyuncuların Elindedir Nasıl ki Seçip Space tusuna bastığımızda saldırıyor bazı bölgelerde buda öyle birşey ( şimdi yine birileri çıkar işi erkekliğe adamlığa döker) buda oyunun bi kuralıdır bilmeyen arkadasların kulağına küpe olsun..
Oyunu Olduğu Gibi Oynayın Ben Oyunu Formatında Oynadığıma İnanıyorum,,
Karşı Klandaki Kardeşimde Savaşmak İstemiyorsa Birzahmet Uzaklaşmaya Baksın Sonra Kimseyle Kötü Olmak İstemiyorum..
Haaa Arzların Hepsimi Öyle?? -Hayır,Efendim... Vallahi Kestikten Sonra Muhabbet Ettiğim Adamlar Var ( yalaka değiller) Tebrik Edenler Oluyor Böyle Adamları Birdahaki Görüşümde Selam Verip Geçiyorum
Herzaman Ben Kesmiyorum Tabii Ama Kesenlerede Laf Atmıyorum Kırıcı Sözler Sarf Etmedikleri Sürece
Neyse Okuyanlara Teşekkür Ediyorum,,Okuyup Konuyu Anlayanlara Ayrı Bi Teşekkür Ediyorum,, Saygılar..