Önemli Duyuru; Tüm Arzlar Baksın.!!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
mComak
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Önemli Duyuru; Tüm Arzlar Baksın.!!

Mesaj gönderen mComak »

Merhabalar Beni Birçoğunuz Tanır En Az 1 Defa Hepinizle Karşılaşmışımdır,,
Gelgelelim Asıl Konumuza Bundan Bir Müddet Önce Kuzenim Yakın Bir Arkadasımız Ata nın Carlarını Silmişti , ''Bunu Neden Bize Anlatıyorsun Yakın Arkadaşından Bizene'' Diyecek Arkadaşlar OLabilir İnanın Ben Çok Meraklı Değilim Butür Şeyleri Bahsetmeye Lakin Geçen Gün Karşı Klandan Serserixemree idi yanılmıyorsam Nicki Onu Kestiğimde /b den ''Fenomen Hırsızı'' Gibi Basit Ve Tam Oyun Bağımlısı Bir Karakterin Aynadan Yansımış Halini Gösterdi Bölgeden,Benim Karakterlerim Sağolsun Kuzenlerimin Sayesinde Mart 1 e Kadar Suskun Kalıyor Ve Ben Bu Çocuklara Birşey Dşyemiyorum ki Demekte İstemem Cahilin Kafasına Kim Laf Sokmuş ki Ben Anlatayım :)
ATAxWHİTE Karakterlerinin Silinmesinin Benimle İlgisi Olmadığını Ata Kardeşimiz , Ben Ve Bazı Arkadaşlarımız Defalarca Teit Ettiler Lakin Yinede Bazı Arkadaslara Neden Hırsızdır Diyorsun Dediğimizde -Forumu Oku.!! Diyorlar
-La biz körmüyüz yoksa sende mi var bi aksilik niye sadece orayı okuyon konunun devamını okusana be cahil adam.
Birdaha Böyle Bir Olayla Karşılaşmamayı Temenni Ediyorum Ama Cahil Bitmez Oyunda :)

Haaa Birde Bu Akşam Üzeri,, Olayı Anlatmadan Önce Şuna Açıklık Getirmek İstiyorum;
Benim Bu Oyunda Olmamın Tek Sebebi Klan Savaşıdır Tek Zevk Aldığım Şey O'dur Çünkü Hiçbirşey Kesmiyor Artık,Klanda Olan Çocuğu Kesiyorsun Ardından Bölgeden ''Fenomen Hırsızdır'' diyor, ula sen çantandan kasana koyacağın madenimi çaldım?? Ne hakkın var ki hırsız demeye (şimdi birkaç gevşek çıkar karizmasını çalıyorsun der,,neyse takmıyorum onları) Sunucumuzdaki Arz Kardeslerimize Bir Hatırlatmada Bulunayım,Karşı Klandaki Düşman Karaktere Dalıp Dalmamak Oyuncuların Elindedir Nasıl ki Seçip Space tusuna bastığımızda saldırıyor bazı bölgelerde buda öyle birşey ( şimdi yine birileri çıkar işi erkekliğe adamlığa döker) buda oyunun bi kuralıdır bilmeyen arkadasların kulağına küpe olsun..
Oyunu Olduğu Gibi Oynayın Ben Oyunu Formatında Oynadığıma İnanıyorum,,
Karşı Klandaki Kardeşimde Savaşmak İstemiyorsa Birzahmet Uzaklaşmaya Baksın Sonra Kimseyle Kötü Olmak İstemiyorum..
Haaa Arzların Hepsimi Öyle?? -Hayır,Efendim... Vallahi Kestikten Sonra Muhabbet Ettiğim Adamlar Var ( yalaka değiller) Tebrik Edenler Oluyor Böyle Adamları Birdahaki Görüşümde Selam Verip Geçiyorum ;)
Herzaman Ben Kesmiyorum Tabii Ama Kesenlerede Laf Atmıyorum Kırıcı Sözler Sarf Etmedikleri Sürece :)

Neyse Okuyanlara Teşekkür Ediyorum,,Okuyup Konuyu Anlayanlara Ayrı Bi Teşekkür Ediyorum,, Saygılar..
Resim
mComak
İskele Babası
İskele Babası

Re: Önemli Duyuru; Tüm Arzlar Baksın.!!

Mesaj gönderen mComak »

Resim

Pardon Sunu Unuttum!! Arkadas Bir Söz Söylemiste,,
Duruma Acıklık Getirirse Sevinirim Acep Neyi Yürütüldü?
Resim
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

Milletin ağzı torba değil ya büzesin :) Seni tanıyan bilir bak sen keyfine :)
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
mComak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mComak »

Kaptanmagaradami yazdı:Milletin ağzı torba değil ya büzesin :) Seni tanıyan bilir bak sen keyfine :)
Öyle ama biyerden sonra insanın canına tak ediyor vallahi :)
Resim
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

basit olaylara takılmamak lazım bu akşam az kesmedik seni sende bikaç defa kesmiş olabilirsin :) adamı kesince arkadan uyuzlar hırsız diyor böylesi çok başımıza geliyor.adam dalma karizma satcam diyor yanından geçerken durdurma atıp kesiyor.böyleleride var takmamak lazım :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Takma be kardeşim kafana şapkadan başka birşey.
Boşver , sen oyununu oyna , keyfini çıkar.

Ne demiş atalarımız ?

İt ürür , kervan yürür.
Varmı daha ötesi ? :)
mComak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mComak »

ElitConan yazdı:basit olaylara takılmamak lazım bu akşam az kesmedik seni sende bikaç defa kesmiş olabilirsin :) adamı kesince arkadan uyuzlar hırsız diyor böylesi çok başımıza geliyor.adam dalma karizma satcam diyor yanından geçerken durdurma atıp kesiyor.böyleleride var takmamak lazım :)
Bak işte ben böyle adam arıyorum kesildikten sonra laf etmeyecek oyunun zaten olan bi parçası gibi normal karşılayan adam arıyorum ya +1 ..
Yorum için Tşkler..
AlpAykan yazdı:Takma be kardeşim kafana şapkadan başka birşey.
Boşver , sen oyununu oyna , keyfini çıkar.

Ne demiş atalarımız ?

İt ürür , kervan yürür.
Varmı daha ötesi ? :)
Abim ne denildide ben takmadım ama bazı kimseler bazen harbiden abartıyorlar.
Yorum için Teşekkürler.
Resim
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Kaptanmagaradami yazdı:Milletin ağzı torba değil ya büzesin :) Seni tanıyan bilir bak sen keyfine :)
Gökay'a katılıyorum, sıkma canını. Allah'ından korksunlar, vicdanları (varsa) bırakmasın peşlerini...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

bölgeden yaz herdaim keseriz fenomen :) olmadı kesilirizde :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

Oyunda filitreleme seçenği var kullan diyeceğim, seni tanımıyom sanki haytta kullanmasın :D
Takma kafana ya , boşver :cry:
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön