İçerik Düzenlendi.
İçerik Düzenlendi.
Küfürlü içerikli resim kaldırıldı.Forum hesabınız uyarı amaçlı 7 gün uzaklaştırıldı.
Schiller
Hırsız olmadığım halde bana edilen edilen küfürleri sizlere duyurmak istedim.biliyorum ki fotolar silinebilir. ama bakmak isteyen olursa oyunda bana ulaşıp fotoları gönderebilirim.
Sözü edilen Fevzi cevriye ayakkabıyı yanlışlıkla boşluğa atmama karşılık hırsız dediler.Zararlarını telafi etmem rağmen aynı tepkiyi hala göstermeye dewam ettiler. böyle bir loncaya girdiğim güne lanet olsun.
Choosensxgost...VE..ChoosensxKaHiN in ezilliiği..
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Choosensxgost...VE..ChoosensxKaHiN in ezilliiği..
kardeşim oyunda küfür etmediyse problem yok ama sonuçta küfür ediliyor bi insan karakterli iyi biri olsa hiç bir yerde küfretmez karekterini belli etmiş oldu..
Daha fotograf güncellemesini bilmiyorsun hadi onuda gec.. ben krall .. dogru ben ettim .. ama ghost etmedi onun adını agzına alma senin burda ne kadar bi kişiksiz oldugunuda tekrar gördük bir insan kendisine edilen küfür TÜM meran sunucsuna acmıs evet. ben krall tekrar söylerim ettim . benden haric yasinle danger de etti .. etmemizin sebebi.. bize ejder üretirken emrah abi yasin abi muhammet abi ömer abi bize item para pul ver.. verdik ben basına kalkmıyorum bunları ama simdide diyor ki ben calmadım ben sizden yardım olmadım hani bi söz vardır ..her insan icindir bu sözüm yal yedigin kapıyı unutma ...
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
Arkadaşım sen kimsinki sana abi diyeyim ben . Ayrıca o ejderi ben her gün sabahlıyarak madenin başında tek ürettim tamammı . Ve Choosensxghostun küfür ettiği ortada ....
ChoosensxSampLes
ChoosensxSampLes
fotoların güncelleyememin sebebi ekranımın ebatlarının çok geniş olmasıdır.küfür etmen nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu gösterir ki bu da senin adam olmadığını göstergesidir . suç bendeki senin gibilerini adam yerine sayıyoruz...
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
lan asab ürettin havalara girdin bir de sancak savaşıdna bala seçildin iyice biyerin kalkjtı addam olsan o kadar apra verdi mustafa ssana onalrı geri vrirdin borç altıdna kalamzdınSampkes yazdı:İçerik Düzenlendi.
İçerik Düzenlendi.
Küfürlü içerikli resim kaldırıldı.Forum hesabınız uyarı amaçlı 7 gün uzaklaştırıldı.
Schiller
Hırsız olmadığım halde bana edilen edilen küfürleri sizlere duyurmak istedim.biliyorum ki fotolar silinebilir. ama bakmak isteyen olursa oyunda bana ulaşıp fotoları gönderebilirim.
Sözü edilen Fevzi cevriye ayakkabıyı yanlışlıkla boşluğa atmama karşılık hırsız dediler.Zararlarını telafi etmem rağmen aynı tepkiyi hala göstermeye dewam ettiler. böyle bir loncaya girdiğim güne lanet olsun.
yazık çok yazık hepünüze :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Ferhatbey yazdı:yazık çok yazık hepünüze :roll:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

başlığı yanlış yazmışsın..
R-ezilliği mi ?
ezi-K-liği mi ?
:mrgreen: :mrgreen:
R-ezilliği mi ?
ezi-K-liği mi ?
:mrgreen: :mrgreen:
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Forum Kuralları Madde 2;
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.