SALAK BENIM LAFLARIMI BANA SOYLUYO AGZIN LAF YAPMIYOSA SUS !!!
AGZIN NASIL LAF YAPSIN DOLUYKEN
ANNENIN ISI YOKSA BAKUYE YOLLADA BIRAZ DA BIZIM DUDAGIMIZ GOKKUSAGI GIBI RENKLI OLSUN
Sadece İzledim.... İzledim ... İzledim....
Ya "Show" Adlı Kıt Kullanıcı , Sen Küçükken Menencik mi Geçirdin ne ?
Bize veya Başkalarına Laf Atmak Senin Gibi Kıytırık Kişilerin Haddine mi ?
Susarız Ama Tek Başına Dolanan Koyun Gördük mü Kurt Gibi Ona Saldırır Etini Yemeyiz Bile...
Akıllı olun...
Engelsizseniz Engelsizsiniz Yaparız Sizi.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
KuTSaLGeNc yazdı:SALAK BENIM LAFLARIMI BANA SOYLUYO AGZIN LAF YAPMIYOSA SUS !!!
ANNENIN ISI YOKSA BAKUYE YOLLADA BIRAZ DA BIZIM DUDAGIMIZ GOKKUSAGI GIBI RENKLI OLSUN
SENIN LAFLARINI SANA MI SOLUYORUM SENIN KELIMELERIN MI VAR NOTER TAHSIKLI
MAL HERIF HALA AYNI LAFLARDA KALDIN BASKA CUMLE KURAMIYORSUN ANNENI YOLLAMADGIN ULKE KALMAMIS TAVSIYEMI VERIYORSUN YOK HIC BIR YERE GİTMIYOR ZATEN GITMESINE GEREK YOK ANNEN VARKEN SENIN AGZIN ICINDE KI DILIN KEMIKI YOK KI SUSSUN ADAM YERINE KOYSUNLAR SENI NEDE OLSA OROSPUCOCUGU OLDGUNU HERKEZ BILIYOR..
--- DAHA YAZMA----
MAL HERIF HALA AYNI LAFLARDA KALDIN BASKA CUMLE KURAMIYORSUN ANNENI YOLLAMADGIN ULKE KALMAMIS TAVSIYEMI VERIYORSUN YOK HIC BIR YERE GİTMIYOR ZATEN GITMESINE GEREK YOK ANNEN VARKEN SENIN AGZIN ICINDE KI DILIN KEMIKI YOK KI SUSSUN ADAM YERINE KOYSUNLAR SENI NEDE OLSA OROSPUCOCUGU OLDGUNU HERKEZ BILIYOR..
--- DAHA YAZMA----
SEN VE ANNEN GIBILER OLMASA YALNIZ ERKEKLER NE YAPAR SONRA...
SENIN CIFT KASARLI TOST OLDUGUNU BILMEYEN KALMADI YAVRUM....
SANA AGZIN DOLUYKEN KONUSMA DEMEDILER MI KIZIM
--- DAHA YAZMA----
SEN VE ANNEN GIBILER OLMASA YALNIZ ERKEKLER NE YAPAR SONRA...
SENIN CIFT KASARLI TOST OLDUGUNU BILMEYEN KALMADI YAVRUM....
SANA AGZIN DOLUYKEN KONUSMA DEMEDILER MI KIZIM
hahahaha
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Siz veya O Hâklı olsun farketmez, bende nefret ediyorum DuuR'dan; fakat bu ona hakaretler yağdırmama veya ezmeme hâkkım olduğu anlamına gelmez. Terbiyesizliğin lüzumu yok, arkadaşlar.
showxyapma (DuuR olduğunu iddia eden kişi) Sende oyunu bırakıyorum diyorsun. O zaman Lafını söyle ve kapıdan çık. Konuyu uzatma, '' İsminin Eri ol '' burada '' SHOWxYAPMA ''. Buna Dikkat edin ve son yorum bu olur inşallah.
Yönetici Arkadaşlardan(arz ederim ki) , Konu'nun sahibi ben değilim ; Fakat Konu'nun kapatılmasını arz ederim. Yoksa '' İç Çatışma '' ya doğru gidiyor.
-- Söz Gümüşse, Sükut Altındır.
-- 2 Düşün 1 Konuş.
-- En Büyük Tepki SUSMAKtır.