:!: :!: Arkadaşlar libyadan bir laptop aldım.windows7 ultimate yüklü türkiyeye gelince türkçe dil paketini yükledim.şansıma o sıra fuar vardı bir adette cd aldım eve gelince cdden oyunu yükledim ve türkçe karakterler (ğ,ş,i gibi ) karakterler oyunda görünmüyo dedim neyse sorun vardır belki sildim internetten yükledim yine aynı sorun var.arkadaşımın usbsinden yükledim yine aynı bi çözüm bulabilirmiyiz işte hataya örnek bir resim :arrow: :
http://goo.gl/mc9cY][img=http://i1102.hizliresim.com/2011/2/23/5478.bmp
Yardımcı olabilecek varsa yazsın.yoksa gereksiz yere yorum yazmayın lütfen
Acil Yardım Lütfen Adminler...
Acil Yardım Lütfen Adminler...
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Re: Acil Yardım Lütfen Adminler...
oyunun yazı fontlarının verdana olduğundan emin ol 
Baktım Kardeş Yazı Fontları Verdana. :? çözümü nedir ?? :!: :?:Kapris yazdı:oyunun yazı fontlarının verdana olduğundan emin ol
Göster

İndirdiğin türkçe dil paketini tekrar kontrol et, sorun orda olabilir, başka dil paketi dene mesela, bide saatin solundaki "TR" işaretini kontrol et orası "ENG" gibi bi şey yazıyosa başk bi şeyde olabilir orayı "TR" yapmaya çalış, olmadı diyosan pc işletim sistemini tekrar dan kur full sürüm windows7 ler hemde ultimate piyasada mevcut benimki mesela full sürüm crackli ultimate, sorunun ancak öyle çözülür.
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı

++xPrince yazdı:İndirdiğin türkçe dil paketini tekrar kontrol et, sorun orda olabilir, başka dil paketi dene mesela, bide saatin solundaki "TR" işaretini kontrol et orası "ENG" gibi bi şey yazıyosa başk bi şeyde olabilir orayı "TR" yapmaya çalış, olmadı diyosan pc işletim sistemini tekrar dan kur full sürüm windows7 ler hemde ultimate piyasada mevcut benimki mesela full sürüm crackli ultimate, sorunun ancak öyle çözülür.
Arkadaşlar Libyadan Aldım Kutusuyla Laptopu Windows7 Cdsi İçinde Vardı Orjinal Yani Windows 7 Ve Saatin Ordaki Yer TR Türkçe Dil Paketini Windows'un Sitesinden İndirdim.Sorunum Çözülmedi Adminler Yardım Edebilirmi Acaba
Göster