Bugün Grup Bölgelerinden Sığınaktayken RASKOLNIKOV ve Delixguestepo adlı bu kişiler hakkımda kötü söz sarfedip hakkımda bazı ithamlarda bulunmuşlardır.Hakkımı savunuyorum diye beni gruptan atmışlardır.Gruptan atması umrumda değil ama böyle kişileri oyun içerisinde barındırmasını istemiyorum.Lütfen böyle kişilere itimat etmeyin gruplarınıza almayın ve girmeyin.
Resimlerdede anlaşılıcaktır.
Küfürlü resimler kaldırılmıştır. Forum hesabınız 7 gün kapatımıştır.
SirOnur
Delixguestepo ve RASKOLNIKOV hk.(Kimin Ne olduğunu Görün)
Re: Delixguestepo ve RASKOLNIKOV hk.(Kimin Ne olduğunu Görün)
2. foto yanlış koymuşum diğeri burda
Küfürlü resimler kaldırılmıştır. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
SirOnur
Küfürlü resimler kaldırılmıştır. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
SirOnur
- REALSARPKAN
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Hiç bişey demiyorum sana OĞLAN . Beni tanıyan bilir bilen tanır ve burda bu yazıyı okudugunda güler geçer .. sen rahat ol .. Yeni bişey daha ögrendim sayende.. tanımadıgım adamı gruba almıyacaksın ve aynı tanıdıgın adamla yaptıgın muhabbetı o adamın oldugu grubda söyleden yapmıyacaksın ki senin gibi kendini bilmezlerin pardon cok bilmişlerin elindeki klavyede ismin gecmesın.. istedigin kadar resim koy istedigin kadar yazı yaz .. Hiç umrumda degil .. Beni senin yazdıklarından tanıyacak adamlarla zaten benım işim yok ayık ol .. kendıne ıyı bak oğlanım ..
RASKOLNİKOV
RASKOLNİKOV
Kimlerin hayatLarında izLer bıraktık habersiz,
hayatımızda izler bırakanLar bizden habersiz .
noldu lan zoruna mı gitti bu oğlan kelimesini sana yediririm yaşın kaç ona göre konuş adamı ashabını bozma
kanıt olunca nasılda mosmor oldun adamı böyle çarparız biz.
Seni oyunda tanıyanların sayısı benim parmaklarım sayısını geçmez cocuk güldürme beni
kendini bişey zannetme oyunda seni tınlayan olmaz
Konuşmalarında türkçe kelime kullan ki çocuk sanmasınlar ADAM sansınlar oyunda !
kanıt olunca nasılda mosmor oldun adamı böyle çarparız biz.
Seni oyunda tanıyanların sayısı benim parmaklarım sayısını geçmez cocuk güldürme beni
kendini bişey zannetme oyunda seni tınlayan olmaz
Konuşmalarında türkçe kelime kullan ki çocuk sanmasınlar ADAM sansınlar oyunda !
En son LostMan tarafından 23 Şub 2011 21:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- REALSARPKAN
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
harbi oğlansın sen ya
.
neyine mosmor olucam arkadaşlar skypede söyledi bakım dedim onlar gibi güldüm geçtim kısa bir ufak cevap yazdım bu arada canım zoruna kımın gıttıgı belli "lan" hmm iyi güzel devam et sana cevap yok daha keske burdada engelleme sansım olsa malesef ki o yok
o yuzden forumu kapatcam gırmeyecegım sen yaz yaz kudur
hadi iyi geceler sana
.
forumu okurken gozlerını yoranlardan özür dilerim.
neyine mosmor olucam arkadaşlar skypede söyledi bakım dedim onlar gibi güldüm geçtim kısa bir ufak cevap yazdım bu arada canım zoruna kımın gıttıgı belli "lan" hmm iyi güzel devam et sana cevap yok daha keske burdada engelleme sansım olsa malesef ki o yok
hadi iyi geceler sana
forumu okurken gozlerını yoranlardan özür dilerim.
Kimlerin hayatLarında izLer bıraktık habersiz,
Oyun içinde istediğini engellersin ama burda gerçekleri saptırmak için yasaklayamazsın genç
ben çok sakinim sen oyundaki haline bak rahat ol.
Kuduracak olan sensin kimin ne olduğunu görüyor herkes
ben çok sakinim sen oyundaki haline bak rahat ol.
Kuduracak olan sensin kimin ne olduğunu görüyor herkes
Merhaba
Forumlarımızda konular açmadan önce, konu başlığı ve içeriğinin tartışma ortamına zemin hazırlamamasına dikkat etmemiz gerekmektedir.
Konu kişisel tartışma ortamına dönüştüğü için kapatılmıştır.
Forumlarımızda konular açmadan önce, konu başlığı ve içeriğinin tartışma ortamına zemin hazırlamamasına dikkat etmemiz gerekmektedir.
Konu kişisel tartışma ortamına dönüştüğü için kapatılmıştır.