asus 5552G
asus 5552G
asus 5552G diz üstü pc ile oynuyorum bir süredir oyunu ama dar yerlerde mesela arz kale babı ali banka gibi yerlerde görüntüde kırılmalar oluyor ekran kararıyor .pc yi yeni aldıgım için sürücüleri güncel acaba bu sorunla karsılasıp cözüm bulan varmı
konyalı
Re: asus 5552G
yamgur yazdı:asus 5552G diz üstü pc ile oynuyorum bir süredir oyunu ama dar yerlerde mesela arz kale babı ali banka gibi yerlerde görüntüde kırılmalar oluyor ekran kararıyor .pc yi yeni aldıgım için sürücüleri güncel acaba bu sorunla karsılasıp cözüm bulan varmı
Aynı sorundan bende de var. Ama ne yapcagımı bilmiyorum.
YalnızYolcu
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Ati ekran kartına sahip olduğunuzdan bu sorunla karşılaşıyorsunuz sorun bende de var merak etmetin Ati ekran kartı kullanan herkeste bu sorun var
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

:arrow:kFygFb yazdı:Ati ekran kartına sahip olduğunuzdan bu sorunla karşılaşıyorsunuz sorun bende de var merak etmetin Ati ekran kartı kullanan herkeste bu sorun var![]()
neden cözümsüz olsun ki atı kartınnın yerıne başka bir kart alırsın sorun çözülür unutma her şeyyın çözümü bulunur bir ölüme çare yok iyi forumlar
Buhara yazdı:neden cözümsüz olsun ki atı kartınnın yerıne başka bir kart alırsın sorun çözülür unutma her şeyyın çözümü bulunur bir ölüme çare yok iyi forumlar
konuyu oku :evil: laptop'un nasıl değiştirebilir... :twisted:
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
O model sanırım Acer in..
İkinci olarak bu konu ile bilgilendirmeyi forum yönetcilerimizden biri
"ATI ekran kartları ile AMD işlemcilerin kombinasyonu ile oluşturulan sistemlerde bu ekran hatasının oluştuğu" diyerek yapmıştı..
İkinci olarak bu konu ile bilgilendirmeyi forum yönetcilerimizden biri
"ATI ekran kartları ile AMD işlemcilerin kombinasyonu ile oluşturulan sistemlerde bu ekran hatasının oluştuğu" diyerek yapmıştı..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
benimde ekran kartım ATI ancak dediğiniz sorunu hiç yaşamadım. Direk ATI'yi suçlamışsınız 
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
:?gadali yazdı:benimde ekran kartım ATI ancak dediğiniz sorunu hiç yaşamadım. Direk ATI'yi suçlamışsınız
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''