CEMBERLİ İKV NİN SONU OLACAK

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
seranatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

CEMBERLİ İKV NİN SONU OLACAK

Mesaj gönderen seranatfb »

DAHA SIGINAK MİGRAT YÜZÜ GÖRMEYEN SAVAŞCILAR VARKEN HERŞEYİNİ TAMAMLAMIŞ OLAN BÜYÜLER LEWEL VE CEMBERLİ DEMEYE BAŞLADI COK BİLEN YÖNETİM BU GİDİŞNEN CEMBERLİDE BÜYÜLERNEN BOL BOL BÖLGELERE GİRER CIKARSINIZ ŞİMDİ HEMEN BÜYÜCÜLER YORUM YAPACAK TABİ YÖNETİM KIYAGINI GECTİ SAVAŞCIYI MAHKUM ETTİ YALVARTTI SIGINAK KAPILARINDA HE CEVRE MEVRE LONCA HİKAYE LONCAYA GİRENLERİDE GÖRDÜK ADAMLAR 2İNCİ GÜN HESAPLARIMIZ CALINDI DİYE AGLAMAYA BAŞLADILAR YÖNETİM VE MEVLÜT DİNC AHA BU YAZIMI İYİ OKUYUN CEMBERLİYİDE BÜYÜCÜ BÖLGESİ YAPARSANIZ İKV TARİHE GÖMÜLÜR VE 2 YI SONRA BİR ZAMANLAR İKV VARDI DERSİNİZ..HADİ RASTGELE KİM NE YORUM YAZACAK SESİ İYİ DİNLEYİN COKTA TIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN........
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Edep

Mesaj gönderen TAKVA »

Daha medeni ve daha Güzel bir uslup ile düşünceleriniz,fikirleriniz size göre doğrularınızı daha önceden gerçeklemiş olan yanlışlıkları daha güzel bir şekilde anlatmak Destekte sesinizin duyulması yerine sadece forum üzerinden Birilerine ,Yönetime hakaret etmekte buluyorsunuz.

Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Edep

Mesaj gönderen Prinssof »

TAKVA yazdı:Daha medeni ve daha Güzel bir uslup ile düşünceleriniz,fikirleriniz size göre doğrularınızı daha önceden gerçeklemiş olan yanlışlıkları daha güzel bir şekilde anlatmak Destekte sesinizin duyulması yerine sadece forum üzerinden Birilerine ,Yönetime hakaret etmekte buluyorsunuz.

Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.

al bir yönetici çakması daha:D
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

TAKVA yazdı:Daha medeni ve daha Güzel bir uslup ile düşünceleriniz,fikirleriniz size göre doğrularınızı daha önceden gerçeklemiş olan yanlışlıkları daha güzel bir şekilde anlatmak Destekte sesinizin duyulması yerine sadece forum üzerinden Birilerine ,Yönetime hakaret etmekte buluyorsunuz.

Sanane yav istediğim şekilde yazarım babamın oğlumusun
Kullanıcı avatarı
mustaffauk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: CEMBERLİ İKV NİN SONU OLACAK

Mesaj gönderen mustaffauk »

seranatfb yazdı:DAHA SIGINAK MİGRAT YÜZÜ GÖRMEYEN SAVAŞCILAR VARKEN HERŞEYİNİ TAMAMLAMIŞ OLAN BÜYÜLER LEWEL VE CEMBERLİ DEMEYE BAŞLADI COK BİLEN YÖNETİM BU GİDİŞNEN CEMBERLİDE BÜYÜLERNEN BOL BOL BÖLGELERE GİRER CIKARSINIZ ŞİMDİ HEMEN BÜYÜCÜLER YORUM YAPACAK TABİ YÖNETİM KIYAGINI GECTİ SAVAŞCIYI MAHKUM ETTİ YALVARTTI SIGINAK KAPILARINDA HE CEVRE MEVRE LONCA HİKAYE LONCAYA GİRENLERİDE GÖRDÜK ADAMLAR 2İNCİ GÜN HESAPLARIMIZ CALINDI DİYE AGLAMAYA BAŞLADILAR YÖNETİM VE MEVLÜT DİNC AHA BU YAZIMI İYİ OKUYUN CEMBERLİYİDE BÜYÜCÜ BÖLGESİ YAPARSANIZ İKV TARİHE GÖMÜLÜR VE 2 YI SONRA BİR ZAMANLAR İKV VARDI DERSİNİZ..HADİ RASTGELE KİM NE YORUM YAZACAK SESİ İYİ DİNLEYİN COKTA TIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN........
ben cede cemberli de geldimi seyret eglenceyi gorelim bakalim neler olcak gurup bolgeler geldimi sif buyu istiler sonra ejderi sart istiyorlar ejderli buyu ariyo kenan icin yok jun icin yok cinnet bakalim neler olcak seyret eglen ceyi
YaSaMak EDeBi OLsaYdi HaTiRaYa GeRek KaLmaZ Di...
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ferhatbey »

amacın ne kimsin ? :roll: galiba destek çi olmak için çabalıyorsun kasma kendini :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
gothiic
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen gothiic »

ne yalaka birisin
Resim
amenna ve saddakna amentü

“Genel Sohbet” sayfasına dön