Bir Oyuncuyu Şikayet Edebiliyorsak , Bir >>

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Bir Oyuncuyu Şikayet Edebiliyorsak , Bir >>

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Selamlar;
Öncelikle Konuyu Açarken Bİr Yönetici ismi kullanmadım , yönetici buraya bak da demedim . yazım küçük harfle yazılmış , bir isteğimi paylaşmak istiyorum .. Buna Ne sebep arayarak banlıcaksınız merakla isliyoruz sizi :idea:

Meranın ilk gününden beri burdayım az çok ..Oyunda tanınan çoğu kişiyide tanırım..Ben ve birçok arkadaşımızın Görüşü olan bir şeyi yansıtmak isterim umarım katılanlar destek verir

Kindarx Meran sunucusunun Oyuncusudur.
Kindar ' ı Destek Ekibine aldınız ?
sordunuz mu peki Kindarx den memnun musunuz ?
sordunuz mu Kindarx adil mi diye ?
ben cevabı vereyim..Siz kindarxle iyi anlaştığınız için onu GM mertebesine yükselttiniz

biz onu adil bulmuyoruz , tarafsız bulmuyoruz , hakkını verdiğine inanmıyoruz

ya görevden alın

Yada Demokratik bir biçimde meran halkına sunarak oylama yapın..

ve hiç küfür etmemiş olması lazım diyorsunuz oylamada ben küfür ettim diyelim ondan daha mı kötü yapcam yöneticliği kuralları koyarkende düzgün kurallar koyun.

mesela aynı IP' den 1 oy atılabilsin ..yoksa 1000 hesap açılabilir..

Umarım Bu yazıma DESTEK veren çıkar ve Görevden alınır Yada OY'lamaya sunulur..

adil olmayan , kendi sunucusuyla hiç ilgilenmeyen , sorunlarımızı 1 kere bile dinlemeyen , taraflı bir yönetici istemiyoruz sözüm Kindarx e bu yazıyı [dev] ler görürse sevinirim..

Meran : Relaxxeefendyy :idea: ;)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Bir Oyuncuyu Şikayet Edebiliyorsak , Bir >>

Mesaj gönderen SHooT »

Sonuna kadar katılıyorum .
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Ferhat.

Birincisi Kindar sadece meranın GM si değil. İlyas İstanbul Kıyamet Vakti Oyunun Game Master Meranda değil.
İkincisi İlyastan meran harici genel sohbeti kontrol ettiğimizde , en çok sevdiğiniz yönetici diye bir konu açılDI ve o konuda lethander ile birlikte en çok ismi geçen birisi , Kindara sitem eden tek sunucu Meran ( oda belli başlı kişiler ).

Adil olmadığınız düşünebilirsin , bu düşüncene herkesin saygı duyması gerekir , Kindar Loa olayının haricinde nasıl bir hata yaptı , bunu sadece sana değil bütün meran oyuncularına soruyorum. Reklam olmak amacı ile , böyle konularda en çok tepkiyi verip isim yapmak amacı güden 'ASALAK' insanları kınıyorum. Oyunda bir halt olamayıpta sağa sola hırlayan insanlarada acıyorum...

İyi Forumlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Zamanında MegaxSifa ve Benim Olduğum bir olayda Megaxsifaya torpil yaptı.ve sonra kendisine de isyan edince banladı

ve bugünlerde bir çok arkadaşımızdan bu şikayetleri duuyuyorum

kindar çoğunlukla Lodostu.
bu bile benim için bir taraf olmasının sebebi

mesela megaxşifa ile arkadaştı . veya X...X...x diye biriyle arkadaştı . onla bana aynı muameleyi yapmıyor.

yeterli sanırım ;)

Kindaardan ben memnun değilim olmayanda çok olduğuna eminim

ben küfür eden bir oyuncuyum . ama Gm Liği ondan daha iyi yaparım niye mi dersin benim meranda dostum yok..en tarafsız olduğum için ego'm olmadığı için
isteğim zor değil Oylama yapılsın yada meranda sevilmiyosa meranla ilgili hiç birşeye bakmasın

Kötü forumlar .. :geek: ;)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
HasanAslan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HasanAslan »

Merhaba Relaxxeefendyy,
Kindarx Meran sunucusunun Oyuncusudur.
Kindar ' ı Destek Ekibine aldınız ?
sordunuz mu peki Kindarx den memnun musunuz ?
sordunuz mu Kindarx adil mi diye ?
Kindar herkes gibi oyuncu mertebesinde iken destek takımına başvurması halinde ekibe alınmaya hak kazanan oyunculardan birtanesidir''Gönüllü olarak'', Kimse bu görevi maddi amaç için yapmamaktadır ''Destek Takımı Kadrosu''.
adil olmayan , kendi sunucusuyla hiç ilgilenmeyen , sorunlarımızı 1 kere bile dinlemeyen , taraflı bir yönetici istemiyoruz sözüm Kindarx e bu yazıyı [dev] ler görürse sevinirim..

Kindar arkadaşımız'dan ben memnunum verilen görevi yerine getiren ilgilenen bir Destek Takımı Üyesi,
Evet, Kindar adil olarak görevini yerine getirebiliyor, Bu yüzden takımdaki yerinde kalmaya hak kazanmış oluyor, Biliyorsun'ki hepimiz insanız hayatımızda, yaşantımızda, İKV'de de hatalar yapılabiliniyor.
İlgisizlik'ten yakınıyorsun ancak kindar'ın da bizler gibi sosyal yaşamında yapacakları vardır ve var,

mesela aynı IP' den 1 oy atılabilsin ..yoksa 1000 hesap açılabilir..
Umarım Bu yazıma DESTEK veren çıkar ve Görevden alınır Yada OY'lamaya sunulur..
Zamanın'da Yapılan seçimlerde biz oyunculara sunulan oy kullanılarak yönetici seçmelerinde bazı sıkıntılar yaşandığı için bu olanaksız gibi ;)
Kötü forumlar
İyi Forumlar Dilerim ...
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Forum Kuralları Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön