@ Ateş Loncası @

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: @ Ateş Loncası @

Mesaj gönderen kupluce »

ozgur145353 yazdı:Kupluce efendi lonca sayfana sahip cıkıyorsan sayfaya degil aklından bile Mecx kelimesini geçmesin.
Herhangi bir küçük düşürücü veya hakaret içeren cümle kurmadım. Yazdığım şeyi tam algılayamadan yorum yazmayın, gereksiz yere tartışma ortamı yaratmanın anlamı da yok.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
zeko
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen zeko »

saw55 yazdı:
Regedit yazdı:
ozgur145353 yazdı:Kupluce efendi lonca sayfana sahip cıkıyorsan sayfaya degil aklından bile Mecx kelimesini geçmesin.

Orada Salih Kötü Bir Cümle Kullanmamış Kendi düsüncesini söylemiş. Sen Kesinlikle Emri Vaki konuşamazsın. Ve gereksiz yere tartışma ortamı yaratma.

Uslubunu biraz düzeltmeni tavsiye ediyorum.

Selametle...
kuzi uslup dedinde aklıma geldi dün oyuna girdim ateş ve mec tartışmasını gördüm YİNE BELİRTİM Bİ BÜYÜK OLARAK BU Bİ OYUN KARŞINDAKİNE KIRICI Bİ LAF YADA KÜFÜR ETMEK YAKIŞIYORMU SÖZÜM 2 TARAF İÇİNDE GEÇERLİ ADAMI SEVMİYOSAN SLM VERMEZ DÜŞMANSA KESERSİN GEÇERSİN GERÇİ KESİNCE EGO TATMİN OLUYOSA SORUN YOK BANA GÖRE ( YAKINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE OYUNA GELİCEM YİNE TAKILMAK İÇİN ESKİSİ GİBİ OLMASADA ;) BENİ BİLEN BİLİR KİMSEYE DÜŞMAN YADA KIRGINLIGIM OLMAZ HERKESİ SEVERİM SİZİDE ÖYLE ..NOT:: SİZDE USLUBUNUZA DİKKAT EDERSENİZ SEVİNİRİM )) İYİ OYUNLAR SLM HERKESE
Slm arkadaslar gokhanım nasılsın grs senle sonra

bızı uslup dersı kımse vermesın kımın ne cacık oldugu ortada bazıları kendını bıse sanıyo bu kım oldugu ılgılendırmez ama bızım sayfamızza yazı yazıpda yok aklından gecmıcek yok bılmem ne herkez her ıstıdegını yazar buda kımsenın zoruna gıtmesın bos bosda konusmasın kımse

selametle
AteşZeki AteşŞifa

Resim
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen saw55 »

zeko yazdı:
saw55 yazdı:
Regedit yazdı:

Orada Salih Kötü Bir Cümle Kullanmamış Kendi düsüncesini söylemiş. Sen Kesinlikle Emri Vaki konuşamazsın. Ve gereksiz yere tartışma ortamı yaratma.

Uslubunu biraz düzeltmeni tavsiye ediyorum.

Selametle...
kuzi uslup dedinde aklıma geldi dün oyuna girdim ateş ve mec tartışmasını gördüm YİNE BELİRTİM Bİ BÜYÜK OLARAK BU Bİ OYUN KARŞINDAKİNE KIRICI Bİ LAF YADA KÜFÜR ETMEK YAKIŞIYORMU SÖZÜM 2 TARAF İÇİNDE GEÇERLİ ADAMI SEVMİYOSAN SLM VERMEZ DÜŞMANSA KESERSİN GEÇERSİN GERÇİ KESİNCE EGO TATMİN OLUYOSA SORUN YOK BANA GÖRE ( YAKINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE OYUNA GELİCEM YİNE TAKILMAK İÇİN ESKİSİ GİBİ OLMASADA ;) BENİ BİLEN BİLİR KİMSEYE DÜŞMAN YADA KIRGINLIGIM OLMAZ HERKESİ SEVERİM SİZİDE ÖYLE ..NOT:: SİZDE USLUBUNUZA DİKKAT EDERSENİZ SEVİNİRİM )) İYİ OYUNLAR SLM HERKESE
Slm arkadaslar gokhanım nasılsın grs senle sonra

bızı uslup dersı kımse vermesın kımın ne cacık oldugu ortada bazıları kendını bıse sanıyo bu kım oldugu ılgılendırmez ama bızım sayfamızza yazı yazıpda yok aklından gecmıcek yok bılmem ne herkez her ıstıdegını yazar buda kımsenın zoruna gıtmesın bos bosda konusmasın kımse

selametle
iyiyim zekom senden naber senden iyisin sanırım BEN KİMSEYİ HAKLI HAKSIZ DEMİYORUM ZATEN HERKES BİŞEYLERDE SUÇLU DEMEK İSTEDİGİM OYUN BU LAFA SÖZE GEREK YOK KESMEK KESİLMEKLE BİTİYOSA ORDA BİTER LAF ATMAK YAKIŞMAŞ KİMSEYE AYRICA ÖZGÜR HAKLI MEC GENELLEMESİ YAPTI SALİHCİM BİRİ KÖTÜ OLABİLİR HERKES AYNI OLMAZ USLUP ÖNEMLİ BURDA BENDE GELİCEM YAKINDA İŞLERİM BİTERSE TABİ GRŞ İNŞALAH GELİNCE SİZLERLE KONUŞURUZ OK AEO ZEKOM MUCK ;)
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen ozgur145353 »

Aranızda bulunan arkadaslar ile cay içmisligim yemek yemisligim var orada kullandıgın Mecx kesmekten zevk alıyorum kelimesi hakarettir, düzgün üslüp ile uyarıda bulundum fakat verilen cevaplar bana kimin ne oldugu gösterdi cevap yerlerine ulasmastır.
Maxsifa

Bedelesareti
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

ozgur145353 yazdı:Aranızda bulunan arkadaslar ile cay içmisligim yemek yemisligim var orada kullandıgın Mecx kesmekten zevk alıyorum kelimesi hakarettir, düzgün üslüp ile uyarıda bulundum fakat verilen cevaplar bana kimin ne oldugu gösterdi cevap yerlerine ulasmastır.

KANKA KİRLETME SAYFAYI ;) ;) SALA GİTSİN MUCK :D
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen Directx »

Hayırlı Olsun Kardeşim Loncanız...
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Regedit »

ozgur145353 yazdı:Aranızda bulunan arkadaslar ile cay içmisligim yemek yemisligim var orada kullandıgın Mecx kesmekten zevk alıyorum kelimesi hakarettir, düzgün üslüp ile uyarıda bulundum fakat verilen cevaplar bana kimin ne oldugu gösterdi cevap yerlerine ulasmastır.

Seninle Her Türlü Ortamda oturur eğriyi doğruyu konusurum özgür. üslüp ile uyarıda bulunuyorum diyorsun emri vakii konusuyorsun uslup kavramı nedir acaba ? Kaldı ki. Kimin Ne olduğunu öğrenmişsin ? Sen kimin ne olduğunu öğrenseydin şu anda buraya birşeyler yazmaya cabalamazdın. Bize Laf atıcağına git loncandaki adamlara bak biraz...!

Lonca Sayfasını kirletmeyiniz. Siz Temizdiniz Taki düne kadar Sizde Artık Kirlendiniz. Lonca Sayfamızı Kirletmeyin Yeterli...

Selametle...
Directx yazdı:Hayırlı Olsun Kardeşim Loncanız...

Teşekkür Ederiz.

Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
karadul
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Game Time

Mesaj gönderen karadul »

h.o şahsen ço kbeğenıyorum loncanızı
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Oyunda düşmanımsınız ve kesmekten zevk alıyorum bunun hakaret içeren bir tarafı yok, beni tanımıyorsun, umarım sende başkalarından duyduklarıyla hareket eden bir insan değilsindir eğer benimle veya Mecx Ateş atışması hakkında sorunların varsa seninle reelde seve seve oturur konuşurum ondan sonra karar verirsin kimin ne olduğuna.

Daha lonca sayfasına yazmazsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden..
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

karadul yazdı:h.o şahsen ço kbeğenıyorum loncanızı
Çok teşekkürler..