ZamanxYONGG calınmıştır
Re: ZamanxYONGG calınmıştır
Salih abi karakterin için gerçekten çok üzüldüm.İnsanların gecesini gündüzüne katıp tatlı bir heyecanla kastığı,itemler düzdüğü el emeği göz nuru karakterler böyle çalınıyor.. Lakin ZAMAN la eskisinden daha güçlü bir karakterle geleceğine can-ü gönülden inanıyorum ZamanxHephaistos
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
carı calan kişiye bıldırı gönderdım carı vemezsen savcılıga verıcem dıye 2 gun bekledım cvp gelmedı bende bugun gidip gerekli işlemlerı yaptım bilişim suclarına kanıtlarla ve tespıtlerle işlem yaptırdım 5 ila 7 yıl arasında hapis cezası varmış atmıyorum isteyen araştıra bilir ben şuan beklıyorum mahkede göruşcez artık benım 4 yıllık emegim gitti bunun cezası yanına kalmıcak cok surmez carı calan kişi isterse hakıkında araştırma varmı yokmu dıye baka bilir belkı inanmaz ama eline mahkeme kagıdı gelince carın yanında başka birşeylerde vermek ıstıcem ama ben sadece carı alıcam ve uzlaşmıcam şahsa duyrulur o carın peşinde binlirada harcasam ö.d yeterkı cezasını bulsun iyi forumlar arkadaşalr
3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen geriye kalan 2 kuruşla seni satar...
GeRçEk aLeMdE ImZaMı, SaNaL AlEmDe dE InDeXiMi bAsArIm...!
lazizas yazdı:carı calan kişiye bıldırı gönderdım carı vemezsen savcılıga verıcem dıye 2 gun bekledım cvp gelmedı bende bugun gidip gerekli işlemlerı yaptım bilişim suclarına kanıtlarla ve tespıtlerle işlem yaptırdım 5 ila 7 yıl arasında hapis cezası varmış atmıyorum isteyen araştıra bilir ben şuan beklıyorum mahkede göruşcez artık benım 4 yıllık emegim gitti bunun cezası yanına kalmıcak cok surmez carı calan kişi isterse hakıkında araştırma varmı yokmu dıye baka bilir belkı inanmaz ama eline mahkeme kagıdı gelince carın yanında başka birşeylerde vermek ıstıcem ama ben sadece carı alıcam ve uzlaşmıcam şahsa duyrulur o carın peşinde binlirada harcasam ö.d yeterkı cezasını bulsun iyi forumlar arkadaşalr
işte buna bende gülerim hakim bey çarımı çaldı garip :?
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Ferhatcım bu işleri yapan adamlar Yarın öbürgün kredi kartı dolandırıcılığıda yapar değil mi? Salih abi char için değil emek için gidiyor oraya. Hak aramak suç mu?Ferhatbey yazdı:lazizas yazdı:carı calan kişiye bıldırı gönderdım carı vemezsen savcılıga verıcem dıye 2 gun bekledım cvp gelmedı bende bugun gidip gerekli işlemlerı yaptım bilişim suclarına kanıtlarla ve tespıtlerle işlem yaptırdım 5 ila 7 yıl arasında hapis cezası varmış atmıyorum isteyen araştıra bilir ben şuan beklıyorum mahkede göruşcez artık benım 4 yıllık emegim gitti bunun cezası yanına kalmıcak cok surmez carı calan kişi isterse hakıkında araştırma varmı yokmu dıye baka bilir belkı inanmaz ama eline mahkeme kagıdı gelince carın yanında başka birşeylerde vermek ıstıcem ama ben sadece carı alıcam ve uzlaşmıcam şahsa duyrulur o carın peşinde binlirada harcasam ö.d yeterkı cezasını bulsun iyi forumlar arkadaşalr
işte buna bende gülerim hakim bey çarımı çaldı garip :?![]()
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Ferhat ayrıca bu bir oyun ama işlenen suçlar oyun değil sonuçta bu binlerce insanın bulunduğu bir platform ve ciddi bir organizasyondur. Çarım çalındı aaaa deyip 2 hafta üzülüp unutmak herkese göre değil hakkını aramak isteyen arar.ErNeSTo yazdı:Ferhatcım bu işleri yapan adamlar Yarın öbürgün kredi kartı dolandırıcılığıda yapar değil mi? Salih abi char için değil emek için gidiyor oraya. Hak aramak suç mu?Ferhatbey yazdı:lazizas yazdı:carı calan kişiye bıldırı gönderdım carı vemezsen savcılıga verıcem dıye 2 gun bekledım cvp gelmedı bende bugun gidip gerekli işlemlerı yaptım bilişim suclarına kanıtlarla ve tespıtlerle işlem yaptırdım 5 ila 7 yıl arasında hapis cezası varmış atmıyorum isteyen araştıra bilir ben şuan beklıyorum mahkede göruşcez artık benım 4 yıllık emegim gitti bunun cezası yanına kalmıcak cok surmez carı calan kişi isterse hakıkında araştırma varmı yokmu dıye baka bilir belkı inanmaz ama eline mahkeme kagıdı gelince carın yanında başka birşeylerde vermek ıstıcem ama ben sadece carı alıcam ve uzlaşmıcam şahsa duyrulur o carın peşinde binlirada harcasam ö.d yeterkı cezasını bulsun iyi forumlar arkadaşalr
işte buna bende gülerim hakim bey çarımı çaldı garip :?![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

benım carımı degil emegımı caldı kardeşim dıkkatını cekerım car dedıgın anında acıla bilen birşey ancak 4 senenın emegi ayrı birşey
3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen geriye kalan 2 kuruşla seni satar...
Küfürlü içerikli mesaj silinmiştir.Uyarı amaçlı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
Schiller
Schiller
En son Schiller tarafından 22 Şub 2011 21:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Küfürlü içerik.(Schiller)
Sebep: Küfürlü içerik.(Schiller)
ben mahkemeyle uğraşmamanızı isterim.
Neden mi derseniz ?
23.02.2011 de açarsın davayı
23.02.2022 ' de sonuçlanır .
emek'çi bir insan olarak emek'e saygı derim elbet. ama Destek/iletişimden çözemiyorsan sorununu Soğuk bir su iç diyebilirim rahatça
Çünkü beni tanıyan bilir merandaki servetimi
işte onu haksız yere sınırsız banladılar .
ne yaptım Soğuk Su Damacana' ile . :roll:
Neden mi derseniz ?
23.02.2011 de açarsın davayı
23.02.2022 ' de sonuçlanır .
emek'çi bir insan olarak emek'e saygı derim elbet. ama Destek/iletişimden çözemiyorsan sorununu Soğuk bir su iç diyebilirim rahatça
Çünkü beni tanıyan bilir merandaki servetimi
işte onu haksız yere sınırsız banladılar .
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '