__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
- Kaptan
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri
Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
gece rüyamda gördüm dostlarımı bi girimde yaziim 2 satır dedim hepinizi çok seviyoum lan 
PEPEE
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok
© Copyright 2010
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok
© Copyright 2010
Devo bizi diskoya götürKaptan yazdı:gece rüyamda gördüm dostlarımı bi girimde yaziim 2 satır dedim hepinizi çok seviyoum lan
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

Kaptan yazdı:gece rüyamda gördüm dostlarımı bi girimde yaziim 2 satır dedim hepinizi çok seviyoum lan
Devranım canım cicim bi denem
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ata
Kötümü gördün iyimiKaptan yazdı:gece rüyamda gördüm dostlarımı bi girimde yaziim 2 satır dedim hepinizi çok seviyoum lan
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
Rüyada Olcay varsa kötüdür...
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
-
- Acemi Savaşçı
Ben şahinin Ve m.kemalin arkadaşıyım oyunda başka tanıdığım yok o yüzden loncanıza katılmak isterim uygun görürseniz çok sevinirim 1984 (27) doğumluyum cafeciyim teşekkürler AtaxCafe olursam iyi olurdu DDD
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
olcaytoo yazdı:Kaptan yazdı:gece rüyamda gördüm dostlarımı bi girimde yaziim 2 satır dedim hepinizi çok seviyoum lan
Devranım canım cicim bi denem
OLCAYIM NE EDİYON BAKİM NASILSIN BEBEK
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- Kaptan
- İskele Babası
- Lonca: Yeniçeri
valla nasıl görüm kadim kesioduk bizim tayfalar olarak
sonra handan geldi olcaya bi koydu
sonra uyandım
yaw bu oyun bende acılmıyo napmak lazım tekrarmı ındırcez acepbu yenı eklentı var dıe olmuo sanırım halledersem grşecez inş yakında
bu arada olcay bi tanedir bulaşmayın adama lem 
yaw bu oyun bende acılmıyo napmak lazım tekrarmı ındırcez acepbu yenı eklentı var dıe olmuo sanırım halledersem grşecez inş yakında
PEPEE
© Copyright 2010
© Copyright 2010
Kaptan yazdı:valla nasıl görüm kadim kesioduk bizim tayfalar olaraksonra handan geldi olcaya bi koydu
sonra uyandım
yaw bu oyun bende acılmıyo napmak lazım tekrarmı ındırcez acepbu yenı eklentı var dıe olmuo sanırım halledersem grşecez inş yakındabu arada olcay bi tanedir bulaşmayın adama lem
paşam bekliyoruz senin yerin her zaman farklıdır, başka oyunlarda olsanızda hepimiz ATA kardeşiyiz.
Gökanım takılıyoruz ne olsun işte senide bekleriz oyuna, sen Meclerden çıktın bizimde onlarla aramız bozuldu iyi kide çıkmışsın yoksa senlede bozulacaktı çok üzülürdümsaw55 » 22 Şub 2011 12:56
OLCAYIM NE EDİYON BAKİM NASILSIN BEBEK YAKINDA GELİCEM GRŞ İNŞALLLAH AEO GRŞ MUXCK
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
olcaytoo yazdı:Kaptan yazdı:valla nasıl görüm kadim kesioduk bizim tayfalar olaraksonra handan geldi olcaya bi koydu
sonra uyandım
yaw bu oyun bende acılmıyo napmak lazım tekrarmı ındırcez acepbu yenı eklentı var dıe olmuo sanırım halledersem grşecez inş yakındabu arada olcay bi tanedir bulaşmayın adama lem
paşam bekliyoruz senin yerin her zaman farklıdır, başka oyunlarda olsanızda hepimiz ATA kardeşiyiz.
Gökanım takılıyoruz ne olsun işte senide bekleriz oyuna, sen Meclerden çıktın bizimde onlarla aramız bozuldu iyi kide çıkmışsın yoksa senlede bozulacaktı çok üzülürdümsaw55 » 22 Şub 2011 12:56
OLCAYIM NE EDİYON BAKİM NASILSIN BEBEK YAKINDA GELİCEM GRŞ İNŞALLLAH AEO GRŞ MUXCK
hehe takıl paşam valla ben mecden ayrılmadım oyundan gittim şimdide bikaç arkim çagırdı geri geldim eskisi gibi olmasamda oyuna gelirim evet olayları duydum bizim kuzide ateş loncasında
MECXPSCHO