Mıshca,Mishca,Mıcha Tanıyan tanımayan Lütfen İçeri !

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BASARANNN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mıshca,Mishca,Mıcha Tanıyan tanımayan Lütfen İçeri !

Mesaj gönderen BASARANNN »

Bu konuyu foruma açmamın nedeni kendimi haklı çıkarmak arkama destekçi toplayıp kendimi iyi hissetmek filan değil.Dediğim gibi sattıktan sonra oyuna girdim.Bölgeye pm atta görelim dedim.Cevap gelmedi..Bir sorun mu var dedim...Cevap gelmedi...Eğer o anda bana sorun var deseydi o anda hallederdim..Ama o sustu ve bu işi Anca dün halledebildim...Mıshca sen hatalısın bile diyemedi...olayı ona anlatınca '' seni zaten çok iyi tanıyorum o anda giden madenlere kızmadım DOSTUM dan kazık yeme ihtimaline kızdım '' dedi..ortada da zaten bi kazık fi,lan yok...

Şahxesad kardeşim sana canı gönülden teşekkur ediyorum...bir sen şüpheyle yaklaşmadın...ALLAH'a emanet olasın...
σкуαηυѕ вıяgσяєη & вαşαяαη кαяααℓι
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

CanABREK yazdı:
FaTiHaRaBoGLu yazdı:Ahh Yapmayın Ama Çocuk mu Kandırıyorsunuz?
Kendi İsminize 3 Hesap Açıp Mesaj Atıyorsunuz.Adımız Hırsıza Çıkmasın diye...Neyse İyi Günler.Duymadım Bilmiyorum...

Banada Fatih arkadasımızın dedigi gibi geldi ..

Fatih arkadaşın dedıgın kendisi 39 levellerin usta hırsızıdır :)
Kullanıcı avatarı
okeanosx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen okeanosx »

Kendi İsminize 3 Hesap Açıp Mesaj Atıyorsunuz.Adımız Hırsıza Çıkmasın diye...Neyse İyi Günler.Duymadım Bilmiyorum...

Benim hesabım ekımde açılmış başaranın hesabı şubatta birşey diyeceksen ölç tart ondan sonra de bu benden sana çok küçük bir tavsiye
!!!! Remember Me !!!!
Kullanıcı avatarı
okeanosx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen okeanosx »

FaTiHaRaBoGLu yazdı:
CanABREK yazdı:

Banada Fatih arkadasımızın dedigi gibi geldi ..

Ben bu isimde kimseyi şimdiye kadar görmedim.ayrıca forumdada hesabı yeni açılmış daha 3 mesajı var.bana karalanmamak için yapılmış bir sahtekarlık gibi geldi ama bilmiyorum yalan söylemek gibi olmasın...

Herkez sen mi konulara anlayıp dinlemeden saçma yorumlar yaparak mesaj sayısını yukseltmeye çalışsın ;) Söz gümüş ise sukut altındır.Bu deyimi bir düşün derim ben sana
!!!! Remember Me !!!!
Kullanıcı avatarı
FaTiHaRaBoGLu
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FaTiHaRaBoGLu »

Arkadaşlar Konu Kapanmıştır Diye Geliyor Bana.Ben Oyunda Arkadaşın Kendisiyle Konuştum.Özürümüde Diledim.Böyle Yapanı Görmüştüm.Aynısı Olabilir Diye Düşündüm.Fakat kesin birşey yazmadım ben mesajları dikkatli okursanız anlarsınız.zaten arkadaşta benden özrünü diledi bende ondan.
Vatanxlyder sana gelince.47 LvL Oldum.Çok kişiden borç harç yaptım.Gelsinler buraya 1 kişinin borcunu vermediysem.aldığım ödünç itemi geri vermediysem adam değilim.bu kadar diyorum.Haydi sana geçiren geçirmiş.İftira atacak adam arama.ben alacağım herkesin ifadesinide rahat ol.susmakda bir yere kadar.
Kanıtı Olmadan iftira atmakta bir yere kadar susmakta.kabak tadı verdin olaya.sana geçiren geçirmiş suçlu arıyorsun.100 kere seninle konuşmama senin kabul etmene karşın.Sende anlamayacak kapasite yoksa suçlusu ben değilim.görüşmek üzere.ben seninle konuşacağım dert etme sen.sen hele gel rizeye ben seninle konuşacağım.konuşalım adam gibi anlarsın benmi çaldım başkasımı diye.uzatmaya gerek yok.İnsan ol rizeye geldiğinde söyle buluşup konuşalım.!bu kadar diyorum.
ResimResim

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön