Açtığımız konuların kiltlenmesine sebebiyet veren gereksiz mesajları ile konuyu kirleten kişileri esefle kınıyorum. İnsan olana 1 kere söylenir !!!
açtığımız konuları kitleyen forum yönetimi ise olayın kolayına kaçarak RAPOR ET butonuna basarak geönderilen gereksiz iletileri silmelerini ve konuyu kitlememelerini rica ettiğimiz halde, taraflı davranarak konuyu kilitliyor, işin kolayına kaçarak işaret ettiğimiz luzumsuz mesajları silmek yerine kendi bildiğini okuyorlar. Lütfen görevinizi layıkıyla yerine getirin. Yapmış olduğunuz hatalar ile forumu mahfediyorsunuz !!!
anektod
Forum Konularına Gereksiz Mesaj Yazanlar !!!
-
anektod2
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Malazgirt Loncası
Forum Konularına Gereksiz Mesaj Yazanlar !!!
Bu Bir Oyun..
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
Re: Forum Konularına Gereksiz Mesaj Yazanlar !!!
Konunun kilitlenmesine bende üzüldüm. İstemeden de olsa buna sebebiyet verdiğimi düşünüyor kendi adıma özür diliyorum. Ama seviyesiz yorumları görünce cevap verme ihtiyacı duyuyorum. Tekrar kusura bakma...
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Kardes ksura bakma konunu kapatıran bız deılız benım ılk yorumum gayet konu ıle ılgılıydı ama ardından gelen hakaret dolu msj yazanlara soracaksın bunu.... ben yınede kendı adıma senden özür dilerim
NeoWIN
-
anektod2
- Cin Avcısı

- Lonca: Malazgirt Loncası
Sanatkarr yazdı:Konunun kilitlenmesine bende üzüldüm. İstemeden de olsa buna sebebiyet verdiğimi düşünüyor kendi adıma özür diliyorum. Ama seviyesiz yorumları görünce cevap verme ihtiyacı duyuyorum. Tekrar kusura bakma...
İyi forumlar.
arkadaşlar önemli olan sesimizi duyurmaktı bunu tam manası ile başaramadan konu kilitlendi. bunun sebebi sen veya bu demiyorum sadece 2 li tartışmalar bunun sebebini teşkil ediyor mümkün olduğunca kimsenin ağzına sakız vermeyelim ki istenmeyen bu olaylar gerçekleşmesin.Neowin yazdı:Kardes ksura bakma konunu kapatıran bız deılız benım ılk yorumum gayet konu ıle ılgılıydı ama ardından gelen hakaret dolu msj yazanlara soracaksın bunu.... ben yınede kendı adıma senden özür dilerim
anektod
Bu Bir Oyun..
- gothiic
- Şarapçı'nın Sırdaşı

İçerik Düzenlendi.
Merhaba,
İKV Destek Takımı'nın herhangi bir ferdini, rencide edici ve/veya aşağılayıcı ithamlarda bulunmak, kişisel haklarına saldırı mahiyetinde iletiler paylaşmak kimsenin hakkı değildir. Herkes gibi, bu ekibin her bir ferdi İKV için "gönüllü" olarak vakit harcamakta ve profesyonel bağlamda büyük başarı göstermektedir.
Forum hesabınızı uyarı niteliğinde 7 gün uzaklaştırıyorum.
Bilginize.
Schiller
Saygılarımla...
Merhaba,
İKV Destek Takımı'nın herhangi bir ferdini, rencide edici ve/veya aşağılayıcı ithamlarda bulunmak, kişisel haklarına saldırı mahiyetinde iletiler paylaşmak kimsenin hakkı değildir. Herkes gibi, bu ekibin her bir ferdi İKV için "gönüllü" olarak vakit harcamakta ve profesyonel bağlamda büyük başarı göstermektedir.
Bilginize.
Schiller
Saygılarımla...

amenna ve saddakna amentü
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı

- gothiic
- Şarapçı'nın Sırdaşı

gothiic yazdı:İçerik Düzenlendi.
Merhaba,
Bilginize.
Schiller
Saygılarımla...
yanı dedımkı
İçerik düzenlendi.

amenna ve saddakna amentü
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı

gothiic yazdı:gothiic yazdı:İçerik Düzenlendi.
Merhaba,
Bilginize.
Schiller
Saygılarımla...
yanı dedımkı
İçerik Düzenlendi.
YES YES :d