Forum Konularına Gereksiz Mesaj Yazanlar !!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Malazgirt Loncası

Forum Konularına Gereksiz Mesaj Yazanlar !!!

Mesaj gönderen anektod2 »

Açtığımız konuların kiltlenmesine sebebiyet veren gereksiz mesajları ile konuyu kirleten kişileri esefle kınıyorum. İnsan olana 1 kere söylenir !!!

açtığımız konuları kitleyen forum yönetimi ise olayın kolayına kaçarak RAPOR ET butonuna basarak geönderilen gereksiz iletileri silmelerini ve konuyu kitlememelerini rica ettiğimiz halde, taraflı davranarak konuyu kilitliyor, işin kolayına kaçarak işaret ettiğimiz luzumsuz mesajları silmek yerine kendi bildiğini okuyorlar. Lütfen görevinizi layıkıyla yerine getirin. Yapmış olduğunuz hatalar ile forumu mahfediyorsunuz !!!

anektod
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Re: Forum Konularına Gereksiz Mesaj Yazanlar !!!

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Konunun kilitlenmesine bende üzüldüm. İstemeden de olsa buna sebebiyet verdiğimi düşünüyor kendi adıma özür diliyorum. Ama seviyesiz yorumları görünce cevap verme ihtiyacı duyuyorum. Tekrar kusura bakma...

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Neowin »

Kardes ksura bakma konunu kapatıran bız deılız benım ılk yorumum gayet konu ıle ılgılıydı ama ardından gelen hakaret dolu msj yazanlara soracaksın bunu.... ben yınede kendı adıma senden özür dilerim
NeoWIN
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Malazgirt Loncası

Mesaj gönderen anektod2 »

Sanatkarr yazdı:Konunun kilitlenmesine bende üzüldüm. İstemeden de olsa buna sebebiyet verdiğimi düşünüyor kendi adıma özür diliyorum. Ama seviyesiz yorumları görünce cevap verme ihtiyacı duyuyorum. Tekrar kusura bakma...

İyi forumlar.
Neowin yazdı:Kardes ksura bakma konunu kapatıran bız deılız benım ılk yorumum gayet konu ıle ılgılıydı ama ardından gelen hakaret dolu msj yazanlara soracaksın bunu.... ben yınede kendı adıma senden özür dilerim
arkadaşlar önemli olan sesimizi duyurmaktı bunu tam manası ile başaramadan konu kilitlendi. bunun sebebi sen veya bu demiyorum sadece 2 li tartışmalar bunun sebebini teşkil ediyor mümkün olduğunca kimsenin ağzına sakız vermeyelim ki istenmeyen bu olaylar gerçekleşmesin.

anektod
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
gothiic
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen gothiic »

İçerik Düzenlendi.
Merhaba,

İKV Destek Takımı'nın herhangi bir ferdini, rencide edici ve/veya aşağılayıcı ithamlarda bulunmak, kişisel haklarına saldırı mahiyetinde iletiler paylaşmak kimsenin hakkı değildir. Herkes gibi, bu ekibin her bir ferdi İKV için "gönüllü" olarak vakit harcamakta ve profesyonel bağlamda büyük başarı göstermektedir.

Forum hesabınızı uyarı niteliğinde 7 gün uzaklaştırıyorum.

Bilginize.
Schiller

Saygılarımla...
Resim
amenna ve saddakna amentü
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eerrddii24 »

WHAT
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
gothiic
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen gothiic »

gothiic yazdı:İçerik Düzenlendi.
Merhaba,

İKV Destek Takımı'nın herhangi bir ferdini, rencide edici ve/veya aşağılayıcı ithamlarda bulunmak, kişisel haklarına saldırı mahiyetinde iletiler paylaşmak kimsenin hakkı değildir. Herkes gibi, bu ekibin her bir ferdi İKV için "gönüllü" olarak vakit harcamakta ve profesyonel bağlamda büyük başarı göstermektedir.

Bilginize.
Schiller

Saygılarımla...

yanı dedımkı

İçerik düzenlendi.
Resim
amenna ve saddakna amentü
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eerrddii24 »

gothiic yazdı:
gothiic yazdı:İçerik Düzenlendi.
Merhaba,

Bilginize.
Schiller

Saygılarımla...

yanı dedımkı

İçerik Düzenlendi.

YES YES :d :D :D :D :D
ResimResim
ResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön