Destek Takımından Şikayetciyim !
Destek Takımından Şikayetciyim !
plus paketimin bitmesine 20 gün gibi bir süre kala sus yedim . Susum neredeyse 1 haftadır duruyor .Sus süreleri bu kadar uzun değil . Ben destek takımının benim plusumun bitmesine yakın susumu açacağını düşünüyorum . bu maneye belki yeni plus paket alır da kazanç sağlarız diye (!). :evil:

Re: Destek Takımından Şikayetciyim !
Merhabalar,
Oyun içerisinde, istemimiz dışında gerçekleşen nahoş durumların elbette, moderasyonel bir karşılığı bulunmaktadır.
İlgili moderasyon ve süreci, sizlere e-posta olarak gönderilmektedir. Bilgi edinmeniz mümkün. Aldığınız cezanın yanlış olduğunu düşünüyor iseniz, lütfen "www.istanbuloyun.com/support.aspx" adresinden "Ceza-İtiraz" formunu göndererek bize başvuru yapınız.
Nezdinizde benzer şikayetleri olan kullanıcılarımızın bilgisine.
Oyun içerisinde, istemimiz dışında gerçekleşen nahoş durumların elbette, moderasyonel bir karşılığı bulunmaktadır.
İlgili moderasyon ve süreci, sizlere e-posta olarak gönderilmektedir. Bilgi edinmeniz mümkün. Aldığınız cezanın yanlış olduğunu düşünüyor iseniz, lütfen "www.istanbuloyun.com/support.aspx" adresinden "Ceza-İtiraz" formunu göndererek bize başvuru yapınız.
Nezdinizde benzer şikayetleri olan kullanıcılarımızın bilgisine.