Lathander Test İçin Migrat Girişine gelip Migrata girebilirmiyiz diye sordu
Seve seve Kabul ettik.
Bizim İçinde bir hatıra oldu.. ve belgeledik umarım kızmaz
Hayran kaldık tabiki.. ben dilerdim ki junona kadar gidelim ama girdiğimiz gibi çıktık
Siz girişte otursaydınız gm tek başına Junonu keserdi hatta Junon korkmasın diye yanına cent i filan da almasına izin verir öyle keserdi ne güzel ne ck sı gitmiş ne baska birşey tekme tokat 90bin güm güm güm :mrgreen:
blueyes yazdı:92008 hasar.. eh iste dev için idare eder
Farkedebildiysen o sadece tokat
Sifacixhezae yazdı:Siz girişte otursaydınız gm tek başına Junonu keserdi hatta Junon korkmasın diye yanına cent i filan da almasına izin verir öyle keserdi ne güzel ne ck sı gitmiş ne baska birşey tekme tokat 90bin güm güm güm :mrgreen:
Bende Onu Umardım ama ilk vırajı aldık Teşekkür etti ve çıktık ..
Bir arkadaş gır gırınada sölemiş olabilir bazıları ciddiye alabilr acıklama gereği duydum.
Gm ler Oyun İcerisinde ve dışarısında Yetkili birimlerin insan ların Oyunculara yardım etmesi pek raslanan olay değil Lathanderin amaçı test etmek yada birilerine göstermek.
Lathandere teşekkürler ama bizim sunucudada bekliyoruzz böyle olayla BEYAZ KÖŞK
SAYGILARIMIZLA...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Güzel bir anı olmuş. Tekme tokar 90 000 asası ile heralde bir slotu yere yıkıyordur Öyle bir charla midgrat eminönüde 49 birinin fare kesmesi gibi birşey sanırım