Yeni Maden Sistemi Getirdiği Sorunlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Prisonbreakx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Yeni Maden Sistemi Getirdiği Sorunlar

Mesaj gönderen Prisonbreakx »

Öncelikle Merhabalar..

Yeni maden sistemi ile bir kaç konuya değinmek istedim;

-Eski maden sisteminde mavi topaz satan günlük bulunurdu şimdi ise piyasada çok az satan oluyor,satanda 20m den

satıyor.Şimdi diyorsunuzki maden fiyatları düşecek hani nerede?

-Bir diğer konu eskiden mavi topazın başına günlük 2-3 saat oturduğumda 2 haftada 7 mavi topaz düşürmüştüm.Şimdi

ise 2 haftadır geziyorum,bir tek budaksız abanoz düştü.

-Bana göre maden sistemindeki değişme şansını artırmaya yönelik olmalıydı..

Yönetimin bu sorunlara bir çözüm getirmesi lazım..

İyi Forumlar.

LoSTxOsManBeY..
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Yeni Maden Sistemi Getirdiği Sorunlar

Mesaj gönderen ceho55 »

Arkadaşalr sorun yönetimde değil bu konuda sorun biz oyuncularda.Millet anasından kurnaz çıkmış sanki güncelleme fiyatlara çare olsun diye yapıldı diye biliyorum yanlışsam düzeltsin birisi bi zahmet , güncelleme olmadan önce sancak sunucusunda menekşe elmas 40-45 m arası iken bugün 40-50 m arası ( 40 m ' ye satan varsa alırım hemen ) ;
Fiyatlar düşeceğine yukarı çıkıyor ..( bi yandan satanlarada hak veriyorum aslında 1 saf maden çekmek için kim bilir kaç saat oturuyolar başında birde 16 dk da bir çıktığını göz önüne alırsak )

Ve konuyu açan arkadaşa % 1500 katılıyorum madenlerde saf çıkma oranını % 15-20 arası arttırsalardı daha iyi olabilirdi.
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Bende bu güncellemenin olmasına cok sevindim.Şahsen bugun güncelleme oldu diye sabaha menekşeler 2 m maviler 5 m olacak degildi ya...
Evet eskiden günlük satan bulunuyordu.Eminönüde 20m hatta bazen 25m idi mavi topaz.Ancak satanlar da genelde aynı kişilerdi.Heleki üretimi ejder için yapacaksan sırf ejderin olması gucsuz kal gibi bi düşünceyle fiyata 40m bile diyen cıkıyordu.Madeni cekmeye gitsen basında 10 kişi,cinlerde cekcek olsan bombayı cekerler bir suru tantana...
Ha birde 4-5 saat vaktini ve emegini verip uykusundan vazgecenler vardı ki en ufak bi cekememesinde kalkıp yanından gecen biri tek cekişte safı cekip alabiliyordu.Ondan sonra sinir krizi tutsun...
Mesela ben maden çekebilen ve buna vakit ayırabilecek biri degilim.Kalkıp canta kasıp eşya dusureyim de efsunlu eşya satayım gibi de vaktim yok.gunde 2-3 saat girebiliyorsam onda da vaktim gblerde geçiyor.Eh zor para kasabildigime göre ve benim gibi olan bircok oyuncu da olduguna göre bu insanlar nasıl hangi parayla maden alsın yada ne ara gitsin ceksin?
Artık 3. saf mı lazım?hepsi şans oldu.bakarsın cıkmıssa cekersin cıkarsa cıkar.tamamen sans.kimse sana kalkıp da 3 saattir burdayım git basımdan diyemez.
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Şimdi bireysel olarak düşünürsek bende zarardayım, neden mi? Ben 10 günde mavi madeninde oturup 20 mavi topaz çeken biri idim. Benim için bu güncelleme kötü oldu ama bireysel açıdan bakarsak. Oyunun geneli için bakarsan iyi bir güncelleme. Sebep? Daha önce benim gibi ihtiyacı olan madene oturup saatlerce maden çekenler yüzünden ihtiyacı olupta oturup çekemeyenler vardı. Şimdi her maden öbeğinden 16 adet. ve süreler standart değil 16-24 dk arası. biri sırayla gezmek istese bile yoldan gecen birine dek gelip çekebilir. Bu geneli için güzel bir güncelleme benim bir sıkıntım yok. Dİyorsunuz ki maden satan yok. Sebebi açıktır. Daha önce bunun ticaretini yapanlar çeker ve sürekli aynı ağızlardan maden alınırdı. Şİmdi dağılım söz konusu ve herkes kendi için biriktirmeyi deniyor. Koyuyor bankaya duruyor. Piyasalar düşer ama öyle güncelleme geldi yarın yarıyarıya düşer diye beklersen çok beklersin. Biraz sabır ile herşey normale dönecektir. Önce sabır diyor, güncellemenin herkese faydalı olmasını diliyorum.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

Yeni maden sistemi bence çok güzel oldu yani kuklacıda öyle madenler ucuzladı mavi topazın fiyatları düştü ve şimdiki sisteme göre zaten tek bir maden başında değil gezerek toplama etkin kılındı ki bu daha güzel oldu yeni karakter kasmama rağmen bir çok değerli maden çektim.

Yani bence sende almak yerine gezerek maden çekersen elbet bir kaç turda bir değerli maden çekersin...
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Bu yeni güncelleme geldikden sonra bir arkadaşım 2 haftada ecel üretti !
bir örnek vereyim ;) arkadaşım geldi bana dedi dün akşam 4 mavi topaz 1 iridyum çektim dedi öyle baka kaldım ve hepsini 4 saate içersinde Sivri Ada'da çekmiş ;)

Soruyorum şimdi eski sistemle siz 4 saat içersinde 4 mavi topaz 1 iridyum çekebilirmisiniz...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Ben bugün 2buçuk saat gezdim bir tane bile saf yok. Eski sistemde 2buçuk saate 3 topaz çekilirdi şimdi normal topazı bulamaz hale geldik
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

intikamatesi yazdı:Bu yeni güncelleme geldikden sonra bir arkadaşım 2 haftada ecel üretti !
bir örnek vereyim ;) arkadaşım geldi bana dedi dün akşam 4 mavi topaz 1 iridyum çektim dedi öyle baka kaldım ve hepsini 4 saate içersinde Sivri Ada'da çekmiş ;)

Soruyorum şimdi eski sistemle siz 4 saat içersinde 4 mavi topaz 1 iridyum çekebilirmisiniz...
Ben bugün 2buçuk saat gezdim bir tane bile saf yok. Eski sistemde 2buçuk saate 3 topaz çekilirdi şimdi normal topazı bulamaz hale geldik
Bu ne çelişkidir. :) Anlaşılan saf çekemeyen batsın güncelleme, çeken yaşasın yönetim... Yönetimin işi gerçekten çok zor :D
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Bu güncewlleme neticesi sadece göz boyamadan ibaret oldu sadece maden fazla oldu ancak saf oranlarındaki değişme yasanmadı diye düşünüyorum.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Abartısız söylüyorum ve bu söylediğimede kimse inandıramadım... Maden güncellemesi gelmeden önce Büyücüme Ejder üretmek için Mavi Topaz çekiyordum.. Sabah saat 11'den Akşam üzeri saat 8'e kadar Sancakta ki Wolfenstein çarımla cinlerin oradaki madenden 8-9 saat saatte Tam 14 Tane Mavi Topaz Cektimiştim... Buna isteyen inanır istemeyen inanmaz kac kişide gördü... Ayrıca 3 defada arka arkaya çektiğim bile olmuştu... Ve aynı gün Topazı çektikten sonra İridyumun başında bıraktıgım büyücüm ilede 2 defa iridyum çekmiştim..

Ama ne kısmetse güncellemeden sonra daha mavi çekmek nasip olmadı maviyi geçtim Topaz madenlerini zar zor çekilmemişken buluyorum.. Bu şekilde bu piyasa nası düşücek tuhaf...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön