!!! => Waffenxkeybade , Waffenxfeminist karakterleri yeni kullanıcısı ile oyuna devam etmektedir.
=> Yukarıdaki Liste harici Waffenx 'in bulunacağı hiç bir davranış ve durumdan sorumlu bulunmamaktayız.
=> Loncamıza üye aLımı geçici bir süreliğine durdurulmuştur , ilginiz için Teşekkür Ederiz.
=> Loncamız ile bir durumu olan ''TAYFUNNN'' , ''Waffenxtayfun'' , ''NEmTLuTÜRKümDyNe'' karakterlerinden Bana ulaşabilir.
UnSeRe LieBe Zu UnSeReR GropTe StarRken ~ W/*ff*\N ~
Konuya burdan devam etsen sevinirim her liste güncellediğinde yeni konu açıosn sen ve can :!:
Neyse kolay gelsin
salim
tayfun
oktay
can 4 Lüsü
Relaxefendy :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Waffenxrelaxx Şimdi açıyorum kardeşim llisteye ekler misin
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
bir waffenx üyesi olarak her türlü relax vs lere doymayan her türden büyücü vs sini atan biri olarak vs ye tövbe etmiştim ama 18 lvlken bile hıncını alamayan arkadaşlar vs teklif ediyor . geri vites atan aşk olsun buyrun Waffenxrelaxx(18) lvl karşı tarafta on sekiz yazılardan bellidir sanırım ..
5*2 iken sorun yok kibarca söylüyor amaaaaaaaa
fark atınca bana biraz tavrı değişiyor.
daha iyisini yapmadığım veya oyunu bırakmak istemediğim sürece Kendi kilomdan biraz sallansada tahtım yıkılmaz
en iyi büyücü waffenxrelaxx
en iyi şifacı waffenxhimotep
en iyi savaşçı waffenxtayfunn
saygılar :roll: