Merhaba,
Düşünün zaten benim pc külüstür internet külüstür savaşçı gibi deparımız yok artı ttnetiz giremiyoruz nasıl kordinat bilelim bilgiye dayalı şeyler sorsanız daha iyi olmazmı ?
Bil Kazan Etkinliği Saçmalığı
Re: Bil Kazan Etkinliği Saçmalığı
Bu konuda katılıyorum sana gidip oyunda maden yerlerinin koordinatlarını mı ezberlemek zorundayız yarışmanın adı bul kazan olmalı eğer böyle devam edecekse
AdeLHarD
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ayrıca sırf Meteor bölgesi yazmayı o anki heyecandan unuttum diye ödül kaçırmak da olamaz. Agah ın yüzüğünü sordular doğru cevabı verdim heyecanla meteor yazmamışım bir sonraki mesajıma meteor bölgesi yazdm saymadılar haksızlık bu
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Aynen adam geliyo koordinat soruo kendi oyunlarını kendileri bilmiyorlar sanırım sorucak daha düzgün bir soru bulamıyorlar... Sözde "Bil Kazan" diğer arkadaşında dediği gibi "BUL KAZAN" olsun o en azından katılmamamız için bir neden olur.
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Merhaba
Etkinlerimiz hakkında ki düşünceler ve önerilerinizi paylaşabileceğiniz ilgili konu forumlarımızda mevcut olarak bulunmaktadır. Yorumlarınızı o konular altında paylaşmanız, daha etkili olucaktır.
Etkinliklerimiz hakkında ki yorumlarınız için :arrow: viewtopic.php?f=87&t=40195
Etkinlerimiz hakkında ki düşünceler ve önerilerinizi paylaşabileceğiniz ilgili konu forumlarımızda mevcut olarak bulunmaktadır. Yorumlarınızı o konular altında paylaşmanız, daha etkili olucaktır.
Etkinliklerimiz hakkında ki yorumlarınız için :arrow: viewtopic.php?f=87&t=40195