Sa öncelikle teşkilat sunucusundan tüm sancağa selamlar olsun ALLAH (cc) rahmeti üzerinize olsun ben bu ikv orman kampanyası hakkında Titx Loncasından bilgi almak istiyorum Teşkilatta Estergonx loncası olarak bu kampanyaya katılmak istiyoruz ve katılım için ne yapmamız gerekiyor bizi gerek bu forum sayfasından gerekse özel mesaj yahut teşkilata gelip bilgi verirsen çok seviniriz
huzurlu oyunlar
İkv ormanı ve Titxreis
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
İkv ormanı ve Titxreis
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
Re: İkv ormanı ve Titxreis
Ve A.S. Duyarlılığınız için teşekkür ederim, anılan proje teklifini yaklaşık 1 yıl önce yönetime bildirmiştik, olumlu geridönüş yapıldı, fakat şuan Süpercan v.s. oyunlar ile ilgilendiklerinden dolayı kısa vadede de hayata geçirilemeyeceği de parantez içerisinde belirtildi, konu ile ilgili ayrıntılı açıklamaEstergonxreis yazdı:Sa öncelikle teşkilat sunucusundan tüm sancağa selamlar olsun ALLAH (cc) rahmeti üzerinize olsun ben bu ikv orman kampanyası hakkında Titx Loncasından bilgi almak istiyorum Teşkilatta Estergonx loncası olarak bu kampanyaya katılmak istiyoruz ve katılım için ne yapmamız gerekiyor bizi gerek bu forum sayfasından gerekse özel mesaj yahut teşkilata gelip bilgi verirsen çok seviniriz
huzurlu oyunlar
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=17058
Sizin gibi duyarlı insanların olduğunu bilmek bizleri mutlu etti.
İyi forumlar.[/color]
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
tşk ederiz kardeş böyle vicdani ve insani durumlarda ALLAH (cc) herkese bol iman versin ne mutlu insanlığımız vatanımız ve yaradanımız için bişeyler yapabilmek bu ve bunun gibi durumlarda Estergonx loncası olarak her zaman maddi ve manevi desteği vereceğimizi sölemek isterim
huzurlu oyunlar
huzurlu oyunlar

- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
Loncamız adına teşekkür ederim, düşünceleriniz ve desteğiniz bizleri mutlu etti, sizlerle kardeş lonca olmaktan onur duyarız.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Estergonxreis yazdı:Sa öncelikle teşkilat sunucusundan tüm sancağa selamlar olsun ALLAH (cc) rahmeti üzerinize olsun ben bu ikv orman kampanyası hakkında Titx Loncasından bilgi almak istiyorum Teşkilatta Estergonx loncası olarak bu kampanyaya katılmak istiyoruz ve katılım için ne yapmamız gerekiyor bizi gerek bu forum sayfasından gerekse özel mesaj yahut teşkilata gelip bilgi verirsen çok seviniriz
huzurlu oyunlar
Ehüeheh Öle Bir Loncamı Var ?
sen bu forum hesabını hiç teşkilat genel sohbette kullanmadın galiba ?
2 ay öncesi sayfalarına kadar baktım bu nicli bir kişinin herhangi bir konu açtığı görülmüyor
ve isimler ne kadarda tanıdık
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
Afterlife yazdı:Estergonxreis yazdı:Sa öncelikle teşkilat sunucusundan tüm sancağa selamlar olsun ALLAH (cc) rahmeti üzerinize olsun ben bu ikv orman kampanyası hakkında Titx Loncasından bilgi almak istiyorum Teşkilatta Estergonx loncası olarak bu kampanyaya katılmak istiyoruz ve katılım için ne yapmamız gerekiyor bizi gerek bu forum sayfasından gerekse özel mesaj yahut teşkilata gelip bilgi verirsen çok seviniriz
huzurlu oyunlar
Ehüeheh Öle Bir Loncamı Var ?Teşkilatta ve ayrıca
2 ay öncesi sayfalarına kadar baktım bu nicli bir kişinin herhangi bir konu açtığı görülmüyor
ve isimler ne kadarda tanıdıkestergonxreis
titxreis
![]()
Ah be güzel kardeşim neden boş işlerle uğraşıyorsunki sende ALLAH (cc) kulusun bizde burda insani bi olay söz konusu senin amacının farkına varamadım ayrıca teşkilatta hemde 1.ci sayfada estergonx lonca kararı diye kocaman yazımız var gir bak yetmezse gel teşkilatta misafirimiz ol bi çayımız iç
Huzurlu oyunlar

Afterlife yazdı:Estergonxreis yazdı:Sa öncelikle teşkilat sunucusundan tüm sancağa selamlar olsun ALLAH (cc) rahmeti üzerinize olsun ben bu ikv orman kampanyası hakkında Titx Loncasından bilgi almak istiyorum Teşkilatta Estergonx loncası olarak bu kampanyaya katılmak istiyoruz ve katılım için ne yapmamız gerekiyor bizi gerek bu forum sayfasından gerekse özel mesaj yahut teşkilata gelip bilgi verirsen çok seviniriz
huzurlu oyunlar
Ehüeheh Öle Bir Loncamı Var ?Teşkilatta ve ayrıca
ve isimler ne kadarda tanıdıkestergonxreis
titxreis
![]()
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bu da eteklinin çakma hesaplarından biridir ne olacak 
Ayrıyeten mahluğun teşkilattan geldiğini de biliyordum anlaşmalı olarak açılmış bir konu olduğu bariz yani loncasının reklamını yapmak için ne yollara başvuruyor garibim
Ayrıyeten mahluğun teşkilattan geldiğini de biliyordum anlaşmalı olarak açılmış bir konu olduğu bariz yani loncasının reklamını yapmak için ne yollara başvuruyor garibim
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

FERRO yazdı:Bu da eteklinin çakma hesaplarından biridir ne olacak
Allah celle celâlühû adaletiyle muâmele etsin, iftira atıp çoluk çocuğun zihnini bulandıranlar, benden helallik almadan can veremesin.
Sakın Sana Kötüsün Diyenlere Aldırma. Bana da Gerizekalısın Giyenler Oldu. Ve Ben Atomu Parçalayıp Ellerine Verdim... Albert Einstein
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
Delikurt yazdı:FERRO yazdı:Bu da eteklinin çakma hesaplarından biridir ne olacak
Allah celle celâlühû adaletiyle muâmele etsin, iftira atıp çoluk çocuğun zihnini bulandıranlar, benden helallik almadan can veremesin.
Sakın Sana Kötüsün Diyenlere Aldırma. Bana da Gerizekalısın Giyenler Oldu. Ve Ben Atomu Parçalayıp Ellerine Verdim... Albert Einstein
Baydın Be Deli
Sen Din Kitap'damı Bilirdin..
Bu Konuyu Açan Kişi 17 Sayfa Gerisine Kadar Baktım Hiç Bir Konusu Yok..!
Teşkilattaymısya