İkv ormanı ve Titxreis

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

İkv ormanı ve Titxreis

Mesaj gönderen Estergonxreis »

Sa öncelikle teşkilat sunucusundan tüm sancağa selamlar olsun ALLAH (cc) rahmeti üzerinize olsun ben bu ikv orman kampanyası hakkında Titx Loncasından bilgi almak istiyorum Teşkilatta Estergonx loncası olarak bu kampanyaya katılmak istiyoruz ve katılım için ne yapmamız gerekiyor bizi gerek bu forum sayfasından gerekse özel mesaj yahut teşkilata gelip bilgi verirsen çok seviniriz

huzurlu oyunlar
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak

Re: İkv ormanı ve Titxreis

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Estergonxreis yazdı:Sa öncelikle teşkilat sunucusundan tüm sancağa selamlar olsun ALLAH (cc) rahmeti üzerinize olsun ben bu ikv orman kampanyası hakkında Titx Loncasından bilgi almak istiyorum Teşkilatta Estergonx loncası olarak bu kampanyaya katılmak istiyoruz ve katılım için ne yapmamız gerekiyor bizi gerek bu forum sayfasından gerekse özel mesaj yahut teşkilata gelip bilgi verirsen çok seviniriz

huzurlu oyunlar
Ve A.S. Duyarlılığınız için teşekkür ederim, anılan proje teklifini yaklaşık 1 yıl önce yönetime bildirmiştik, olumlu geridönüş yapıldı, fakat şuan Süpercan v.s. oyunlar ile ilgilendiklerinden dolayı kısa vadede de hayata geçirilemeyeceği de parantez içerisinde belirtildi, konu ile ilgili ayrıntılı açıklama

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=17058
topikte mevcuttur, özel mesaj yolu ile ayrıca ayrıntılı bir bildirim göndereceğim.

Sizin gibi duyarlı insanların olduğunu bilmek bizleri mutlu etti.

İyi forumlar.[/color]
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

tşk ederiz kardeş böyle vicdani ve insani durumlarda ALLAH (cc) herkese bol iman versin ne mutlu insanlığımız vatanımız ve yaradanımız için bişeyler yapabilmek bu ve bunun gibi durumlarda Estergonx loncası olarak her zaman maddi ve manevi desteği vereceğimizi sölemek isterim

huzurlu oyunlar
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Titxaybala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxaybala »

Loncamız adına teşekkür ederim, düşünceleriniz ve desteğiniz bizleri mutlu etti, sizlerle kardeş lonca olmaktan onur duyarız.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı
Resim
Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Afterlife »

Estergonxreis yazdı:Sa öncelikle teşkilat sunucusundan tüm sancağa selamlar olsun ALLAH (cc) rahmeti üzerinize olsun ben bu ikv orman kampanyası hakkında Titx Loncasından bilgi almak istiyorum Teşkilatta Estergonx loncası olarak bu kampanyaya katılmak istiyoruz ve katılım için ne yapmamız gerekiyor bizi gerek bu forum sayfasından gerekse özel mesaj yahut teşkilata gelip bilgi verirsen çok seviniriz

huzurlu oyunlar

Ehüeheh Öle Bir Loncamı Var ? :D Teşkilatta ve ayrıca
sen bu forum hesabını hiç teşkilat genel sohbette kullanmadın galiba ?
2 ay öncesi sayfalarına kadar baktım bu nicli bir kişinin herhangi bir konu açtığı görülmüyor :D
ve isimler ne kadarda tanıdık :D estergonxreis :D titxreis :D :D
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Afterlife yazdı:

huzurlu oyunlar

2 ay öncesi sayfalarına kadar baktım bu nicli bir kişinin herhangi bir konu açtığı görülmüyor :D

Ah be güzel kardeşim neden boş işlerle uğraşıyorsunki sende ALLAH (cc) kulusun bizde burda insani bi olay söz konusu senin amacının farkına varamadım ayrıca teşkilatta hemde 1.ci sayfada estergonx lonca kararı diye kocaman yazımız var gir bak yetmezse gel teşkilatta misafirimiz ol bi çayımız iç ;) mevzu bu değilki burda duyarlı bir vatandaş ve kul olarak hayatta faydalı bir iş yapmak için uğraşırken neden sen böle bir ruh halini aldın gerçekten çok üzücü neyse bi anlık boşluğuna geldi sanırım yaşının olgunluğunu yaşa arkadaşım rica ederim boş işlerle uğraşma

Huzurlu oyunlar
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
DenqeSizz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DenqeSizz »

Afterlife yazdı:

huzurlu oyunlar

:D:D aynen :D ;) ;)
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen FERRO »

Bu da eteklinin çakma hesaplarından biridir ne olacak :D
Ayrıyeten mahluğun teşkilattan geldiğini de biliyordum anlaşmalı olarak açılmış bir konu olduğu bariz yani loncasının reklamını yapmak için ne yollara başvuruyor garibim :D
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
Delikurt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Delikurt »

FERRO yazdı:Bu da eteklinin çakma hesaplarından biridir ne olacak :D
Ayrıyeten mahluğun teşkilattan geldiğini de biliyordum anlaşmalı olarak açılmış bir konu olduğu bariz yani loncasının reklamını yapmak için ne yollara başvuruyor garibim :D

Allah celle celâlühû adaletiyle muâmele etsin, iftira atıp çoluk çocuğun zihnini bulandıranlar, benden helallik almadan can veremesin.

Sakın Sana Kötüsün Diyenlere Aldırma. Bana da Gerizekalısın Giyenler Oldu. Ve Ben Atomu Parçalayıp Ellerine Verdim... Albert Einstein
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .

SEN SAHİP ÇIKARSAN ,

BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Afterlife »

Delikurt yazdı:
FERRO yazdı:Bu da eteklinin çakma hesaplarından biridir ne olacak :D

Allah celle celâlühû adaletiyle muâmele etsin, iftira atıp çoluk çocuğun zihnini bulandıranlar, benden helallik almadan can veremesin.

Sakın Sana Kötüsün Diyenlere Aldırma. Bana da Gerizekalısın Giyenler Oldu. Ve Ben Atomu Parçalayıp Ellerine Verdim... Albert Einstein

Baydın Be Deli :P
Sen Din Kitap'damı Bilirdin..
Bu Konuyu Açan Kişi 17 Sayfa Gerisine Kadar Baktım Hiç Bir Konusu Yok..!
Teşkilattaymısya :D Öle Bir Lonca Varmı Diye Baktım Yok (: Varsada 2 Kişilik Bi Loncaki Bilinmiyor 8-)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön