Zırh oranı %70 olduktan sonra fiziksel o kadar fazla işlemez
bknz.
Grup Bölgeleri gelmeden önce sakınma + sert/agır vuruş vurulabiliyordu
o zamanlarda savaşçılarla ws atan büyücülerin çoğu
Buz+Elektrik kullanıyordu
acaba fiziksel itemi olmadığından dolayı mı ?
yoksa fiziksel fazla vurmadığından dolayı mı ?
Hapsetme ve zihin tutulmasına dair bir öneri...
Re: Hapsetme ve zihin tutulmasına dair bir öneri...
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kuklacıda 49 lvl büyücüye 126 yetenek puanı mı veriyolar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Dilhun yazdı:Sen Bu Yeteneklerle Ustu full Max Veya Element Savascıyı Kes Senden Ozur Dılerım Bu Yeteneklerle Kımseye KAfa Tutamazsın Asıl Boyle Olmalıdır..
Meteorit&Bilgisi 15
Buz&Bilgisi 15
Direnç 15
Kutup&15
Buyu Bozma 15
Zıhın 15
Teslaya da 6 Verıp Cok Rahatlıkla Savascıyı Kesebılırız Orda Kutupa 15 Vermemız Bıze3sn Kazandırır Ve O surede tesla Kurup Bır Mıktar UzaklasaBılırız...
Gel Kuklacıyada Bır Ws Atalım Sen Oyle Ben Boyle Veya Savascımla.... :lol: :lol: :lol:

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
adamlar aşmış kendinijustine yazdı:Kuklacıda 49 lvl büyücüye 126 yetenek puanı mı veriyolar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Dilhun yazdı:Sen Bu Yeteneklerle Ustu full Max Veya Element Savascıyı Kes Senden Ozur Dılerım Bu Yeteneklerle Kımseye KAfa Tutamazsın Asıl Boyle Olmalıdır..
Meteorit&Bilgisi 15
Buz&Bilgisi 15
Direnç 15
Kutup&15
Buyu Bozma 15
Zıhın 15
Teslaya da 6 Verıp Cok Rahatlıkla Savascıyı Kesebılırız Orda Kutupa 15 Vermemız Bıze3sn Kazandırır Ve O surede tesla Kurup Bır Mıktar UzaklasaBılırız...
Gel Kuklacıyada Bır Ws Atalım Sen Oyle Ben Boyle Veya Savascımla.... :lol: :lol: :lol:
biz daha 98 puanda kaldık :mrgreen: :mrgreen:
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
harbi la o nasıl bi yetenek dağılımıdırSypratan yazdı:adamlar aşmış kendinijustine yazdı:Kuklacıda 49 lvl büyücüye 126 yetenek puanı mı veriyolar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Dilhun yazdı:Sen Bu Yeteneklerle Ustu full Max Veya Element Savascıyı Kes Senden Ozur Dılerım Bu Yeteneklerle Kımseye KAfa Tutamazsın Asıl Boyle Olmalıdır..
Meteorit&Bilgisi 15
Buz&Bilgisi 15
Direnç 15
Kutup&15
Buyu Bozma 15
Zıhın 15
biz daha 98 puanda kaldık :mrgreen: :mrgreen:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Benim büyücümde ateş çemberi ve bilgisi 15 buz ve bilgisi 15 elektrik ve bilgisi 15 tabiki direnç kırmada 15 ve zihin kutup ve büyü bozma 15 vazgeçilmez tabikiTokerx yazdı:harbi la o nasıl bi yetenek dağılımıdırSypratan yazdı:adamlar aşmış kendinijustine yazdı:Kuklacıda 49 lvl büyücüye 126 yetenek puanı mı veriyolar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Dilhun yazdı:Sen Bu Yeteneklerle Ustu full Max Veya Element Savascıyı Kes Senden Ozur Dılerım Bu Yeteneklerle Kımseye KAfa Tutamazsın Asıl Boyle Olmalıdır..
Meteorit&Bilgisi 15
Buz&Bilgisi 15
Direnç 15
Kutup&15
Buyu Bozma 15
Zıhın 15
biz daha 98 puanda kaldık :mrgreen: :mrgreen:![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Can sen kingsin aga be

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
ayıbettin uğur / SerkanTokerx yazdı:Can sen kingsin aga be![]()
![]()

Dilhun yazdı:Sen Bu Yeteneklerle Ustu full Max Veya Element Savascıyı Kes Senden Ozur Dılerım Bu Yeteneklerle Kımseye KAfa Tutamazsın Asıl Boyle Olmalıdır..
Meteorit&Bilgisi 15
Buz&Bilgisi 15
Direnç 15
Kutup&15
Buyu Bozma 15
Zıhın 15
Çok Merak Ediyorum Şu Saydığın Yeteneklerin Hepsinede Belirttiğin Puanları Verebilecekmisin Daha 49 Seviyede Kaç Yetenek Puanı Olduğunu Bilmeyen Birine Ben Yetenek Kombinasyonlarından Bahsediyorum
Kaldıki Birde Senle Vs Atcam İşte Buna Gülerim Ben :lol: :lol: :lol: :lol:

Tebrik Ederim Hatamı BulmuşsunCanceazi yazdı:yalnış değil yanlış kelimenin doğrusu.mComak yazdı:Kim Diyor Bunu :?:kfat4 yazdı:Savaşçı klanda, büyücü grup bölgelerinde üstündür. Şifacı ise ikisinde de önemlidir
Eğer Sende Bu Görüsle Oyun Oynuyorsan Sil Oyunu Pc''den[bu işin şaka yanı]
Ama Yalnış Düşünüyorsun.

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
mComak yazdı:Tebrik Ederim Hatamı BulmuşsunCanceazi yazdı:yalnış değil yanlış kelimenin doğrusu.mComak yazdı:Kim Diyor Bunu :?:kfat4 yazdı:Savaşçı klanda, büyücü grup bölgelerinde üstündür. Şifacı ise ikisinde de önemlidir
Eğer Sende Bu Görüsle Oyun Oynuyorsan Sil Oyunu Pc''den[bu işin şaka yanı]
Ama Yalnış Düşünüyorsun.