Mıshca,Mishca,Mıcha Tanıyan tanımayan Lütfen İçeri !

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BASARANNN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mıshca,Mishca,Mıcha Tanıyan tanımayan Lütfen İçeri !

Mesaj gönderen BASARANNN »

[color=#FF4000Herkezin yazılanları dikkatlice okumasını rica ediyorum...

18.02.2011 cuma günü Kılıçxdavetta ile akrep keserken Bölgeye attıım plus epini satılır yazısına Mıshca'dan cevap geldi...Yaptıgı teklıf hosuma gidince '' işim bitsin merdivende bulusalım'' dedim işimi bitirdikten sonra merdivene gectım Mıshca dan hiçbirşey almadan İsim epinini verdim ama şifreyi veremeden düştüm ve o gün birdaha oyuna giremedim...

Ertesi gün öğle'ye yaklaşık saatlerde Mıshca tekrar ö.m attı...Ona durumu açıkladım.Anlayışla karşıladı ve satıp satmayacağımı sordu...Bende '' şuan işyerındeyım.ama öğle yemeği için eve geçicem , eve gidince oyunu açar satarım dedim , o da kabul etti...Yanlız evde ki hesap çarşıya uymaz diye bir söz vardır...Çok doğru bir söz...Öğle yemeğine çıkacakken bir müşterim erken geldi ve ona ev göstermek için Tarabya'ya geçtim..İşim bittiğinde öğle yemeği paydosu dolmuştu...Eve gitme gibi bir şansım kalmadıgından işyerıne gittim...HEmen telefonla evi arayıp kardeşimden Kutudakı rakamları ögrendim...Oyuna girip teklifi karsılıgında Mıshca ya verdim ve oyundan çıktım...

İşimi bitirip oyuna tekrar girdiğimde Mıshca ya ö.m attım '' Hayırlı olsun :) bölgeye pm atta görelim'' dedim fakat bir cevap gelmedi...Bunun gibi bir çok şey yazdım ona ama hiçbir cevap vermedi ve hemen ardından ''SUS'' diye ö.m attı bana...O anda olanları anlamamıştım ama eve gidince herşeyi anladım...Kardeşim bana daha önce '' sebebinisorma'' adlı arkadaşa sattıgım epini vermiş...

İsimleri tam olarak yazıyorum çünkü korktugum birşey yok...Bugüne kadar 7 epin sattım...Herhangi bir sorun çıkmamıştı...Olaylar buraya kadar uzamazdı...Mıshca bana epinin kullanılmıs oldugunu söyleseydi bu sorunu cumartesi günü çözerdik...

Oyunda Mıshca yı tanıyan tanımayan kım varsa bu hatayı ona bildirmesini rica ediyorum...Değil 1 gano 100 gano için bile oyunda kımsenın hakkını çalacak biri değilim...

BAŞARAN KARAALİ][/color]
σкуαηυѕ вıяgσяєη & вαşαяαη кαяααℓι
Kullanıcı avatarı
okeanosx
İskele Babası
İskele Babası

Re: Mıshca,Mishca,Mıcha Tanıyan tanımayan Lütfen İçeri !

Mesaj gönderen okeanosx »

Anlayışsızlık , küt kafalılık , önyargı ? aklıma başka bişe gelmıyor sen dur ben onu oyunda görym münasip bir dille ( ! ) anlatacağım ona.
!!!! Remember Me !!!!
Kullanıcı avatarı
SebebiniSORMA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SebebiniSORMA »

bence sattıgın adamda bi sorun var cnm :) ben senden aldım epin bi sorun çıkmadı :) hatta varsa bide isim epini alabilirim...:)
SebebiniSORMA
Kullanıcı avatarı
FaTiHaRaBoGLu
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FaTiHaRaBoGLu »

Ahh Yapmayın Ama Çocuk mu Kandırıyorsunuz?
Kendi İsminize 3 Hesap Açıp Mesaj Atıyorsunuz.Adımız Hırsıza Çıkmasın diye...Neyse İyi Günler.Duymadım Bilmiyorum...
ResimResim

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
Kullanıcı avatarı
CanABREK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen CanABREK »

FaTiHaRaBoGLu yazdı:Ahh Yapmayın Ama Çocuk mu Kandırıyorsunuz?
Kendi İsminize 3 Hesap Açıp Mesaj Atıyorsunuz.Adımız Hırsıza Çıkmasın diye...Neyse İyi Günler.Duymadım Bilmiyorum...

Banada Fatih arkadasımızın dedigi gibi geldi ..
Mustafa Kemal ATATÜRK

İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Kullanıcı avatarı
FaTiHaRaBoGLu
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FaTiHaRaBoGLu »

CanABREK yazdı:

Banada Fatih arkadasımızın dedigi gibi geldi ..

Ben bu isimde kimseyi şimdiye kadar görmedim.ayrıca forumdada hesabı yeni açılmış daha 3 mesajı var.bana karalanmamak için yapılmış bir sahtekarlık gibi geldi ama bilmiyorum yalan söylemek gibi olmasın...
ResimResim

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sahxesad »

KaRdeşim heRkesi aynı yaRgıda suçLayamazsın.
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

sen deyince farkettim
Kullanıcı avatarı
BASARANNN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

[/color][/b]

Yahu arkadasım bu olayın maduruna sorun bakalım beni nasıl bilir diye ? Zaten ortada mesele kalmadı.Mıshca hakkı olanı aldı.Yaptıgım açıklamaya inanmayan varsa da buyursun ofisime gelsın orada yüz yüze görüşelim..hatta gelen müşterimi ve kardeşimide çağırayım...

Bu oyunda 4-5 arkadasım birde nişanlım var...Yorum yapanlardan biri arkadasım diğeri nişanlım ki bu olaya yorum yapmaları gayet doğal

Ama sen '' beni tanımadan başkalarıyla aynı kefeye koyacaksan o da senin İNSANLIĞINI gösterir ki sende zerresini göremiyorum....
Kullanıcı avatarı
BASARANNN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Fatıh yada hernasılsa bu arkadasın dediği sözlere katılan arkadaşlarda fatih gibi görmek bozuklugu çekıoyr olabilir...Diyelim ki ben hırsızım...Bu hesapları milleti dolandırmak için açtım...Hesapların açılış tarihlerı arasında ay var ay...Bu olay ise Cumartesi günü oldu.?
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön