Bu arada ZORTÜRK demek ben demek
Eminönünün Eskileri
Re: Eminönünün Eskileri
Hehe 4 yıldır oynuyorum ve en gereksiz kişiler olduğu halde en önemli kişiler yok biraz daha araştırma yapıp yazsaydın keşke .
XXCEZAXX
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
oranın yarısı betadan değil orada 25ten sonra 29 lvllerde açanlar var. Bizim eski dediğimiz beta dönemi o dönemin içinde de senin orada yazdığın bir kaç kişi mevzut gerisi yok 

Afanesiyevo
- Sparow
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Dıstrıct Area
Benı unutmuşsunuz XxSpArOwXxFaTiHx
- DADASORHANI
- İskele Babası
Mademki betacı dediniz ozaman sizelere yaşadıklarımı paylaşayım. Asıl betacı olarak bizler 19 lv kadar kasıp sabah baktığımızda karekterlerin 0 olduğunu gördük bizler 25 seviyeye kasıp sabah baktığımızdakarekterlerin 0 olduğunu gördük bizler beta iken mezarlıkta lab tıkladığımızda sadece yöneticiler girebilri gördük bizler DOĞA (Büyücü),GuiLe (Savaşçı) Eminönü ilk yöeneticileri olarak gördük beta sürümü bittiğinde beta oynayan hesaplara 1 er ay plus hediye edildiğini gördük.Umarım bu açıklama yeterli olmuştur betacı olarak sizleri selamlarım iyi formlar...
DADAŞORHAN
sultanorhan
DADAŞORHAN
sultanorhan
DADASORHANI yazdı:Mademki betacı dediniz ozaman sizelere yaşadıklarımı paylaşayım. Asıl betacı olarak bizler 19 lv kadar kasıp sabah baktığımızda karekterlerin 0 olduğunu gördük bizler 25 seviyeye kasıp sabah baktığımızdakarekterlerin 0 olduğunu gördük bizler beta iken mezarlıkta lab tıkladığımızda sadece yöneticiler girebilri gördük bizler DOĞA (Büyücü),GuiLe (Savaşçı) Eminönü ilk yöeneticileri olarak gördük beta sürümü bittiğinde beta oynayan hesaplara 1 er ay plus hediye edildiğini gördük.Umarım bu açıklama yeterli olmuştur betacı olarak sizleri selamlarım iyi formlar...
DADAŞORHAN
sultanorhan
Alın size kısa ve öz cevap nasıl beta oyuncu olunur öğrenin ve daha sonra konu açın
XXCEZAXX
Orhan Noktayı Koymuş Artık Bu lafın üstüne Laf Koyan Olmaz sanırım...xxcezaxx yazdı:DADASORHANI yazdı:Mademki betacı dediniz ozaman sizelere yaşadıklarımı paylaşayım. Asıl betacı olarak bizler 19 lv kadar kasıp sabah baktığımızda karekterlerin 0 olduğunu gördük bizler 25 seviyeye kasıp sabah baktığımızdakarekterlerin 0 olduğunu gördük bizler beta iken mezarlıkta lab tıkladığımızda sadece yöneticiler girebilri gördük bizler DOĞA (Büyücü),GuiLe (Savaşçı) Eminönü ilk yöeneticileri olarak gördük beta sürümü bittiğinde beta oynayan hesaplara 1 er ay plus hediye edildiğini gördük.Umarım bu açıklama yeterli olmuştur betacı olarak sizleri selamlarım iyi formlar...
DADAŞORHAN
sultanorhan
Alın size kısa ve öz cevap nasıl beta oyuncu olunur öğrenin ve daha sonra konu açın
CaPuRrO
↓ ٩͡๏̯͡๏۶ ║░ SeMPaTiKSeRSeRi ░║ ٩(●•)۶ ↓
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Cadı
Tamam ne güzel yazmışınız işte. Arayı soğutmanın bi manası yok ::==
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayat Bana Güzel
[Hatırladığım kadarıyla]2006 aralıkta başladım oyuna DANGEROUS (Büyücü) dangerous(savaşçı) olmak üzere 2 karakterim vardı. dangerous karakterinin üyelik şifresini unuttum DANGEROUS karakterini oynamaktan
Oyuna pek fazla zaman ayırmıyodum haftada en fazla 3 saat oyunu oynuyodum.Bölge kanalından sadece yönetici(GM) yazabilir uyarısını aldıktan sonra Açık BETA dönemine geçişte hediye edilen plus paket sayesinde bölge kanalına yazmak kadar gurur verici bir duygu yoktu oyunda.Betacı olarak bendende selamlar tüm İKV severlere...

-Arz !

-Keseriz anam

- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Arkadaslar oyuna başladığımda henüz askere gitmemistim simdi ise yaşım oldu 24.arkadaslarmn dedgi gbi beta dönemi geçis safhasında 1er ay plus verlmsti ne mutlu!ama problem şuyduki plus neydi nasl kullaniliyordu
bazı isimler dogru yazılmıs ama orda ismi yazılıpta bölgeden sadece item yansıtıp betacıyım,zenginim tipleride mevcut tabiki eksiklerde var.ilk carım ııspartalıı idi ben bile hatırlamıyrm o derece eski
bilindigi gbi arkadan IspartaliTWO carımı actm.guzel gunlerdi beta gunleri ama gecti gitti artık.beta cıyım die hic bırzaman hava atmadım atmamda önce adam olmak lazım.tek diyecegim o zamanı yasamak anlatılmayacak bir duyguydu burda ne yazsak boş.döndürseler bizi geriye verseler elimize palamizi,kurt pencemizi emin olun yönetim neden geriye döndük demem
Saygılarımla..
beni nasıl unuttun abimmiroglu yazdı:Ne demek kardeşim benim sen unutulacak biri misin ki yazmayayım...
Kimisi de liste çok eksik diyo haliyle tabi eksik olur arkadaşım ben oyundaki herkesi görmedim veya tanımıyorum.Sadece eskiden oynarken gördüğüm ve samimi olduğum kişileri yazdım...
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

є๓เภöภü