Yakamoz Loncası Bildirim Alanı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yakamoz Loncası Bildirim Alanı

Mesaj gönderen dabbela »

IIIAsiBeyIII yazdı:eren yeni kurduğumuz loncayı faaliyete geçir :P :P :P
Tabi Tabi Hemen Burak :)
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

kaBocNn yazdı:
Yakamozxbep yazdı:Ben loncada değilim diyorum hala yazıyonuz ulan!!!!!!!! Bu arada Erayım oyuna giremem büyük ihtimalle hayırlısıyla git gel fırsat buldukça gir bir selam ver bize yeter hasretle beklicez seni seviyoruz.
aynen :D

Sizi loncada tutan ben değildim dostluktu çıkarkende ben dur demedim ama diyen bişeyler içimizde olmuştur illaki ve şunuda söliyim kişisel bakıyosanız duruma sizi ben değil Sabri tuttu yoksa ben bu kadar hakarete gelemem dostum olan zaten yanımdadır hem sabriye hem ortama sergilediğiniz bu dawranış çocuksu ve yanlıştır ... Yanlış anlaşılmasını istemiyorum ama iteminiz paranız veya başka bir maddi görüşlü çıkarımızdan değildir sizi tutmamız zatende yok biliyosunuz öyle bir şey sizde ve arkanızdanda yalvarmıcam dostken nasılsam ayrılırkende öyleyim dostken bi kötülüğüm bir yanlışım dokunmadıysa adam gibiyse ayrılırkende öyle olucaktır Yolunuz açık olsun geri kalan oyun hayatınızda ve reelinizde başarılar dilerim...

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

Mertten duyduklarımda beni şaşaırttı ama olanlara bakıLırsa mert bu konuda hakLı ve bence yargılıyacagınıza buna sebep olanları yargılayın mert birşey yapıyorsa bir biLdigi vardır.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

CARIZMA yazdı:Mertten duyduklarımda beni şaşaırttı ama olanlara bakıLırsa mert bu konuda hakLı ve bence yargılıyacagınıza buna sebep olanları yargılayın mert birşey yapıyorsa bir biLdigi vardır.
Keşke o bildiklerini bizimle paylaşsa bizde bilsekte çözüm arasak ama ben şahsım adına sorunun ne olduğunu bilmediğim için çözüm peşinde değil sorun peşinde koşuyorum..

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kaBocNn »

Loncadan çıkma sebebim Oyunu bırakmış oLmam.
Oyunun sıkıcı ve dramatik yapısından bıkmış oLdugum ıcın oyunu bıraktım ve Loncadan da cıktıgımı beLırttım.
Sert çıkışmanı anLadım eren. Zaten pek çok Lonca iLe aLakası oLmayan , Loncaya yararı dokunmayan kişiler var daha öncede biLdirmiştim bunu :)
Başka bir macera peşindeyim. Belki o maceraya geLirsinz yakamoz kurarız kim biLir :)
Kullanıcı avatarı
Yakamozxbep
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yakamozxbep »

Loncadan çıkma sebebimi anlattım ayrıca loncadan ayrılmış olmam loncadayken dost çıkınca düşman olduğum anlamına gelmez Yakamoz loncası ile hiçbir faaliyete katılmak istemiyorum vede ismimin içerisinde geçmesinden hoşnut olmuyorum herkesle yine arkadaşım ancak faaliyetlerinize katılmayacağım zaten yapılan bir faaliyette yok ortada olsa bile çağırılmıyoruz yani değişen bişey yok. Eren sanada hak veriyorum herkesin sorunuyla uğraşmak kolay değil ama biraz daha anlayışlı olman lazım ki ayrıldığım için ortada uğraşacak bir sorunda kalmımış anlamına geliyor. Lonca yararına bişeyler söylemek gerekirse seçiciliğin eskisi gibi değil zaten şu isim değiştirme illetide çıktı kim nedir ortalık karıştı anlayacağın daha dikkatli ol aldığın kişiler konusunda nerde çokluk orda sorun. Az olsun öz olsun 3 kişide olsa doğru düzgün insanlar olsun şaheseri olan her kişi beceremiyor insan olma işini haddini bilemiyor aldığın her kişi bizim gibi olamıyor kısası. Caner yafrum neye başladın sen bende gelem bende sıkıldım burdan al benide yanına :D
Kullanıcı avatarı
Mustiii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Mustiii »

Yakamoz LoncasıyLa hiÇmi aLakam Kalmamıştır. Bundan sonra Kolay qeLsin.
kiNqOfDaRkNesS ( Savaşcı )

KinqoFDaRKNeSsS ( Büyücü )
Kullanıcı avatarı
eraxkaya
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen eraxkaya »

Yakamozxbep yazdı:Loncadan çıkma sebebimi anlattım ayrıca loncadan ayrılmış olmam loncadayken dost çıkınca düşman olduğum anlamına gelmez Yakamoz loncası ile hiçbir faaliyete katılmak istemiyorum vede ismimin içerisinde geçmesinden hoşnut olmuyorum herkesle yine arkadaşım ancak faaliyetlerinize katılmayacağım zaten yapılan bir faaliyette yok ortada olsa bile çağırılmıyoruz yani değişen bişey yok. Eren sanada hak veriyorum herkesin sorunuyla uğraşmak kolay değil ama biraz daha anlayışlı olman lazım ki ayrıldığım için ortada uğraşacak bir sorunda kalmımış anlamına geliyor. Lonca yararına bişeyler söylemek gerekirse seçiciliğin eskisi gibi değil zaten şu isim değiştirme illetide çıktı kim nedir ortalık karıştı anlayacağın daha dikkatli ol aldığın kişiler konusunda nerde çokluk orda sorun. Az olsun öz olsun 3 kişide olsa doğru düzgün insanlar olsun şaheseri olan her kişi beceremiyor insan olma işini haddini bilemiyor aldığın her kişi bizim gibi olamıyor kısası. Caner yafrum neye başladın sen bende gelem bende sıkıldım burdan al benide yanına :D
Mert ben bu loncaya sızın sayenızde geldım ama sız ben demeden hıc bır yere gıdemezsınız bu Caner ıcınde gecerlı adamın kafasını attırmayın ulen

Bu Loncayı bıraktıgım bulmayı ıstıyorum ....

Selametle
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart

Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası

Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Birkan »

Arkadaşlar Bugünden itibaren Yakamoz loncasından ayrılmış bulunmaktayım.Herkes Hakkını Helal etsin benim hakkım varsa helal olsun hepinize iyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Sanırım benimde suyum kaynadı bazı arkadaşlarımız görew sorumluluklarımı ve yetkilerimi kötüye kullandığım kanısında hepinizin canı saolsun şunuda belirtmek istiyorum bu loncaya yeni bir lider getirilmeli ben artık daha fazla dayanamayacağım şuanlık için zaten oyunada belli bir müddet ara verdim farketmişsinizdir ltfen ciddi olarak başa geçmek isteyen arkadaşlar benle yada sabriyle irtibata geçsin bu loncadan ayrılmayacağım bi üye olarakta olsa kalmak istiyorum bu lonca bizim loncamız bu lonca benim loncam ve sizin loncanız yani okuyan her şahıs için bu lonca senin loncan diyorum anlayanlar anlamıştır umarım ve bu loncadan kimse ne beni nede başkasını çıkarabilir bu loncadan kimse ayrılamaz çünkü yaşadığımız yeri biz düzenlemeliyiz burası bizim çöplüğümüz ise kendımıze göre ayarlamalıyız unutmayın...

BeLax Lonca Yönetimi

“Genel Sohbet” sayfasına dön