eee Ne İstersem VeriodunEvulation yazdı:eyw gürkan sağolasın![]()
Noldu
eee Ne İstersem VeriodunEvulation yazdı:eyw gürkan sağolasın![]()
Bayan Nitro Ayak,Pant,Yüzük Yeter :arrow: :mrgreen:Evulation yazdı:iste ozaman çapkın :arrow: :mrgreen: Sözde Hata VAr
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
mehmed 4 ve 5. maddeleri beğendi...seagle yazdı:Uğraşsam çok pis imza yaparm ama şimdi :=) arkadaş uraşıyor nasıl olursa ... Kanka beğendiğini atarım... üyeliğine...
1.si DAHA alımlar yok yaz tatilinde olacak ... bu konuyu kaapatın şimdilik ...
2.si buundan 1 ay önce mehmet kardeş bir konuda adam lonca arıyordu... sende bizim loncada yer var demişin... Böyle şeyler hiç hoş karşılanmıyor biraz sinir olmuştum ... o tip şeyleri bize bırakırsanız iyi olur sevinirim ... Alay konusu olmayalım...İyi niyetli davrandın öneride bulundun orada adama gördüm ama Hem alımlarımız bitmişti hemde yorumlarda alay konusu olmuştuk...ops: Birazdaha dikkat... :!:
3. sü İridyum çekiyorum aynı madende full... Hedefim 2 haftada 1 tane çekmek ama ŞANS işşallah kardeşim çıkartırım ...
4. sü Yatın zıbarın lan:mrgreen: :lol:
5. si Yahdi hayırlı Tıraşlar![]()
:twisted:
İyi Forumlar...
Evulation yazdı:mehmed 4 ve 5. maddeleri beğendi...seagle yazdı:Uğraşsam çok pis imza yaparm ama şimdi :=) arkadaş uraşıyor nasıl olursa ... Kanka beğendiğini atarım... üyeliğine...
1.si DAHA alımlar yok yaz tatilinde olacak ... bu konuyu kaapatın şimdilik ...
2.si buundan 1 ay önce mehmet kardeş bir konuda adam lonca arıyordu... sende bizim loncada yer var demişin... Böyle şeyler hiç hoş karşılanmıyor biraz sinir olmuştum ... o tip şeyleri bize bırakırsanız iyi olur sevinirim ... Alay konusu olmayalım...İyi niyetli davrandın öneride bulundun orada adama gördüm ama Hem alımlarımız bitmişti hemde yorumlarda alay konusu olmuştuk...ops: Birazdaha dikkat... :!:
3. sü İridyum çekiyorum aynı madende full... Hedefim 2 haftada 1 tane çekmek ama ŞANS işşallah kardeşim çıkartırım ...
4. sü Yatın zıbarın lan:mrgreen: :lol:
5. si Yahdi hayırlı Tıraşlar![]()
:twisted:
İyi Forumlar...![]()