GM KİNDAR YETER KOnUMUDA KAPATMA

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Brindarxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

GM KİNDAR YETER KOnUMUDA KAPATMA

Mesaj gönderen Brindarxxx »

YAPILAN O KADAR HAKSIZLIKLAR YETER NEDİR BU GMLERDEN CEKTİĞİMİZ Bİ ÜSTÜNÜZ YOKMU BU HAKSIZLIĞA KARŞI GELECEK VERİLEN SÖZLER TUTULMAZ NE BİCİM Bİ YÖNETİM SİSTEMİ.....OYUN HATASI YÜZÜNDEN CARIMI BANLADINIZ NEDEN ACMIYORRSUNUZZZZZ..........YETER ARTIK YETER DERDİNİZ NE OKADAR EMEK VERİLEN CARI Bİ ANDA BLOKLAMAK OKADAR KOLAYMIIIII........... CEVAP YAZIN BANAAAAA SORUN NEYYY......... KODADIXHoRoZĞLu
SuskunLuğum AsaLetimdir.
Her Lafa VeReCeK Bi CeVabım VardıR.
Lakin Bi Lafa Bakarım Lafmı diye.
Birde Söyleyene Bakarım Adam mı diye.
BİZDE ADETTENDİR GELENE GİDİLİR...

Resim
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: GM KİNDAR YETER KOnUMUDA KAPATMA

Mesaj gönderen SHooT »

dostum ikv anasayfaya gir orada destek yazıyor oraya tıkla orada diğer e tıkla oradan kindarın kralına ulaşırsın hem onu şikayet edebilir hem sorununu dile getirebilirsin ama uygun başlığı bulman lazım cvp 24 saat içinde genellikle yazdığın epostaya geliyor o konuda başarılı yönetim... senin bu ayak takımıyla ne işin var 2 gün önceye kadar kindarda bizim gibi bi oyuncuydu muhattap olmana değmez sen dediğim yerden iletişime geç....
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: GM KİNDAR YETER KOnUMUDA KAPATMA

Mesaj gönderen Kindar »

Oyun hesabınızın, sizden kaynaklanmayan bir sebepten mütevellit bir günlük olarak banlendiğini size bildirdim. Ve uyguladığım moderasyonu da bu yönde ve prosedüre uygun olarak yaptım. İlgili bir şikayetiniz varsa, bunu onlarca konu açarak değil, destek iletişim formunu doldurarak yapmanız gerekir. Forum hesabınızı, gereksiz ısrar ve hakaretlerinizi göz önünde bulundurarak süresiz uzaklaştırıyorum.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön