Felipemassa yazdı:Arkadaşım sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün vallahi o kadar güldümki...Gizli kamera diğer arkadaşında dediği gibi işin espirisi.Yoksa baklava felan bunlar numara.Adamlar biraz mizahi bir şekilde anlatmaya çalışmışlar.Tabi baklava(yersenagamemnonn yazdı:Arkadaşlar video tamam, güsel, hoş. İçindeki görüntülerden konuşmuyorum, fakat bu video GİZLİ KAMERAdan çekilmiş. Peki ya neden oyunun resmi sayfasında yayınlanıyor ve de sosyal paylaşım sitesi olan FACEBOOKtan yararlanılarak reklam yapılıyor. Eğer ki bu gizli kameradan çekilmiş olsa sobee ekibi bunun yayınlanmasını istemez ve resmi sayfasında yayınlatmazlardı. Benim anlayamadığım şey şu ki ''neden böyle bir iş yapmak istiyorlar''. Videonun sonunda ise sızıntılar devam edicek diyor. Çok mantıksız buluyorum. Bunun hakkında da açıklama yapılmasını istiyorum. Teşekkürler..![]()
![]()
)...
Sobee Studios'da neler oluyor?
Re: Sobee Studios'da neler oluyor?
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
yüklenmeyin çocuğa kaptırdı kendiniagamemnonn yazdı:Arkadaşlar video tamam, güsel, hoş. İçindeki görüntülerden konuşmuyorum, fakat bu video GİZLİ KAMERAdan çekilmiş. Peki ya neden oyunun resmi sayfasında yayınlanıyor ve de sosyal paylaşım sitesi olan FACEBOOKtan yararlanılarak reklam yapılıyor. Eğer ki bu gizli kameradan çekilmiş olsa sobee ekibi bunun yayınlanmasını istemez ve resmi sayfasında yayınlatmazlardı. Benim anlayamadığım şey şu ki ''neden böyle bir iş yapmak istiyorlar''. Videonun sonunda ise sızıntılar devam edicek diyor. Çok mantıksız buluyorum. Bunun hakkında da açıklama yapılmasını istiyorum. Teşekkürler..
İyi eğlenceler dilerim

Ya bu oyunu oynamayan biri bu konuyu gezse herkes aç açıkta dolaşıyor sanacak 
Oyunun %85 inin durumu iyidir büyük ihtimalle.
10 liralık akçe kimsenin düzenini bozmaz ...
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşım 10lira kimsenin düzenini bozmazda olay emekte bitiyor.Biz senelerce emek verdik oyuna adam 10lira vercek benle aynı seviyeye gelcek.Ohhh ne ala memleket.Böyle saçma şeymi olur.Biz emeklerimizin peşindeyiz...Pangea yazdı:Ya bu oyunu oynamayan biri bu konuyu gezse herkes aç açıkta dolaşıyor sanacak
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşım 10lira kimsenin düzenini bozmazda olay emekte bitiyor.Biz senelerce emek verdik oyuna adam 10lira vercek benle aynı seviyeye gelcek.Ohhh ne ala memleket.Böyle saçma şeymi olur.Biz emeklerimizin peşindeyiz...Pangea yazdı:Ya bu oyunu oynamayan biri bu konuyu gezse herkes aç açıkta dolaşıyor sanacak
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bu laflarınızı güncelleme geldikten sonra tek tek yüzünüze vuracağım.Felipemassa yazdı:Arkadaşım 10lira kimsenin düzenini bozmazda olay emekte bitiyor.Biz senelerce emek verdik oyuna adam 10lira vercek benle aynı seviyeye gelcek.Ohhh ne ala memleket.Böyle saçma şeymi olur.Biz emeklerimizin peşindeyiz...Pangea yazdı:Ya bu oyunu oynamayan biri bu konuyu gezse herkes aç açıkta dolaşıyor sanacak
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayat Bana Güzel
Öncelikle başın sağolsun blueyes.blueyes yazdı:dangerous bak paşam senin uzun zamandır oynadıgını bi çok insan biliyor. oyuna verdigin emegi zamanı biliyor bi cogumuz. seninle tanısmıslıgım yok fakat hakkında guzel onyargılarım var. 2007 den beri oynuyorum 2 yıllık ara haricinde. bugun oyuna baslayan bi insan şak diye yarın benimle aynı yere gelse zoruma gider dogrudur ama bu akce sistemindeki ozelliklerin yeni baslayanları ileriki seviyedeki oyunculara yaklastırması lazım. tabiki aynıı yere gelemez suratle. onlarında emek harcaması gerekir. zaten aynı kefeye koyulamazsın. oyun bilgisi becerisi ve emekler var ortada. sadece oyun daha canlı olsa yeni baslayanlar bir an once bu sayede gelisse guclense rekabet te dostluklarda heyecanda artar bu acıdan dusunmeliyiz. saheserlerde itemlerde sanal seyler. biz aslında level degil dostlukları kasıyoruz oyunda. insanları tanıyoruz. bi çok unutulmaz anıya donusuyor bunlar. ama sunu dusunelim cok onemli bir sebepten oyunu bırakman gerekti ve bir daha giremeyeceksin. ne itemin anlamı kalır ne saheserin ne oyun parasının.Dangerousss yazdı:4 yıldık oyuncuyla 4 günlük oyuncu arasındaki fark kapanırsa oyunu bırakırım.Verdiğim emeklere, zamana yazık.Felipemassa yazdı:Belki biz önyargılı düşünüyoruz belkide sen yanılıyorsun.Eğer gerçek parayla akçe satılacaksa ha 4yıl oynamışsın ha 4gün oynamışsın birşey farketmeyecek.Diyorsunuz şaheser düşmüyor.Şaheserleri alışverişe koyma olsun ne biliyim şaheser zırhların reçetesi rüstemde satılsın.(Ama reçete olursa malzemeleri zor şeyler olsunki herkes üretemesin.)Eğer biz yanılıyoruzda oyun parasıyla alınacak ise bence gayet güzel olur.Oyuna bunca sene emek veren arkadaşlar dahada rahatlar.Sadece efekt ve görüntü için gerçek para kullanılacaksa bence gereksiz olur.Yani bir kişi sadece görüntüsü düzgün olacak diye oyuna para verirmi.(Açıkçası ben vermem.)Dükkan olayı iyi olacak gibime geliyor.Ama olay iyice m2 ye benzemeye başladı.Ben ikvyi kendine özgün bir oyun olduğu için oynuyordum ama ikvde m2ye benzeyecekse bence oyuncuların çoğu oyunu bırakır.Diyorlarki oyunda velet kalmıycak.Bende diyorumki oyunun yaş ortalamasına bakarsan 15 16 17yaş genellikle bu oyunu oynuyor.Daha yüksek olanda var daha düşük olanda.Ama genel olarak böyle.Herneyse artık yorum yapmıyacağım bu konu hakkında.Bende diğer arkadaşlar gibi bekleyip göreceğim.XxXszrXxX yazdı:Yorumlara Kısaca Göz Attım da ,
Fazla ön yargılı davranıyorsunuz arkadaşlar , Sabır Selametin Anahtarıdır Diyeyim.. Biraz Sabır Bakalım bizi neler bekliyor , eğer arkadasların tahminleri gibi para ile birseyler yapılacak olursa Ben Dahil bir çok oyuncu oyunu bırakacaktır çünkü ; Parayı basan kral olacaksa zaten bu oyunda bunca zamandır Online olarak geçirdiğim zamana yazık.. :!:
Bu güncellemenin daha çok görsel olarak olacağını düşünüyorum.Örneğin karakter tipini değiştirme Saç stili v.s oyunda oluşan bazı açıklarda Hair düşüyodu depar ikonuyla bu Hair(Saç)ların yeni saç stilleri olacağını düşünüyorum.YENİ savaşçı(büyücü)(şifacı) (erkek/bayan) pantılon/ceket v.s itemler düşüyo 49 seviye bunlarında yeni açılacak olan İKV dükkan satışıyla normal itemlerden farklı görünümüyle oyunda yer alacağını düşünüyorum.Şaheser satışı gibi birşey olmaz umarım. Şaheser satışı gibi bir olay olursa oyunculardan çok büyük bir tepki almayı göze alırlar.
Kaş yapalım derken Göz çıkartmazlar umarım yararlı bir eklenti olur.
kucuk bir anım var.
bi keresinde bir arkadasımın tanıdıgına kan lazım olmus gecenlerde. telefonla arkadaslarını aramıs bulamamıs. oyundan tanıdıgı arkadaslarından (tanıdıkmı tam bilmiyorum) birisi cıkıp ben veririm demis ve usenmeden ilgilenmis.
dedigim gibi oyunda seviye kasmıyoruz dostluklarımızı kasıyoruz. insallah akce sistemi nice insanları oyuna baslatır yada eskileri dondurur yeni arkadaslıklara sahip oluruz.
ki bu aksam sifacımlayken benim oldugum grup bir arz ı kesti mezardaki anneme kufur etti birisi. onun terbiyesizligi
buna ragmen oyundaki dostlukları bir cok seye degismem
konuyu cok carpıttım ozur dilerim içimde ne varsa doktum. sadece oyunun canlanmasını ve aynı tadı hepimizin almasını istiyorum.. herkese iyi forumlar
Oyunun canlanması, oyuna daha çok kişinin zevk alarak oynamasını inanan senden çok ben isterim.Oyunun gelişmesi için daha çok gelir gerek bu geliri elde ederken bir çok oyuncunun verdiği emek göz önünde bulundurulmalı.
* 25-30 TL karşılığında bi şaheser item vs. satılmamalı.7 tane şaheser ürettim bugune kadar [ 2x Ecel / 2x Ejder asa / 1x Latif / 1x Asab ] hırsız diyen çok oldu.nasıl dönüyo bu değirmen diyen oldu.Aklını kulanan herkez yapabilir.Karizma sattığımı bir çok kişi bilir.Klana bölgeye yansıtılan bi item maden vs. fiyatını sordum hep ucuz mu buldum havada kaptım 3 e aldım 3. 5 ğa 5 e sattım.Elindeki olanakları en iyi şekilde değerlendirmeyi bilemeyen çok kişi var .Yeri geldi 2 gün uykusuz kaldım.Yeri geldi yiyeceğimden kıstığım paralarla plus paket aldım.

-Arz !

-Keseriz anam

Tamam güzel demişsinde şunu unutmuşsun sonuç olarak bu bir oyun emek emek sanki işçiyiz çalıştık paramızı mı vermiyorlar niye bu kadar dert yanıyorsunuz?Ben lise ye gidiyorum oyuna fazla vakit harcamıyorum ama 3 yılı aşkındır oynuyorum hiç şahaser üretemeyecek miyim?Bu oyunu eğlenmek için oynamıyormuyuz.O zaman nedir sorun o adamalrda para kazanmak istiyor.Tamam yeni sistem bunu sağlıyacak bir nebzede olsa bazı artılar sağlıyacağına eminim yeni + efsun eklememinin ama Sobee adeletlidir.Oyuna o kadar emek harcamış adamla aynı yere gelmeyiz ama bazı şeylerin tadına varmış oluruz.Dangerousss yazdı:Öncelikle başın sağolsun blueyes.blueyes yazdı:dangerous bak paşam senin uzun zamandır oynadıgını bi çok insan biliyor. oyuna verdigin emegi zamanı biliyor bi cogumuz. seninle tanısmıslıgım yok fakat hakkında guzel onyargılarım var. 2007 den beri oynuyorum 2 yıllık ara haricinde. bugun oyuna baslayan bi insan şak diye yarın benimle aynı yere gelse zoruma gider dogrudur ama bu akce sistemindeki ozelliklerin yeni baslayanları ileriki seviyedeki oyunculara yaklastırması lazım. tabiki aynıı yere gelemez suratle. onlarında emek harcaması gerekir. zaten aynı kefeye koyulamazsın. oyun bilgisi becerisi ve emekler var ortada. sadece oyun daha canlı olsa yeni baslayanlar bir an once bu sayede gelisse guclense rekabet te dostluklarda heyecanda artar bu acıdan dusunmeliyiz. saheserlerde itemlerde sanal seyler. biz aslında level degil dostlukları kasıyoruz oyunda. insanları tanıyoruz. bi çok unutulmaz anıya donusuyor bunlar. ama sunu dusunelim cok onemli bir sebepten oyunu bırakman gerekti ve bir daha giremeyeceksin. ne itemin anlamı kalır ne saheserin ne oyun parasının.Dangerousss yazdı:4 yıldık oyuncuyla 4 günlük oyuncu arasındaki fark kapanırsa oyunu bırakırım.Verdiğim emeklere, zamana yazık.Felipemassa yazdı:Belki biz önyargılı düşünüyoruz belkide sen yanılıyorsun.Eğer gerçek parayla akçe satılacaksa ha 4yıl oynamışsın ha 4gün oynamışsın birşey farketmeyecek.Diyorsunuz şaheser düşmüyor.Şaheserleri alışverişe koyma olsun ne biliyim şaheser zırhların reçetesi rüstemde satılsın.(Ama reçete olursa malzemeleri zor şeyler olsunki herkes üretemesin.)Eğer biz yanılıyoruzda oyun parasıyla alınacak ise bence gayet güzel olur.Oyuna bunca sene emek veren arkadaşlar dahada rahatlar.Sadece efekt ve görüntü için gerçek para kullanılacaksa bence gereksiz olur.Yani bir kişi sadece görüntüsü düzgün olacak diye oyuna para verirmi.(Açıkçası ben vermem.)Dükkan olayı iyi olacak gibime geliyor.Ama olay iyice m2 ye benzemeye başladı.Ben ikvyi kendine özgün bir oyun olduğu için oynuyordum ama ikvde m2ye benzeyecekse bence oyuncuların çoğu oyunu bırakır.Diyorlarki oyunda velet kalmıycak.Bende diyorumki oyunun yaş ortalamasına bakarsan 15 16 17yaş genellikle bu oyunu oynuyor.Daha yüksek olanda var daha düşük olanda.Ama genel olarak böyle.Herneyse artık yorum yapmıyacağım bu konu hakkında.Bende diğer arkadaşlar gibi bekleyip göreceğim.XxXszrXxX yazdı:Yorumlara Kısaca Göz Attım da ,
Fazla ön yargılı davranıyorsunuz arkadaşlar , Sabır Selametin Anahtarıdır Diyeyim.. Biraz Sabır Bakalım bizi neler bekliyor , eğer arkadasların tahminleri gibi para ile birseyler yapılacak olursa Ben Dahil bir çok oyuncu oyunu bırakacaktır çünkü ; Parayı basan kral olacaksa zaten bu oyunda bunca zamandır Online olarak geçirdiğim zamana yazık.. :!:
Bu güncellemenin daha çok görsel olarak olacağını düşünüyorum.Örneğin karakter tipini değiştirme Saç stili v.s oyunda oluşan bazı açıklarda Hair düşüyodu depar ikonuyla bu Hair(Saç)ların yeni saç stilleri olacağını düşünüyorum.YENİ savaşçı(büyücü)(şifacı) (erkek/bayan) pantılon/ceket v.s itemler düşüyo 49 seviye bunlarında yeni açılacak olan İKV dükkan satışıyla normal itemlerden farklı görünümüyle oyunda yer alacağını düşünüyorum.Şaheser satışı gibi birşey olmaz umarım. Şaheser satışı gibi bir olay olursa oyunculardan çok büyük bir tepki almayı göze alırlar.
Kaş yapalım derken Göz çıkartmazlar umarım yararlı bir eklenti olur.
kucuk bir anım var.
bi keresinde bir arkadasımın tanıdıgına kan lazım olmus gecenlerde. telefonla arkadaslarını aramıs bulamamıs. oyundan tanıdıgı arkadaslarından (tanıdıkmı tam bilmiyorum) birisi cıkıp ben veririm demis ve usenmeden ilgilenmis.
dedigim gibi oyunda seviye kasmıyoruz dostluklarımızı kasıyoruz. insallah akce sistemi nice insanları oyuna baslatır yada eskileri dondurur yeni arkadaslıklara sahip oluruz.
ki bu aksam sifacımlayken benim oldugum grup bir arz ı kesti mezardaki anneme kufur etti birisi. onun terbiyesizligi
buna ragmen oyundaki dostlukları bir cok seye degismem
konuyu cok carpıttım ozur dilerim içimde ne varsa doktum. sadece oyunun canlanmasını ve aynı tadı hepimizin almasını istiyorum.. herkese iyi forumlar
Oyunun canlanması, oyuna daha çok kişinin zevk alarak oynamasını inanan senden çok ben isterim.Oyunun gelişmesi için daha çok gelir gerek bu geliri elde ederken bir çok oyuncunun verdiği emek göz önünde bulundurulmalı.
* 25-30 TL karşılığında bi şaheser item vs. satılmamalı.7 tane şaheser ürettim bugune kadar [ 2x Ecel / 2x Ejder asa / 1x Latif / 1x Asab ] hırsız diyen çok oldu.nasıl dönüyo bu değirmen diyen oldu.Aklını kulanan herkez yapabilir.Karizma sattığımı bir çok kişi bilir.Klana bölgeye yansıtılan bi item maden vs. fiyatını sordum hep ucuz mu buldum havada kaptım 3 e aldım 3. 5 ğa 5 e sattım.Elindeki olanakları en iyi şekilde değerlendirmeyi bilemeyen çok kişi var .Yeri geldi 2 gün uykusuz kaldım.Yeri geldi yiyeceğimden kıstığım paralarla plus paket aldım.
Birde diyorsun yeri geldi yemek paramı verdim 2 gün uyumadım.Bir oyun için değermi bilader şimdi 7 şahaser ürettinde ne oldu oyunda verdiği eğlence dışında?
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
-
- İri Fare Avcısı
Tamam bende parayla item maden vs alınmasına karşıyım ama oyundaki kayırmalar torpiller neler dönüyor o zaman ses cıkarmıyorsunuzda sımdı mı bizim gibi emek harcamayan bızım gıbı oynamasın dıyorsunuz ?
Daha 3 günluk adamları alıp Destek takımı veya Forum yetkılısı yapıyorlar ona nıye sesınız cıkmıyor ? Bırak sobee parasını kazansın.Şaheser dediğin öle 10 lira değil sadece madenını 10 liradan alırlar mavi topaz 18x10:100 lira eder isteyen madenını ceker isteyen parayla alır sizene.Millet sanki parayı havadan mı buluyor her gün kaç saat çalışıyor emek verıyorda kazanıyor.
Belki adam 3 yıl once oyunu tanımıyordu napsın yanı oyunu oynamasın mı ? Yada sizin yaptıklarınızı mı yapsın ? Yeri geldiğnide hiç uyumasın mı ? yiyecek parasını kesıp plus mu alsın ? O zaman mı duzgun oynamayı hakedecek.
Daha 3 günluk adamları alıp Destek takımı veya Forum yetkılısı yapıyorlar ona nıye sesınız cıkmıyor ? Bırak sobee parasını kazansın.Şaheser dediğin öle 10 lira değil sadece madenını 10 liradan alırlar mavi topaz 18x10:100 lira eder isteyen madenını ceker isteyen parayla alır sizene.Millet sanki parayı havadan mı buluyor her gün kaç saat çalışıyor emek verıyorda kazanıyor.
Belki adam 3 yıl once oyunu tanımıyordu napsın yanı oyunu oynamasın mı ? Yada sizin yaptıklarınızı mı yapsın ? Yeri geldiğnide hiç uyumasın mı ? yiyecek parasını kesıp plus mu alsın ? O zaman mı duzgun oynamayı hakedecek.
O bu değil oyunu bende çıktığı günden beri oynutorum.Arada bıraktığım zamanlar olsa bile.Tamam elimde şahesermi var?YOK.Bence bu dükkan sistemi inşallah daha önce açtığım konumdaki gibidir.Herkes belli bir ücret karşılığı dükkan kiralayıp ticaret yapabilirler.Ayrıca mavi topazların tanesini 10TL yapacaklarını sanmam en fazla 1TL olur ki zaten böyle maden alımı gibi birşey yapmıyacaklardır.
Örnek olarak Bilge pantolonunuz var buz hasarı 93.000 onun hasarını artırabileceksiniz 112.000 gibi bu belki bir sürliğine belki kalıcı.Parası olupta harcamak isteyen yada güç isteyen bu parayı bir şekilde verecek.İKV geliştirmeleride artık cüzdanlarını geliştirecek haliyle
Açıkçası hak ediyorlar bu oyunu babalarının hayrına yapmadıklarına eminim.
Bu güncelleme ile şaheser aktarımıda mevcut olacaktır diye umuyorum.
AYRICA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUS BU EKLENTİ ÇEMBERLİTAŞ'TAN ÖNCE GELECEK.
ÇÜNKÜ DİKKAT EDERSENİZ VİDEODA İKV DERİNDEKİ SIR YAZIYOR.
Eğer benim tanıdıklarım güvenilir olsaydı şimdiye ejder asamıda yapmıştım.4 yılda yapamadığımı maden çekerek 15 günde yaptım.125m ve 5mavim var.Tanıdığım 1-2 sağlam arkadaşım var.İnanın oyun oynuyorsanız akrabalarla muhattap olmayın.En azından zeka yaşını dikkate alın
Birde size ufak bir bilgi vereyim.Amerika da bilgisayar kullanıcıları eğer olay gününden 7 gün içinde bilgisayar kullanmışsa onun şahitliği kabul edilmiyor.Açıkçası şu okullar açıldıktan sonra oyunu bıraktım.Arada girip bakıyorum.Elinde her türlü şaheseri olup verdiği vaatleri verip tutmayan kuzenimi artık gördüğümde en fazla selamını alırım.Bu oyun için kalp kırıp iftira atmayınız.Bence bu kadar takmayın oyunu.Herkes inkar etmeye kalksada oyunun ortalama yaşı 16-18 arasında.Evet büyüklerde var.Ama söylüyorum bu oyun ilerde karnınızı doyurmayacak.Çoğunuz da baba parası yemeyeceğinize göre oturun ders çalışın.İnan o size ders çalışmıyorum diyen arkadaşlarınız evde kim bilir kaç saat çalışıyorlar.HAayat sizin hayatınız.Ya 3 5 yıl inek olup hayatınızın kalanınıaslan olarak geçirirsiniz.Yada şimdi laylaylom yaşayıp ömrünüzün kalanını eşek olarak geçirebilirsiniz.HADİ BAKALIM TÜM İKVYE HAYIRLI OLSUN.
Son bir not olarak her konuda destekçi ve muhalefetçiler çıkacaktır.Canınızı sıkmayın ilerleyin.Hırsız diye iftira atanlar olacaktır boyun eğmeyin ve gerçekten hırsız olupta binbir şekilde sizi yalancı çıkaranlar vardır işte onlara itimat etmeyin.
Örnek olarak Bilge pantolonunuz var buz hasarı 93.000 onun hasarını artırabileceksiniz 112.000 gibi bu belki bir sürliğine belki kalıcı.Parası olupta harcamak isteyen yada güç isteyen bu parayı bir şekilde verecek.İKV geliştirmeleride artık cüzdanlarını geliştirecek haliyle
Bu güncelleme ile şaheser aktarımıda mevcut olacaktır diye umuyorum.
AYRICA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUS BU EKLENTİ ÇEMBERLİTAŞ'TAN ÖNCE GELECEK.
ÇÜNKÜ DİKKAT EDERSENİZ VİDEODA İKV DERİNDEKİ SIR YAZIYOR.
Eğer benim tanıdıklarım güvenilir olsaydı şimdiye ejder asamıda yapmıştım.4 yılda yapamadığımı maden çekerek 15 günde yaptım.125m ve 5mavim var.Tanıdığım 1-2 sağlam arkadaşım var.İnanın oyun oynuyorsanız akrabalarla muhattap olmayın.En azından zeka yaşını dikkate alın
Birde size ufak bir bilgi vereyim.Amerika da bilgisayar kullanıcıları eğer olay gününden 7 gün içinde bilgisayar kullanmışsa onun şahitliği kabul edilmiyor.Açıkçası şu okullar açıldıktan sonra oyunu bıraktım.Arada girip bakıyorum.Elinde her türlü şaheseri olup verdiği vaatleri verip tutmayan kuzenimi artık gördüğümde en fazla selamını alırım.Bu oyun için kalp kırıp iftira atmayınız.Bence bu kadar takmayın oyunu.Herkes inkar etmeye kalksada oyunun ortalama yaşı 16-18 arasında.Evet büyüklerde var.Ama söylüyorum bu oyun ilerde karnınızı doyurmayacak.Çoğunuz da baba parası yemeyeceğinize göre oturun ders çalışın.İnan o size ders çalışmıyorum diyen arkadaşlarınız evde kim bilir kaç saat çalışıyorlar.HAayat sizin hayatınız.Ya 3 5 yıl inek olup hayatınızın kalanınıaslan olarak geçirirsiniz.Yada şimdi laylaylom yaşayıp ömrünüzün kalanını eşek olarak geçirebilirsiniz.HADİ BAKALIM TÜM İKVYE HAYIRLI OLSUN.
Son bir not olarak her konuda destekçi ve muhalefetçiler çıkacaktır.Canınızı sıkmayın ilerleyin.Hırsız diye iftira atanlar olacaktır boyun eğmeyin ve gerçekten hırsız olupta binbir şekilde sizi yalancı çıkaranlar vardır işte onlara itimat etmeyin.
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]

Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!