BRAVO TUTSKYANCHECK!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

BRAVO TUTSKYANCHECK!

Mesaj gönderen Ocipres »

Tutskyancheck arkadaşımızı yaklaşık bir senedir oyunda görürüm 49 lvl a kadarda char kasmışlığı var sanırım bu isimdeki charıyla.Yetmemiş.Bu isimle birde forum hesabı açmış.Kayıt tarihi 30 kasım 2010 son iletisinide bugün olmak üzere 9 iletisi var.Bu arkadşımızın bu charının ismi yani Tutskyancheck okunuş olarak nasıl yazılıyorsa aynende görünüyor.Yani benim gördüğümü benim okuduğumu bu oyunda oynayan bu forumu takip eden herkeste okuyor.Bu sadece erkeklerin oynadığı bir oyunda değil.Çoğu ailesiyle beraber oynuyor hanımıyla, kız arkadşıyla, sevgilisiyle.Benim Tutskyancheck arkadşımıza hiçbir lafım yok.Adam tutmuş dikini ortalıkta geziniyor vede tavsiyede bulunuyor.Hadi oyun isimlerine müdahaleyi bir nebze anlarım, ya adam bu isimle forum hesabı açıyor,bir seneye aşkında mütakip zamanlarda bu forumda yazarakta ismini gözümüzün içine sokuyor.Forum yetkilileri bu sizi hiçmi rahatsız etmiyor? Yoksa benim içim fesatmı?.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqrsn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: BRAVO TUTSKYANCHECK!

Mesaj gönderen Ultraslanqrsn »

Ocipres yazdı:Tutskyancheck arkadaşımızı yaklaşık bir senedir oyunda görürüm 49 lvl a kadarda char kasmışlığı var sanırım bu isimdeki charıyla.Yetmemiş.Bu isimle birde forum hesabı açmış.Kayıt tarihi 30 kasım 2010 son iletisinide bugün olmak üzere 9 iletisi var.Bu arkadşımızın bu charının ismi yani Tutskyancheck okunuş olarak nasıl yazılıyorsa aynende görünüyor.Yani benim gördüğümü benim okuduğumu bu oyunda oynayan bu forumu takip eden herkeste okuyor.Bu sadece erkeklerin oynadığı bir oyunda değil.Çoğu ailesiyle beraber oynuyor hanımıyla, kız arkadşıyla, sevgilisiyle.Benim Tutskyancheck arkadşımıza hiçbir lafım yok.Adam tutmuş dikini ortalıkta geziniyor vede tavsiyede bulunuyor.Hadi oyun isimlerine müdahaleyi bir nebze anlarım, ya adam bu isimle forum hesabı açıyor,bir seneye aşkında mütakip zamanlarda bu forumda yazarakta ismini gözümüzün içine sokuyor.Forum yetkilileri bu sizi hiçmi rahatsız etmiyor? Yoksa benim içim fesatmı?.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
BunLar sadece senin Gördüklerin daha neLeri VaR. Benim Nickimde öle Bi Anlamı Var ama benimki daha AnlaşılmaZ :D
TEK TABANCA
Kullanıcı avatarı
TUTSKYANCHECK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TUTSKYANCHECK »

senin ilginç sorunların var dostum sen git bi pisikolağa görün o isimde charım vardı evet yoğun istek üzerine isim değiştirdim ki yinede bu forumda konu açacak kadar bi sığır seni gördüm gözlerim yaşardı :)
[color=#0000FF]Biz Susuyorsak Bir Mermi Namluda Nasıl Susuyorsa...[[/color]
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

TUTSKYANCHECK yazdı:senin ilginç sorunların var dostum sen git bi pisikolağa görün o isimde charım vardı evet yoğun istek üzerine isim değiştirdim ki yinede bu forumda konu açacak kadar bi sığır seni gördüm gözlerim yaşardı :)

Bu isimle ortalıkta dolaşan sensin belliki cinsel bir problemin var.Biraz toparla kendini insan gibi iletişim kurmaya çalış olurmu ?.Eleştireye maruz kalmadın, muhatabım sen değilsin sana bravo zaten :)

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
TUTSKYANCHECK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yasak olan kişisel tartışmayı kişisel hakarete sevkettiğiniz gerekçesiyle forum hesabınıza erişiminiz, bir gün süreyle engellenmiştir.

kızıl
bey
Kullanıcı avatarı
FRTaDa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen FRTaDa »

Ultraslanqrsn yazdı:
Ocipres yazdı:Tutskyancheck arkadaşımızı yaklaşık bir senedir oyunda görürüm 49 lvl a kadarda char kasmışlığı var sanırım bu isimdeki charıyla.Yetmemiş.Bu isimle birde forum hesabı açmış.Kayıt tarihi 30 kasım 2010 son iletisinide bugün olmak üzere 9 iletisi var.Bu arkadşımızın bu charının ismi yani Tutskyancheck okunuş olarak nasıl yazılıyorsa aynende görünüyor.Yani benim gördüğümü benim okuduğumu bu oyunda oynayan bu forumu takip eden herkeste okuyor.Bu sadece erkeklerin oynadığı bir oyunda değil.Çoğu ailesiyle beraber oynuyor hanımıyla, kız arkadşıyla, sevgilisiyle.Benim Tutskyancheck arkadşımıza hiçbir lafım yok.Adam tutmuş dikini ortalıkta geziniyor vede tavsiyede bulunuyor.Hadi oyun isimlerine müdahaleyi bir nebze anlarım, ya adam bu isimle forum hesabı açıyor,bir seneye aşkında mütakip zamanlarda bu forumda yazarakta ismini gözümüzün içine sokuyor.Forum yetkilileri bu sizi hiçmi rahatsız etmiyor? Yoksa benim içim fesatmı?.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
BunLar sadece senin Gördüklerin daha neLeri VaR. Benim Nickimde öle Bi Anlamı Var ama benimki daha AnlaşılmaZ :D

aynenn :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

TUTSKYANCHECK yazdı:Yasak olan kişisel tartışmayı kişisel hakarete sevkettiğiniz gerekçesiyle forum hesabınıza erişiminiz, bir gün süreyle engellenmiştir.

kızıl
bey

Yazımı iyi okursan bu yazıda sen hilkat garibesisin.Seni bu halde niye ortalıkta gezindirmişler onu yazmışım.Yoksa içindekileri kusman insan gibi yazamaman beni çok şaşırtmıyor, üzmüyorda. Varsın senle bu isimle muhatap olanlar düşünsün.Senin yerin insanların arası değil kardeşim.Hadi mercimek beyninle laf yetiştirtmeye çalışma.Seni küfür etmeden söverim.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
TUTSKYANCHECK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ocipres yazdı:
TUTSKYANCHECK yazdı:Yasak olan kişisel tartışmayı kişisel hakarete sevkettiğiniz gerekçesiyle forum hesabınıza erişiminiz, bir gün süreyle engellenmiştir.

kızıl
bey

Yazımı iyi okursan bu yazıda sen hilkat garibesisin.Seni bu halde niye ortalıkta gezindirmişler onu yazmışım.Yoksa içindekileri kusman insan gibi yazamaman beni çok şaşırtmıyor, üzmüyorda. Varsın senle bu isimle muhatap olanlar düşünsün.Senin yerin insanların arası değil kardeşim.Hadi mercimek beyninle laf yetiştirtmeye çalışma.Seni küfür etmeden söverim.

Ocipres
İçerik silinmiştir.
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

TUTSKYANCHECK yazdı:
Ocipres yazdı:

kızıl
bey

Ocipres
İçerik silinmiştir.
İnsan olsanmı? :).Bunu senmi diyorsun :D.Bak seni kulağından tutup ortaya çıkarmak benim işim.Sende psikolojik sorun var diye ban atfettiğin şeyde o.Farkederim gömerim.Şimdi sen bu isim ve bu tavırla dolanda dur.Kendini savunmaktan aciz hilkat garibesi olduğun gerçeği ismini bu şekilde koyup kendini bu şekilde korumaya çalışmandan belli.Küfür dışında ifade edebiliyormusun kendini? Bak ben ediyorum :).Her cavap verişinde birdaha itilip kakılmak istemiyorsan ki bunu hakediyorsun, uzatma konuyu kendine başka düzgün bir yol seç.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
TUTSKYANCHECK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yasak olan kişisel tartışmayı kişisel hakarete sevkettiğiniz gerekçesiyle forum hesabınıza erişiminiz, bir gün süreyle engellenmiştir.

kızıl
bey
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön