Tbagxagah Scofieldxagah Yozgatlıxagah Bagwall Şimşekbey Hk.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tbagxagah Scofieldxagah Yozgatlıxagah Bagwall Şimşekbey Hk.

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Splash yazdı:Tatanga Neden Hep SNn çARLARIN? :D
Neden Hep Seni SOymaya Yada Dolandırmaya Çalışıolar...
Bence Biraz Düşünmelisin...Belkide Çevrendeki En Sevdiğin Biri Yapıo Bunları :!:
Bence Çevrendekileri Kontrol Et Bu Kaçtır İtemin felan Çalınıo :D
Berk Bu Sunucuya Gelmiş Gelicek Yaşına Göre En Saygılı Kişidir Bundan Şüphen Olmasın :)

Berk Yardımım Dokunucak Birşey Olursa Söylemen Yeterli ..
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

eray oyuna oyuna geri dönecem 7 ceddini #@!? dizip maymun edecem az kaldı lan örs dileniyordun eskiden kanka cekip yanımızda dolanıyordun berk sen yanlış adamlarla takılmışsın hep erayın ben hırsız olduğunu ilk tanıdığım günden beri biliyordum seninde onun arkadaşı olduğunu biliyordum uyarmak istedim seni ama yapamamdım ne dersem diyeyim beni tanımayıp onu tanıdığın için onu savunacaktın
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
aysenur06
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aysenur06 »

]Meraba. BeN Özlemimsin ben bu üyelikten öncede bir üyeliğim daha vardı ama foruma son bi kaç aydır girmediğim için şifremi unuttum ve bunun için dün bu üyeliği açtım ve bundan cevap yazdım...Erayın sizin karakterinizi soyduğunu inanmadığımı tekrar söylüyorum... Bu arada ortadan kaybolan filanda tok...Benim ve Erayın hırsız olduğunu söyleyen arkadaşlarım...Erayın o karakteri soymadığına eminim diyelimki sizin arkadaşınız sizin haberiniz olmadan birinin çarını soydu ve bunun sizden haberiniz yokyanında göründünüz ve kimileri tarafından çekilen resimleriniz foruma koyuya ne saçma bişey bu ya... neyse lafı uzatmak istemiyorum Eray bu karakteri soymadı siz ne derseniz deyin... Ha bu arada ben gerizekalı değilim yukarıda yazı rengi yazıyo yani yazıyı renklerndierebiliyorum lütfen biraz akıllı olun...
....ÖzLéMimSiN...
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen monsterdarker »

aysenur06 yazdı:]Meraba. BeN Özlemimsin ben bu üyelikten öncede bir üyeliğim daha vardı ama foruma son bi kaç aydır girmediğim için şifremi unuttum ve bunun için dün bu üyeliği açtım ve bundan cevap yazdım...Erayın sizin karakterinizi soyduğunu inanmadığımı tekrar söylüyorum... Bu arada ortadan kaybolan filanda tok...Benim ve Erayın hırsız olduğunu söyleyen arkadaşlarım...Erayın o karakteri soymadığına eminim diyelimki sizin arkadaşınız sizin haberiniz olmadan birinin çarını soydu ve bunun sizden haberiniz yokyanında göründünüz ve kimileri tarafından çekilen resimleriniz foruma koyuya ne saçma bişey bu ya... neyse lafı uzatmak istemiyorum Eray bu karakteri soymadı siz ne derseniz deyin... Ha bu arada ben gerizekalı değilim yukarıda yazı rengi yazıyo yani yazıyı renklerndierebiliyorum lütfen biraz akıllı olun...

Ben bu konuşmadan sonra yüzde yüz bu Tbagxagah diyorum ve noktayı koyuyorum ;)
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

aysenur06 yazdı:Merabara ben Özlemimsin... Burada benim Saqopax olduğuma dair yazılar görüyorum... Onunla hiç bir alakam yoktur... Kendisini tanımıyorum... Buradaki fotoğraflardan rahatsızlık duyduğumuda bildirmek isterim... Eray benim hem oyunda hemde oyun dışında çok yakın arkadaşımdır...Ve Erayın sizin karakterinizi soyduğuna inanmıyorum...Yanlış Kişiyi suçluyorsunuz ve benim olanlardan daha yeni haberim oluyor...Koyduğunuz resimleri kaldırmanızı rica ediyorum...Benim tam olarak kim olduğumu bilmediğiniz halde beni suçlamanız ve benden habersiz fotoğraf çekerek koymanız çok rahatsız edici... İyi formlar....
hiç kusura bakma kururnun yanında yaşta yanar ayriyetten tüm kanıtlar ortada erayı çok iyi tanırım diyorsun ama şu sözü unutma her insanın 2 yüzü vardır oke ve resimleri artık kaldıramazlar sanırım
İyi eğlenceler
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

aysenur06 yazdı:]Meraba. BeN Özlemimsin ben bu üyelikten öncede bir üyeliğim daha vardı ama foruma son bi kaç aydır girmediğim için şifremi unuttum ve bunun için dün bu üyeliği açtım ve bundan cevap yazdım...Erayın sizin karakterinizi soyduğunu inanmadığımı tekrar söylüyorum... Bu arada ortadan kaybolan filanda tok...Benim ve Erayın hırsız olduğunu söyleyen arkadaşlarım...Erayın o karakteri soymadığına eminim diyelimki sizin arkadaşınız sizin haberiniz olmadan birinin çarını soydu ve bunun sizden haberiniz yokyanında göründünüz ve kimileri tarafından çekilen resimleriniz foruma koyuya ne saçma bişey bu ya... neyse lafı uzatmak istemiyorum Eray bu karakteri soymadı siz ne derseniz deyin... Ha bu arada ben gerizekalı değilim yukarıda yazı rengi yazıyo yani yazıyı renklerndierebiliyorum lütfen biraz akıllı olun...
daha fazla rezil olma istersen gardaş burdaki herkez saygınlığını kanıtlamış kişiler bence artık sus oke dahada rezil olmaz erayım senin savaşcının çöplük yığını olduğunu benden iyi kimse bilemez 5 1 ws sonucu unutma
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

Splash yazdı:Tatanga Neden Hep SNn çARLARIN? :D
Neden Hep Seni SOymaya Yada Dolandırmaya Çalışıolar...
Bence Biraz Düşünmelisin...Belkide Çevrendeki En Sevdiğin Biri Yapıo Bunları :!:
Bence Çevrendekileri Kontrol Et Bu Kaçtır İtemin felan Çalınıo :D
kocum her konuda seni görmeye başladım sinirimi bozmaya başladınn bak önce lonca sayfamızda sonrada burda gördüm seni ya adam gibi konularlar hakkında cevap yaz ya hiç girme anandan babandan aldığın edebi takın
Resim
Resim
Resim
Resim
Tskxkomutan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tskxkomutan »

Ve ayrıca ; Şimşekbey adlı karakteri ben oyun 39 levelken kullanıyordum , yeni leveller gelmeden önce o çarları sivastaki eski bi arkadasıma hediye ettim, o da çarı sadece civan perçemi çekmek için kullanıor oynamıyor bile...

Berk alsana bi kanıt daha 8-) Eray senle İlk tanıştığımda bana Şimşekbey benim demiştin (Tanıştığımızda 49 lwl dik 8-)) şuan ise o çarı 39 lwl zamanında başkasına verdiğini sölüyosun :evil:
TsKxKxKoMuTaN Tskxdxkomutan TsKxHxKoMuTaN
Kullanıcı avatarı
azizcan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen azizcan »

Berk'im allah yardımcın olsun ,böylelerine nden güvenirsin ki. Adam kendini savunmak için kaç yeni hesap almış baksana :D Bu konuya yazan Özlemimsin adlı karakter de Tbagah herneyse o kişiye ait olan yeni alınmış bir hesap. Geçmiş olsun inşallah itemlerine kavuşursun. Bu Arada Yaşar seni de tebrik etmeden geçemeyecem kardeşim ellerine sağlık çok takdir edilecek fotolar bunlar :P ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Schiller »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

bknz;
Forum Kuralları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön