Bilinmeyen Bölge...Sahra
Re: Bilinmeyen Bölge...Sahra
Evet, başka bir arkadaşımız da bunu dile getirmişti. Olabilir. İKV'de yenilikler bitmez.
Bak bende sana ne diyorum Meteorun ilerisi çöl şeklinde açılacak diyorum ve teşkilat hattı Sahra bölgesinden bahsediyor bazen.Tapınaktaki işaretlerde ise 1 Piramit ve Yılan şekli olduğunu göreceksin tabi gidip bakmaya tenezzül edersen ve de orada yaşayan insanlar tarafından Sahra çölüne benzetildiği için Sahra adını almış olabilir zaten tapınağın yanındaki Şah kobra oradaki çölü temsil ediyor diyebilirim ve Sahra bölgesinde ise merandaki yaratıkların daha gelişmişleri olabileceğini söyleyebilirim ister inan ister inanma ama ben bu kanaatteyim.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
teşkilat hattında tam ne diyor :?:KRaLeX yazdı:Bak bende sana ne diyorum Meteorun ilerisi çöl şeklinde açılacak diyorum ve teşkilat hattı Sahra bölgesinden bahsediyor bazen.Tapınaktaki işaretlerde ise 1 Piramit ve Yılan şekli olduğunu göreceksin tabi gidip bakmaya tenezzül edersen ve de orada yaşayan insanlar tarafından Sahra çölüne benzetildiği için Sahra adını almış olabilir zaten tapınağın yanındaki Şah kobra oradaki çölü temsil ediyor diyebilirim ve Sahra bölgesinde ise merandaki yaratıkların daha gelişmişleri olabileceğini söyleyebilirim ister inan ister inanma ama ben bu kanaatteyim.
Yanlış hatırlamıyorsam: ''Sahra Telsizi kapalı yada kapsama alanı dışında.''diyordu.
Nan kralex bu araştırmaları ıkımız yaptık 
Grönland Adlı bir ada mevcuttur araştırırsan Kutuplara yakın Buzlarla kaplı bir ada olduğunu bulabilirsin.Sypratan yazdı:yok artık Lebron JamesÇemberli Taş usulu = çemberli taş
Meteor Emsali = meteor bölgesi
Büyük Sahra = sahra çölü
Grönland emsali /efsunu / destekli = Grönland

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Fazla ileri gittin ama.Koysana fotoğrafını?KRaLeX yazdı:Yanlış hatırlamıyorsam: ''Sahra Telsizi kapalı yada kapsama alanı dışında.''diyordu.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Tokerx yazdı:Grönland Adlı bir ada mevcuttur araştırırsan Kutuplara yakın Buzlarla kaplı bir ada olduğunu bulabilirsin.Sypratan yazdı:yok artık Lebron JamesÇemberli Taş usulu = çemberli taş
Büyük Sahra = sahra çölü
Bilmiyoduk saol zeki genç
Deatlorth denen zaat-ı muhterem.Elimde olsa çoktan yüklerdim fotoyu ama telefondan girdiğim için yükleyemiyorum, bana ileri gittiğimi söyleyeceğine Odineus arkadasımızın konuda paylaştığı linke tıkla ordada buna benzer bir konu var ve istediğin fotoğraf var tamam mı?

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ahahahahahahaha gece gece iyi oldu güldüğümTokerx yazdı:Grönland Adlı bir ada mevcuttur araştırırsan Kutuplara yakın Buzlarla kaplı bir ada olduğunu bulabilirsin.Sypratan yazdı:yok artık Lebron JamesÇemberli Taş usulu = çemberli taş
Büyük Sahra = sahra çölü
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!