Tbagxagah Scofieldxagah Yozgatlıxagah Bagwall Şimşekbey Hk.
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tbagxagah Scofieldxagah Yozgatlıxagah Bagwall Şimşekbey Hk.
Eraydan Her türlü Pislik Beklerim Bu Konuda Yanındayım Berk.
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
aysenur06 yazdı:Merabara ben Özlemimsin... Burada benim Saqopax olduğuma dair yazılar görüyorum... Onunla hiç bir alakam yoktur... Kendisini tanımıyorum... Buradaki fotoğraflardan rahatsızlık duyduğumuda bildirmek isterim... Eray benim hem oyunda hemde oyun dışında çok yakın arkadaşımdır...Ve Erayın sizin karakterinizi soyduğuna inanmıyorum...Yanlış Kişiyi suçluyorsunuz ve benim olanlardan daha yeni haberim oluyor...Koyduğunuz resimleri kaldırmanızı rica ediyorum...Benim tam olarak kim olduğumu bilmediğiniz halde beni suçlamanız ve benden habersiz fotoğraf çekerek koymanız çok rahatsız edici... İyi formlar....
Hımmm bu fotolar arka arkaya çekilen fotoğraflardır
Saqopa58 yazdı:Tbagxagah bana o zaman nitro pant satıyodu hatta o aldığım pantıda derbederxcontra adlı oyuncuya sattm ..! :lol: Vallahi güldürüyorsunuz beni
Şüpheli bir durum 45 dk bir pantolonu satamaması
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
Yardımın için sağol ama karakterlerin üstleri gitti sadece, karakterler duruyorlar...sasasasalam yazdı:Mrb ...
Ben yeni üyeyim... bir çok şey yaptım... çar kurtardım...
Eğer mynet hesabın varsa hesap adı ..... mynet .com olarak verebilirsen ondan almaya çalışırım...
Sizden hiçbir isteğim yok vermyeyin bnm için mahsuru yok ... özele yaarsan sana yardımcı olmaya çalışırım ...
güvenmessenizde Tınnn yani fark etmez![]()
İşşallah çarına kavuşursun ...
İyi Forumlar...
Yine de teşekkürler..

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- Cerfiss
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Çakır Keyif
Beko bu adama dikkat et bu adam Tbagxagah nerden biliyorum açıklayayımaysenur06 yazdı:Merabara ben Özlemimsin... Burada benim Saqopax olduğuma dair yazılar görüyorum... Onunla hiç bir alakam yoktur... Kendisini tanımıyorum... Buradaki fotoğraflardan rahatsızlık duyduğumuda bildirmek isterim... Eray benim hem oyunda hemde oyun dışında çok yakın arkadaşımdır...Ve Erayın sizin karakterinizi soyduğuna inanmıyorum...Yanlış Kişiyi suçluyorsunuz ve benim olanlardan daha yeni haberim oluyor...Koyduğunuz resimleri kaldırmanızı rica ediyorum...Benim tam olarak kim olduğumu bilmediğiniz halde beni suçlamanız ve benden habersiz fotoğraf çekerek koymanız çok rahatsız edici... İyi formlar....
Bir adam foruma üye olduktan 5 dakika sonra buraya ilk mesajını atıp sonrada ortadan kaybolmaz
Demekki neymiş bu velet Tbagxagah velediymiş eğer inanmayan varsa 4 kanıt daha yazıyorum
5 dakika içerisinde bir insan tüm konuyu okuyamaz
Okuyamaz ise bu mesajlar hakkında yorumda yapamaz
Kendini farklı biri göstermek için uğraşmış yoksa foruma ilk kayıt olan biri imza yapmayı avatar yapmayı pembe blok yazmayı bilmez
Son olarakta bir insan tek bir mesaj atıp sonrada kaybolmaz
Buradan ne çıkıyor siz düşünün
Ben onunla 45 dk deil yaklaşık 10 dk brb durdum oda pazarlık içn yanındaydım..!Her şeyi kendi istediğiniz gibi yorumluyorosunuz..!Ne Özlemimsinle ne de Tbagxagah la bir alakam SÖZ KONUSU DEĞİLDİR..!!!!FiaNNa yazdı:aysenur06 yazdı:Merabara ben Özlemimsin... Burada benim Saqopax olduğuma dair yazılar görüyorum... Onunla hiç bir alakam yoktur... Kendisini tanımıyorum... Buradaki fotoğraflardan rahatsızlık duyduğumuda bildirmek isterim... Eray benim hem oyunda hemde oyun dışında çok yakın arkadaşımdır...Ve Erayın sizin karakterinizi soyduğuna inanmıyorum...Yanlış Kişiyi suçluyorsunuz ve benim olanlardan daha yeni haberim oluyor...Koyduğunuz resimleri kaldırmanızı rica ediyorum...Benim tam olarak kim olduğumu bilmediğiniz halde beni suçlamanız ve benden habersiz fotoğraf çekerek koymanız çok rahatsız edici... İyi formlar....
Hımmm bu fotolar arka arkaya çekilen fotoğraflardırNiçin saqopax çıktığında o çar giriyor ! Şüpheli
Saqopa58 yazdı:Tbagxagah bana o zaman nitro pant satıyodu hatta o aldığım pantıda derbederxcontra adlı oyuncuya sattm ..! :lol: Vallahi güldürüyorsunuz beni
Şüpheli bir durum 45 dk bir pantolonu satamaması
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Cerfiss yazdı:Beko bu adama dikkat et bu adam Tbagxagah nerden biliyorum açıklayayımaysenur06 yazdı:Merabara ben Özlemimsin... Burada benim Saqopax olduğuma dair yazılar görüyorum... Onunla hiç bir alakam yoktur... Kendisini tanımıyorum... Buradaki fotoğraflardan rahatsızlık duyduğumuda bildirmek isterim... Eray benim hem oyunda hemde oyun dışında çok yakın arkadaşımdır...Ve Erayın sizin karakterinizi soyduğuna inanmıyorum...Yanlış Kişiyi suçluyorsunuz ve benim olanlardan daha yeni haberim oluyor...Koyduğunuz resimleri kaldırmanızı rica ediyorum...Benim tam olarak kim olduğumu bilmediğiniz halde beni suçlamanız ve benden habersiz fotoğraf çekerek koymanız çok rahatsız edici... İyi formlar....
Bir adam foruma üye olduktan 5 dakika sonra buraya ilk mesajını atıp sonrada ortadan kaybolmaz
Demekki neymiş bu velet Tbagxagah velediymiş eğer inanmayan varsa 4 kanıt daha yazıyorum
Kendini farklı biri göstermek için uğraşmış yoksa foruma ilk kayıt olan biri imza yapmayı avatar yapmayı pembe blok yazmayı bilmez
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Haksızmıyım ArdaFianxaspendos yazdı:Cerfiss yazdı:Beko bu adama dikkat et bu adam Tbagxagah nerden biliyorum açıklayayımaysenur06 yazdı:Merabara ben Özlemimsin... Burada benim Saqopax olduğuma dair yazılar görüyorum... Onunla hiç bir alakam yoktur... Kendisini tanımıyorum... Buradaki fotoğraflardan rahatsızlık duyduğumuda bildirmek isterim... Eray benim hem oyunda hemde oyun dışında çok yakın arkadaşımdır...Ve Erayın sizin karakterinizi soyduğuna inanmıyorum...Yanlış Kişiyi suçluyorsunuz ve benim olanlardan daha yeni haberim oluyor...Koyduğunuz resimleri kaldırmanızı rica ediyorum...Benim tam olarak kim olduğumu bilmediğiniz halde beni suçlamanız ve benden habersiz fotoğraf çekerek koymanız çok rahatsız edici... İyi formlar....

Berk'in itemleri çalındığında açtığı konuda bile bu açık belli aslında
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Tatanga Neden Hep SNn çARLARIN?
Neden Hep Seni SOymaya Yada Dolandırmaya Çalışıolar...
Bence Biraz Düşünmelisin...Belkide Çevrendeki En Sevdiğin Biri Yapıo Bunları :!:
Bence Çevrendekileri Kontrol Et Bu Kaçtır İtemin felan Çalınıo
Bence Biraz Düşünmelisin...Belkide Çevrendeki En Sevdiğin Biri Yapıo Bunları :!:
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
Ben ilk defa çaldırdım ki karakterlerimi...Splash yazdı:Tatanga Neden Hep SNn çARLARIN?![]()

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa