SOBE ÜYESİ ŞİFRE DEGİŞMİO
SOBE ÜYESİ ŞİFRE DEGİŞMİO
BEN ŞİFRE DEGİŞMEK İSTEDİM AMA MALESEF sobe de şifre degişmior ne kadar saçmaysa ikv girdigimiz sitede şifre degiş yok ben bi sorun oldugunda nasıl degiştirecegim bu biraz seri olmassa veya sorun varsa çözülmesse oyun kötü yerde olacak ve bir çok kişi oyunu borakmasıyla daha kötü yere gidilecektir .

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Re: SOBE ÜYESİ ŞİFRE DEGİŞMİO
Merhaba,
Sobee şifre değişimi için aslında gözden kaçırmış olduğunuz çok basit bir yol var. İşte buyrun;
Oyuna girerken Sobee üyeliğini seçip ''OYNA'' butonuna bastıktan sonra gelecek olan ekranda aradığınız şeyi bulabilirsiniz.
Karşınıza gelecek olan ekrandan, ''Şifremi değiştir'' butonuna tıklayınız.

Üyelik tipini seçiniz.

Bir sonraki aşamada sizden Üye adınızı ve şifrenizi istemektedir. Bu bilgileri kullanarak giriş yapınız.

Giriş yaptıktan sonra ise yeni şifrenizi giriniz. Ardından güvenlik kodunu da yazıp onaylayınız.

Bir sonraki aşamada ise cep telefonunuza gelecek olan 4 haneli onay kodunu yazmanızı isteyecektir. Bunu da yaptıktan sonra şifreniz değişmiş olacaktır.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi forumlar.
Sobee şifre değişimi için aslında gözden kaçırmış olduğunuz çok basit bir yol var. İşte buyrun;
Oyuna girerken Sobee üyeliğini seçip ''OYNA'' butonuna bastıktan sonra gelecek olan ekranda aradığınız şeyi bulabilirsiniz.
Karşınıza gelecek olan ekrandan, ''Şifremi değiştir'' butonuna tıklayınız.

Üyelik tipini seçiniz.

Bir sonraki aşamada sizden Üye adınızı ve şifrenizi istemektedir. Bu bilgileri kullanarak giriş yapınız.

Giriş yaptıktan sonra ise yeni şifrenizi giriniz. Ardından güvenlik kodunu da yazıp onaylayınız.

Bir sonraki aşamada ise cep telefonunuza gelecek olan 4 haneli onay kodunu yazmanızı isteyecektir. Bunu da yaptıktan sonra şifreniz değişmiş olacaktır.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi forumlar.
Re: SOBE ÜYESİ ŞİFRE DEGİŞMİO
gerekli yardımı anarchy verdi. konuyu kilitleyebilirsiniz. :roll: :!:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT