Azat - Doğru Akım

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Azat - Doğru Akım

Mesaj gönderen YesilbuyuxOwner »

Arkadaşlar yeni aldığım itemler için isze birşey sorucam.Aldığım itemlerin yüzük ve kolye dışında full Doğru Akım yüzük Azat Kolyede Azat Cevo.Merak ettiğim Doğru ları satıp yerine azat mı almalıyım yoksa bunlar yetermi şimdilik.Tabi herkes iyi olmak ister ama benim en iyi olmak gibi bir hedefim yok.Zaten olamaz da.Okuldan vakit bulup oyuna girince en fazla 50 exp yapıp çıkıyorum.Neyse konu dağılmasın.Ortalama bir byücü olmak için doğru yetermi yoksa full azat lazım mı illa?(Gbler için uygun olsun )Şimdiden teşekkürler
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Azat - Doğru Akım

Mesaj gönderen DarkShare »

Full doğru akım'la azat arasında pek bir fark yok, gb'de anlaşılmaz bile sen elektrik 744 de gir :D
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

DarkShare yazdı:Full doğru akım'la azat arasında pek bir fark yok, gb'de anlaşılmaz bile sen elektrik 744 de gir :D
sen öyle zannet. canı yüksek bosslarda ciddi fark yaratıyor.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
andomeda1907
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen andomeda1907 »

Set azat diyorsun gerisi full doğru akım diyorsun eldi çıkar gümüş akrep görevinden azat eld veriyor olmadı gbde nadide eld veriyor kenanı yaparsan geriye kaldı ayak ceket pant asa doğruları satsan bile üstünü full azat yapamassın para durumunu bilmiyorum önerilen azat ama para yoksa doğruda uygundur
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
Resim

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen YesilbuyuxOwner »

andomeda1907 yazdı:Set azat diyorsun gerisi full doğru akım diyorsun eldi çıkar gümüş akrep görevinden azat eld veriyor olmadı gbde nadide eld veriyor kenanı yaparsan geriye kaldı ayak ceket pant asa doğruları satsan bile üstünü full azat yapamassın para durumunu bilmiyorum önerilen azat ama para yoksa doğruda uygundur

Para durumum pek iyi değil ama Azat asayıda aldım.Geriye ceket pantolon ayakkabı kaldı(elidveni saymadım çünkü arkdaş sölyledi akrep görevinden vede sığınaktan veriyor)
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...

“Büyücü” sayfasına dön