xHaRuNx yazdı:SelametLe Keske bize Diyeydin Emin oL Seve Seve gelırdım ...
Hayatında ve okuLunda BaşarıLar.
Sağolasın kardeşim
JuSTLoV yazdı:Hakkın varsa helal et dostum,benimki canı gönülden helal olsun fazla muhabbetimiz olmasada iyi çocuktun;)
Helal olsun, teşekkürler
Afrodisyak yazdı:Reel hayatında başarılar Harun yolun açık olsun.Bu bir oyun herşey gelici geçici.Herşeyin bu kadar anlamsız olduğu dünyada sevgiden değerli ne olabilir Dostlarımızı dikkatli seçmemiz temennisiyle Allaha emanet ol
Bu bir oyun evet ve sevgi kalmamış. Teşekkürler
Neowin yazdı:Harun kardesım yolun acık olsun eger universite için bırakıyorsan kararını saygı ıle alkışlıyorum fakat kişilerin cıkarı kişilerin yaptıkları şey ıcın bırakıyorsan bu kararından vazgecmeni diliyorum.Şükür savascımı mıgrat bolgelerı geldıkten 3 hafta sonra fulledimfakat dostlarıma ve savascılarına zırh dusurdukten sonra arkamdan konusanlara 6 aydan fazladır destek verıyorum evet haklısın herkes cıkarı ıcın oynar olmus bız onların gozunde enayı ola bılırız fakat bız doğru olanı yapıyoruz....
Zaten sıklıkla girmiyodum oyuna, bu olanlarda foruma konu açmamı gerektirdi. Dönmek isterim aranıza inşallah. Dediğim gibi ya bir ara yada tamamen.. İnşallah dediğin gibi doğru olanı yapmışızdır.
Şu konuya bir kilit lütyfen bu dengesizin bir yere gittiği yok giderse kafasını ben kıracam çünkü. Varmı lan bizim kitabımımızda adamı yarım bırakıp gitmek üniversite diyorsun ben seni özel olrak çalıştıracam ciğerim benim otur oturduğun yerde zaten oyunda fazla kimse kalmayacak artık buralardasın bir yere gittiğin yok seviliyorsun hemşom
Harunyus yazdı:Arkadaşlar öncelikle zamanınızı alıcaksam, boş konu, vs. gibi ithamlarda bulunacaklardan özür diliyorum.
Belki yeni gelecek ek paketine kadar, belkide tamamen aranızda olmayacağım.
Dostluk kavramını yavaş yavaş hırsın aldığı oyununuzda artık ben olmayacağım.
Anladım ki dostluk yok sen benim şifacıma zırh düşür ben senin için şu GB ye grup ayarlarım , yok sen şuna şunu düşür bende sana düşüreyim olmuş.
Bildiğiniz üzere büyücümün setleri tam. Herşeye rağmen 2 hafta öncesine kadar tamam geleyim, seni mi kırıcam diyordum. Ve birçok arkadaşımın hayal ettiği şaheserleri benim grubumla düşürdüğü kesindir.
Görmüşsünüzdür savaşçıma zırh düşürmek gibi bir amacım olduğunu. Dost dediklerimizin hepsi binbir mazaretle çağırdığımda gelmiyor. Gelende şifacımla geleyim yoksa boşver gibi utanılası kelimeler çıkarıyor ağzından.
Lonca kavgalarında tarafsız olmak için hiçbir loncaya girmedim, herkesle eşit şekilde arkadaş olmak istedim ama herkes beni kullandı.
Neyse uzatmanın anlamı yok. Herkes hakkını helal etsin, bende kimin hakkı varsa helal olsun. Dediğim gibi gelecek genişleme paketi belkide tamamen yokum.
Sevinebilirsiniz artık sizi savaşçımla hiçbir yere çağırmıcam
Harun pireye kızıp yorgan yakılmaz ama sen genede kararlıysan bırak ama geri döndüğündede haber verirsen sevinirim daha fazla lafı gevelemenin anlamı yok kendine iyi bak hakkım varsa helal olsun kardeşim geri dönersin diye umut ediyorum oyunda saygın insan kalmadı ...
BURAK
IIxYAVUZxII yazdı:Şu konuya bir kilit lütyfen bu dengesizin bir yere gittiği yok giderse kafasını ben kıracam çünkü. Varmı lan bizim kitabımımızda adamı yarım bırakıp gitmek üniversite diyorsun ben seni özel olrak çalıştıracam ciğerim benim otur oturduğun yerde zaten oyunda fazla kimse kalmayacak artık buralardasın bir yere gittiğin yok seviliyorsun hemşom
/katıl
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
smartenes yazdı:Tekrar aramızda olman dileğiyle eski dostum
Ne yani artık dost değimiyiz ?
DehrayN yazdı:Harun pireye kızıp yorgan yakılmaz ama sen genede kararlıysan bırak ama geri döndüğündede haber verirsen sevinirim daha fazla lafı gevelemenin anlamı yok kendine iyi bak hakkım varsa helal olsun kardeşim geri dönersin diye umut ediyorum oyunda saygın insan kalmadı ...
BURAK
Yapmayın böyle bir ara verdim diyelim o zaman ama o pireler gerçek hayatıma kadar etkiledi beni
IIxYAVUZxII yazdı:Şu konuya bir kilit lütyfen bu dengesizin bir yere gittiği yok giderse kafasını ben kıracam çünkü. Varmı lan bizim kitabımımızda adamı yarım bırakıp gitmek üniversite diyorsun ben seni özel olrak çalıştıracam ciğerim benim otur oturduğun yerde zaten oyunda fazla kimse kalmayacak artık buralardasın bir yere gittiğin yok seviliyorsun hemşom
Hemşooooo.. Sevdiklerimle başka yollardanda görüşürüz zaten rahat ol bolum :lol:
Harun,öncelikle eğitimin için bıraktığın için seni tebrik ediyorum.Bırakmana üzüldüm.Senin ne kadar iyi biri olduğunu da yaptığımız alışveriş gösterdi.İnşallah eğitim hayatını dilediğin gibi geçirirsin.Kendine iyi bak bir gün inşallah geri dönmen dileği ile...
Harun,öncelikle eğitimin için bıraktığın için seni tebrik ediyorum.Bırakmana üzüldüm.Senin ne kadar iyi biri olduğunu da yaptığımız alışveriş gösterdi.İnşallah eğitim hayatını dilediğin gibi geçirirsin.Kendine iyi bak bir gün inşallah geri dönmen dileği ile...
ADAMSIN !
Teşekkürler Yalçınım. İnşallah dönerim artık ne diyeyim ADAMSIN DOSTUM
NeReye Lan Konuya kilit... Yawuzun dediği gibi yawuz snle görüşmeden bn sana daha çok Yakınım Haberin olsun he Kafanı Uçururum!!! Bazı insanlar için Değmez Hiçbir yere gidemessin
Harun görüyorum ki arkadaş ortamı değişince bazı değerler ve kişiler onların yerini alamıyor. Sana yakın olan birileri var görmüyormusun? Her selamında hal hatır soran vs.. abilerin dostların var. oyunu bunun için bırakıyorsan, bilmiyorum bizi o gözle görmüyorsan yolun açık olsun. Lakin üniversiteye giriş için derslere asılmam gerekiyor bunun için bırakıyorum diyorsan tabii ki o ayrı sonuna kadar bırakmanı desteklerim. Şimdiden gerçek hayatında sonsuz başarıları kolayca elde etmen dileklerimle, Allah Yar ve Yardımcın Olsun.