çarımda 3 tane iridyum wardı v bırden çantadan yok oldular oyun hatasıdır bu Gm ler lutfen oları geri vermenızı ıstıyorum sabaha kadar çekeyim oyun hatasıyla gıdıyo boyle saçmalık olmaz lütfen onalrı gerı alabılmelıyım
ADI : Lazkoor
GM İÇERİİ
Re: GM İÇERİİ
Ya inanırmısın benimde çarımda Ecel Getiren vardı kayboldu birden bide yöneticiler çarıma ecel getiren verse
oyun hatası sonuçta verirler değilmi ?
- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Benimde ful mor charım gitti gm ya geri ver 
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
ŞAKAMISINIZ SİZ YA Bİ GİDİN SABAHA KADAR MADEN ÇEKİYORUM KAYBOLUYOLAR NAASIL İŞ EGMIGE YAZIK [ ANLAYANA ]
УąģмµґĻµ کǿќàĶĻąŕđá HàЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм..

- leviathan
- FareAdam Düşmanı
desteğe mail at burdan sana kürdan bile vermezlerPROFx53 yazdı:ŞAKAMISINIZ SİZ YA Bİ GİDİN SABAHA KADAR MADEN ÇEKİYORUM KAYBOLUYOLAR NAASIL İŞ EGMIGE YAZIK [ ANLAYANA ]

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Sen burayı iKv destek sandın galiba 1 günde kaç tane insanın eşyası kayboluyor oyun hatası diye adamlar nerden anlicak senin yanlışlıkla silmedigini her canı sıkılan konu açıyor töbe....PROFx53 yazdı:ŞAKAMISINIZ SİZ YA Bİ GİDİN SABAHA KADAR MADEN ÇEKİYORUM KAYBOLUYOLAR NAASIL İŞ EGMIGE YAZIK [ ANLAYANA ]
HéR LaFa VéRiLéCéK BiR CéVaBıMıZ VaRDıR BiR LaFa BaKaRıZ LaFMı DiYé BiRDé aDaMa BaKaRIZ aDaMMı DiYé...!
TAKVA yazdı:Merhabalar ;
www.istanbuloyun.com/support.aspx
Adresinden Oyun Hatası bölümünü işareyetlerek ve bu formu doldururak gönderdiğinizde yardım alabilirsiniz.
Sunucu adı:
Karakter adı:
Olay tarihi:
Ele Geçirme Tarihi [ üretim tarihi ]
Forum üzerinden yanıt alınmıyor lütfen iletişim için Destek Sayfasını seçiniz.
İyi Forumlar
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Selamlar ,
Dipnot
/u] Şuan için kaybolan madenler veya itemler 'in geri getirilmesi hk. bir çalışma yoktur.
Dipnot
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Ixgrixgandalfxll
- İskele Babası
eğer bir eşyaya çok tıklarsan o ordan kaybolur ama çık gir yaptığında belki geri gelebilir bazen 2 saat sonra çantana tekrardan geliyor uzun bir süre gelmediyse bu oyun hatası deyil ozmn senin çarına biri girmişte almışonları geçmiş olsun
Ixgrixgandalfxll-GRİİGANDALF-Orçunyz
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
Cıkarken "Esc" yapıp "Cıkış" yaparak cıkın Alt F4 ile cıkmayınız.çarımda 3 tane iridyum wardı v bırden çantadan yok oldular oyun hatasıdır bu Gm ler lutfen oları geri vermenızı ıstıyorum sabaha kadar çekeyim oyun hatasıyla gıdıyo boyle saçmalık olmaz lütfen onalrı gerı alabılmelıyım
ADI : Lazkoor
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE