Merana giremiyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xXThEPuNiShErXx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Merana giremiyorum

Mesaj gönderen xXThEPuNiShErXx »

44 lvlim bronz ipek istenilen tüm görevleri yapmama ramen meran bölgesine giremiyorum kesinlikle atladığım birşey yok yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

xXthEPuNiShErXx
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa
Kullanıcı avatarı
Risky
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Merana giremiyorum

Mesaj gönderen Risky »

Meran'a giremiyorsanız Meran'a girmek için gerekli olan bir görevi yapmamış olabilirsiniz.
Ve kesinlikle bir atladığınız durum olabilir.Eğer ki her şeyi yaptığınızı düşünüyorsanız ve halen daha oyuna giremiyorsanız oyunda merana girerken verilen uyarı ile birlikte istanbuloyun.com/ikvdestek adresine başvurunuz.

Ekran görüntüsü almak için klavyenizin sağ üst kısmında bulunan Print Screen tuşuna basınız.O tuşa bastığınız anda oyun klasörüne ekran görüntüsü otomatik olarak kayıt edilecektir o ekran görüntüsünüde destek adresimize gönderiniz.

Saygılarımla
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
Kullanıcı avatarı
Egelim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Merana giremiyorum

Mesaj gönderen Egelim »

Slm arzuhalciden solucandaki eski mezar kalıntısının fotoğraf görevi ve ardından sonra arzuhalciden alınan anahtar benzeri cisim (dişi örümcekte) görevlerinden sonra arzuhalciden alacağın mührü kır görevi ile giriş yapabilirsin. Eğer yine giriş yapamıyorsanız lütfen en kısa sürede www.istanbuloyun.com/ikvdestek formunu kullanarak bildirimde bulunun.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön