Bilinmeyen Bölge...Sahra

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Malazgirt Loncası

Re: Bilinmeyen Bölge...Sahra

Mesaj gönderen anektod2 »

Ceviz yazdı:İstanbul'dan Mısır'a mı? Bambaşkaymışsın.

Yeraltında Hiyeroglif yazıları ile dolu tapınak görünümlü meran şehrini yadırgamayan yurdum insanı bunu neden yadırgar acep ?
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

KRaLeX yazdı:Evet ArkadaşlaR,İkv oyuncularını bir çok Kişinin bilmediği bir Bölge...Sahra Bölgesi bekliyoR..Meteor afeti ile birlikte yarısından fazlası yarık topraklarla oluşan Meteor Bölgesinin devamı Olan Sahra Bölgesi oyuncuları bambaşka bir serüvene sürükleyecek.Yeni bir medeniyetin ön yüzü olacak olan Sahra bölgesinin girişi ise Şah Kobranın Oradaki Tapınak olacaktır.Şah kobranın ise Sahra bölgesini bekleyen bir BEKÇİ olduğunu düşünmekteyim.Telefondan girmeseydim bazı resimleR paylaşacaktım ama ne yazıK ki paylaşamıyorum.O Bölgede piramit bile olabiLir arkadaşlar çünkü Sahra bölgesi bir çöl şeklinde bize sunulacak.Büyük yılanlarla akreplerle karşılaşabiLiriz anlayacağınız.Bu bilgileri hiç kimseden öğrenmedim araştırdım.Sizde kolayca anlayabilirsiniz.İpuçlarını da vereyim. 1.Şah Kobranın ordaki tapınakların içine girip işaretleri inceleyiniz.Göreceksiniz ki işaretlerde 1 Tane piramit ve yılaN göreceksiniz. 2. ise Teşkilat hattı ile konuştuğunda nadir anlarda sahra bölgesinden bahsediyor. 3.Büyük Sahra adında item var. 4. ise gercek hayatta Sahra bölgesi bir Çöl. Sizi aydınlatabildiysem ne mutlu bana.Ama bu bölge cok ileride geleceği kanaatindeyim.Ama bu bilgilerin kesin doğru olduğunu söyleyemem,sadece bazı bilgileri birleştirdiğimde bu sonuca ulaştım.Her şey daha güzel bir İKV için.
Oyun görevlerinde sahra bölgesinden mi bahsediyodu?. Görevleri okumadan etmem ama hiç hatırlamıyorum.Hangi görevlerde geçiyor resim olarak gösterebilirmsin ??
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

:idea: :arrow:

Kod: Tümünü seç

http://www.ikvonline.net/teskilat-hatti-nin-sirri-aciga-cikti-p185255.html?highlight=Sahra#post185255
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

Refresh arkadaşım telefondan girdiğim için resimi paylaşamıyorum.Ama Odieus resmin linkini vermiş heralde bir bak derim.
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ceviz »

anektod2 yazdı:

Yeraltında Hiyeroglif yazıları ile dolu tapınak görünümlü meran şehrini yadırgamayan yurdum insanı bunu neden yadırgar acep ?
Meranlar zaten anadolu efsanesidir. Tabi daha güzel gözüksün diye İstanbul'a yamanmıştır. İstanbul'un dehlizlerinde yaşadıkları sanıldığı için oyun hikayesine de uygundur. Bu mitin oyuna entegre olması bile insanı mutlu eder. Ama sahra çölü ne alaka? Ruh taşıyla sivri adaya geçilmesi bir nebze de , sahrada ne yapacaksın? Mumya mı keseceksin?
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Ceviz yazdı:
anektod2 yazdı:

Meranlar zaten anadolu efsanesidir. Tabi daha güzel gözüksün diye İstanbul'a yamanmıştır. İstanbul'un dehlizlerinde yaşadıkları sanıldığı için oyun hikayesine de uygundur. Bu mitin oyuna entegre olması bile insanı mutlu eder. Ama sahra çölü ne alaka? Ruh taşıyla sivri adaya geçilmesi bir nebze de , sahrada ne yapacaksın? Mumya mı keseceksin?
neden olmasın eğer teşkilat hattıyla konuşursanız alo ben selami diye bir yazı çıkar ve bir kaç defa daha konuşursanız sahra sunucusuna bağlanalamıyor mu öle bir şey yazar yani yeni bir bölge olarak sahra çölü gelebilir.Ve selami de orada olabilir. eğer fark ettiyseniz..
Çemberli Taş usulu = çemberli taş
Meteor Emsali = meteor bölgesi
Büyük Sahra = sahra çölü
..........
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sypratan »

Çemberli Taş usulu = çemberli taş
Meteor Emsali = meteor bölgesi
Büyük Sahra = sahra çölü
yok artık Lebron James

Grönland emsali /efsunu / destekli = Grönland
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

Arkadaşım alakasını tartışacağına verdiğim ipuçlarını araştır ondan sonra gel yorum yap.Bilip bilmeden yorum yapıyosunuz oh kebap ya :(
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sypratan »

o kapı meranlar ile alakalı meranların sahra çölüyle alakası var mı ?
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ceviz »

KRaLeX yazdı:Arkadaşım alakasını tartışacağına verdiğim ipuçlarını araştır ondan sonra gel yorum yap.Bilip bilmeden yorum yapıyosunuz oh kebap ya :(
İşte onu diyorum ipuçlarının da alakası yok. Sahraya kapıdan mı giriceksiniz? Harbi bambaşkasın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön