Anlayamadım Bu Hatayı Nasıl Alabiliyorum
Anlayamadım Bu Hatayı Nasıl Alabiliyorum
Resimdeki hatayı alıyorum oyuna giriyorum yüklenirken bu hatyı veriyor nasıl olabiliyor bu ya sorun tarayıcıdamı anlamadım i.e ve mozillada da denedim ikisindede aynı hatayı verior oyunu başka yollarla oynuorum ama amacım oyuna girmek ceza gerektiren bir şey görmüyorum bundan eğer gerektiriorsa yönetim bnm bu sorunumu çözsünde gireyim yoksa plusım boşa gidecek pc yawaş ondandır diyenler olabilir diye tek tek yazmakla utaşmamak için orada özelliklerinide açık bırakdım böle bir pcde asla kasmaması gerektiğini düşünüorum

________________________________________________________________________________
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Anlayamadım Bu Hatayı Nasıl Alabiliyorum
[b]Wındows 7 ise , Xp uyumLuLuk modu'nu açman gerek. [/b]
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
eet windows 7 ultimate xp uyumluda açıorum ama fark etmior gene aynı

________________________________________________________________________________
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Aynı hatayı bugün ben de aldım. yaklaşık 10-15dk oyuna giremedim. Sonra kendiliğinden düzeldi. (XP kullanıyorum)ikvm yazdı:Resimdeki hatayı alıyorum oyuna giriyorum yüklenirken bu hatyı veriyor nasıl olabiliyor bu ya sorun tarayıcıdamı anlamadım i.e ve mozillada da denedim ikisindede aynı hatayı verior oyunu başka yollarla oynuorum ama amacım oyuna girmek ceza gerektiren bir şey görmüyorum bundan eğer gerektiriorsa yönetim bnm bu sorunumu çözsünde gireyim yoksa plusım boşa gidecek pc yawaş ondandır diyenler olabilir diye tek tek yazmakla utaşmamak için orada özelliklerinide açık bırakdım böle bir pcde asla kasmaması gerektiğini düşünüorum

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
bunun pc ile alakası yok bu hatanın olabileceği sebepler:
*üyelikte başkası vardır.
*sunucu doludur(plus iseniz bu hata olmaz)
*sunucuda sorun vardır.
*üyeliğinizde işlem vardır
vs vs vs..
*üyelikte başkası vardır.
*sunucu doludur(plus iseniz bu hata olmaz)
*sunucuda sorun vardır.
*üyeliğinizde işlem vardır
vs vs vs..
Bilgisayar sınıyıcıyı indirip ilk önce sisteminizi denetleyin.
Olumlu cevap alırsanız ve hata hala devam ederse büyük bi ihtimalle üyeliğinizle ilgili bir problemdir.
Olumlu cevap alırsanız ve hata hala devam ederse büyük bi ihtimalle üyeliğinizle ilgili bir problemdir.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
üyeliğimle ilgili bir problem yok pc de bir sorun var çünkü başka bir programlada giriorum sunucuda herkes girebilior pc son derece uyumlu daha sonradan bu sorun çıktı ortaya pc özelliklerini resimde belirttim xp yapmayı düşünüorum bu sorunu çözemezsem