GaLLaRaDoII &MaHSeR Oyunu Bırakıorum !!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Mustiiii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

GaLLaRaDoII &MaHSeR Oyunu Bırakıorum !!

Mesaj gönderen Mustiiii »

ARKADAŞLAR HERKEZ HAKKINI HELAL ETSİN BENDEN YANADA HERKEZE HELAL OLSUN CHARLARIM ÇALINDI VE OYUN HAYATI BURDA BİTTİ BENİM İÇİN HİÇ BİR ŞER UMURUMDA DEİL ÇÜNKİ SADECE BIR OYUN VE CHARLARIMI CALAN KISILERDE ESKI CHARLARIMI CALAN KISILER KARAKTER NICKLERI xCANxDOSTUx VE ARDAA DIR BİLGİNİZE ÖMER IN HIKAYESI BURAYA KADARMIS NEYSE ARKADASLAR HERKEZ ALLAHA EMANET OLSUN DIYECEK DE BASKA BIR SEYIM YOK BU OYUNDA TANIDIIGM COK KISI BENIM ICIN SUAN BILE COK DEGERLILER VE DEGERLI HEP BENIMLE BENDE KALACAK(KiNqoFDARkNEsS MUSTAFA VE GÖKHAN Ixarmisuxl ARMAĞAN xGREYWOLFx Levent ABIM xXROMEOXx İMAM ABİM VE NIKINI YAZMADIGIM BIR ÇOK KISI BENIM ICIN DEGERINIZ COK AYRI ÇUMLETEN KALIN SAGLICAKLA KENDINIZE IYI BAKIN ALLAHA EMANET OLUN HOŞÇAKALIN (BİR OYUN HİKAYESİNIN SONUNDA UZUNTU ILE AYRILMAK :S :S :S :S ALLAHA EMANETSİNİZ (CC) KENDİNİZE DİKKAT EDİN ÖmeR Baba Gider ;) İkv Burda Sona Erer :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Herkez Bir Gün Böyle Gidecek
GaLLaRaDoII (Ejder Asa)
MaHSeR (Ashap ı Keyfh)
BifaReLLa (Latif )( Ecel)
GaLLaRaDoIII (Şifacı)
GaLLaRaDo (Savaşçı)
  • [Dailymotion][/Dailymotion]
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: GaLLaRaDoII &MaHSeR Oyunu Bırakıorum !!

Mesaj gönderen Usta »

Tüm kuklacı sunucusunun gözü aydın olsun :) bir hırsızı daha yollamış bulunmaktayız oyundan :) GaLLaRaDo sana güzel bir laf ile vedanı uğurluyorum; Su testisi su yolunda kırılır... ;)
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön