Sadosadox in İddiası

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Sadosadox in İddiası

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Sadosadox isimli kullanıcı her tartışmamızda Fearxşifacısı karakterime kadim kestiğini iddia ediyor. Bugün kavga etmemiz sonucunda ona kanıtlamak için bu gereksiz konuyu açtım. Kusura bakmayın. Fotoğraflar burada. Eski tarihten kalma çekilmiş fotoğraflar olmadığını kanıtlamak için sohbet bölümüne tarihi yazdım. Tekrar bu gereksiz insanlar yüzünden açtığım gereksiz konu hakkında kusuruma bakmayın. İşte fotoğraflar.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: Sadosadox in İddiası

Mesaj gönderen Rescuer »

Kurtlarxfearx yazdı:Sadosadox isimli kullanıcı her tartışmamızda Fearxşifacısı karakterime kadim kestiğini iddia ediyor. Bugün kavga etmemiz sonucunda ona kanıtlamak için bu gereksiz konuyu açtım. Kusura bakmayın. Fotoğraflar burada. Eski tarihten kalma çekilmiş fotoğraflar olmadığını kanıtlamak için sohbet bölümüne tarihi yazdım. Tekrar bu gereksiz insanlar yüzünden açtığım gereksiz konu hakkında kusuruma bakmayın. İşte fotoğraflar.

Resim
Resim
Ben yaparım Yunus :P 8-) :)
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

:D Hallederik =) Bugünki kadime gelmeye çalışacağım.
Kullanıcı avatarı
Yasakask
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Yasakask »

doğru sadonun kestigi kadimde sende vardın orda ama sado nickleri karıştırmış heralde senin.Sadonun Yasakaşk çarındayken hem yeşil hem kadim kesilmiştir o gün 2 veya 3 defa ama anlaşılan sado senin çarların nickini karıştımış ama gene sado haklı orda seninde çarın vardı ogün
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Yasakask yazdı:doğru sadonun kestigi kadimde sende vardın orda ama sado nickleri karıştırmış heralde senin.Sadonun Yasakaşk çarındayken hem yeşil hem kadim kesilmiştir o gün 2 veya 3 defa ama anlaşılan sado senin çarların nickini karıştımış ama gene sado haklı orda seninde çarın vardı ogün

Evet bir kere kestiğinizi hatırlıyorum o gün söylemiştim size de teşekkürler diye beni gruba falan da almıştınız ertesi günlerde ancak sen ve sado beni kp kasarken gruba alıyorsunuz sonrasında laf atıyorsunuz aramız bir iyi oluyor bir kötü oluyor nedenini anlayamıyorum. Sen bana junoncu falan da diyordun ertesi gün kavga ediyordun kadim gruba alıyordun sonrasında laf atıyordun garipsiniz. Sado da bir kere kadim kesti diye 50 laf atmasın ona ne abi çektim ne de kadim için yalvardım görev kadim mi diye sordum siz toplanırken evet gel dediniz geldim lonca charımla.

“Genel Sohbet” sayfasına dön