Yine Ayni Yine Ayni DeqiŞen ne OLdu ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kamilcix64
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Yine Ayni Yine Ayni DeqiŞen ne OLdu ?

Mesaj gönderen kamilcix64 »

MAden güncellemsi geldi tamam iyi dedik ejder asanın fıaytı düşer belki üretiriz dedik
Ejder asa = 600m di
suan da guncellmeden sonrda olede mantıkmı war yha ejder asa uretebılen yok oyunda hala sorun çzülmedi aynı mavi topaz hali 20m Mantıklımı arkdaşlar sizce 600 m ya az paramı oyunda kaç kişide war ki ejderi rahatca üretebilcek
Güncellme geldi Okey ama değişen ne oldu anlayamadım hala piyasa aynı bu gelen neydi :D
Resim
burak542
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Re: Yine Ayni Yine Ayni DeqiŞen ne OLdu ?

Mesaj gönderen burak542 »

kamilcix64 yazdı:MAden güncellemsi geldi tamam iyi dedik ejder asanın fıaytı düşer belki üretiriz dedik
Ejder asa = 600m di
suan da guncellmeden sonrda olede mantıkmı war yha ejder asa uretebılen yok oyunda hala sorun çzülmedi aynı mavi topaz hali 20m Mantıklımı arkdaşlar sizce 600 m ya az paramı oyunda kaç kişide war ki ejderi rahatca üretebilcek
Güncellme geldi Okey ama değişen ne oldu anlayamadım hala piyasa aynı bu gelen neydi :D

1,2 hafta sürecinde ne kadar bi değişme bekliyorsun:) Az kaldı düşecek fiyatlar en fazla 2 ay a kadar ,artık millet yolda gezerken ansızın çekiyor safları :)
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Şu an oyunda topaz madeni artırıldı bildigimce 18 tane mavi topaz madeni oldu.Diger madenlere baktıgımzda örn ganoderma 8 veya 10 tane.Buda mavi topazın artacagını gösteriyor.Bu piyasanın 2 hafta içerisinde düşmesini bakleyememeliyiz.Bu piyasanın düşmesi minimum 1 ya da 1,5 ay sürecektir.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

madenlerin başında artık 10 kişi yok. öekerken şans eseri gelebilir.bu da bir avantajdır.fiyatlar hemen düşmez bence de ama sen bu avantajdan yararlanabilirsin.dun oyunda eşim 4 kişinin mavi yansıttıgı taze dediğini görmus.şans işi artık tamamen.kimse eskisi gibi maden basında bekleyenlere bombacı filan cekip oldurtmeye de calısmıyor hem ;)
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:Şu an oyunda topaz madeni artırıldı bildigimce 18 tane mavi topaz madeni oldu.Diger madenlere baktıgımzda örn ganoderma 8 veya 10 tane.Buda mavi topazın artacagını gösteriyor.Bu piyasanın 2 hafta içerisinde düşmesini bakleyememeliyiz.Bu piyasanın düşmesi minimum 1 ya da 1,5 ay sürecektir.

Düzeltme yapalım,
Oyundaki tüm 1 LWL - 45 LWL maden öbeklerinin sayısı (hertürlü maden için) 16 adet olmuştur.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

konu acılalı 1 ay geçmiş.güncelleme sonrası eminönü sunucusu icin gördüğüm fiyatlar;

mavi topaz : 15m
menekşe : 45-60m
yonca : 10m
budaksız : 5-7m
ganoderma : 20m
iridyum : 18m
şelit : 9-10m
sibiryalı : 7m
akik : 8-10m

Arada değişiklikler olmuş olabilir.Benim birkaÇ kişiye sorup gördüğüm fiyatlar bunlar.

Eskiden de ;

mavi topaz : 20-25m
menekşe : 17m
yonca : 13-15m
budaksız : 10m
ganoderma : 15-17m
iridyum : 18m
şelit : 5-7m
sibiryalı : 5m
akik : 3-5m

topaz düştü hatta düşüyor da...Şuanda 1 menekseye 3 topaz takas ediyorlar ancak bu yukselmeler ve düşmeler piyasada sabit degil.dünün 25mlik topazı bugun 15-13m iken şimdi onun tahtında menekse var...Kim bilir 1-2 ay sonra da menekse 15m e düşüp,ganoderma yada yonca 35-40 m olursa hiç şaşırmam :D
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eerrddii24 »

BU MENEKŞEYİ ARTIRAN BİZLERİZ MENEKŞE AZ ÇIKMIYORKİ BENCE OLDUKCA FAZLA ÇIKIYOR AMA HERKES KENDİ İÇİN KULLANDIĞINDAN SATMADIĞINDAN FİYAT YÜKSELİYOR ...!
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

eerrddii24 yazdı:BU MENEKŞEYİ ARTIRAN BİZLERİZ MENEKŞE AZ ÇIKMIYORKİ BENCE OLDUKCA FAZLA ÇIKIYOR AMA HERKES KENDİ İÇİN KULLANDIĞINDAN SATMADIĞINDAN FİYAT YÜKSELİYOR ...!
kesinlikle katılıyorum.Önceden bir topazın başında 10 kişi olurdu.Çeken ya kendisine yada arkadasına kullanırdı.Satışı pek yoktu aslında.Satılan topazlar daha cok ; önceden 1m 500b 2m gibi fiyatlara alıp stok yapanların satışıydı.Geçen eminonunde attıgım bir turda üşenmeyip hala maden bekleyenleri gördum :D tek bir madenin basında saatlerce bekliyorlar sonrada cıkmazsa,kötü yönetim vıdı vıdı...

bundan aylar önce mavi topaz cok pahalandı diye bagrınırken herkes , bir konuda kişisel atışmaya döndugunde birisi "324 menekse 117 akik vs... " şeklinde mal varlıgını yazmıstı :) böyle olan bi hayli insan var ve piyasaya surmuyorlar.Kimse de satmaları icin zorlayamaz ancak 3. saf da olsa aslında menekse de akik de şelit de cok rahat cıkıyor.önceden topaz cıkmıyor deniyordu şimdi 2-3 saatte bir tazeleri göruyoruz.

Şans arttırıcı ne kadar etkili bilemiyorum,bu gune kadar 2 kere maden bekledim.1İ cıbandı cicek geldi 2 saat sonunda.birde mavi topaz icin bekledim.ejderimi üretince de uzun bir sure yanına gitmedim.

Bunun dısındaki tum saflarımı gezerken şans eseri cektim.
Tahminimce bence her karakter hiç çekemese de duzenli tur atıyorsa (5dk lık dönem olsun 15lık şimdiki dönem olsun) hiç yoktan haftada 1-2 tane 3. saf ceker.

Maden olayına çözüm secenekleri ise
1)ya dukkanda yada agopda rustemde satışı olacak.
2)yada 50. osmiridyumdan iridyum cıkar gibi bir guncelleme olacak.(ancak parayla alınanlar sayılmayacak.kişi oyundan duserse cektikleri sıfırlanmayacak)

bu ikisinde de kesin bi durum söz konusu.yoksa şans kelimesi adı altında cok kişinin emekleri yanıyor.

Aslında bir de şöyle dusunun,maden beklemiyor kimse.İhtiyacı olan ve yeterli parası olan gidip alıyor.Peki bu durumda ne yapılır oyunda?Klan savasları,vsler , etkinlikler çoğalmaz mı?Bence daha eglenceli hale gelir.
Kullanıcı avatarı
PaTRoN42
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PaTRoN42 »

Sifacixhezae yazdı:2)yada 50. osmiridyumdan iridyum cıkar gibi bir guncelleme olacak.(ancak parayla alınanlar sayılmayacak.kişi oyundan duserse cektikleri sıfırlanmayacak)

Bu oLması Lazım bence dun aksam 11 den sabah 5 e kadar bekLedım ırıdyum cıkmadı madencı sansımda oLdugu haLde cıkmadı ..
byAYYILDIZasLan

“Genel Sohbet” sayfasına dön