Açmış olduğun konuya katkı sağlamak için bir kaç resim benden Karakterı paintte karaladım bana ait olmayan dostumun bir çarı olduğu için Buyrun sizlere fotoğraflar ...
Kendisine Saqopax ile bir ilgin alakan varmı diye soruduğumda bana verilen cevap ;
Sözde hiç alakası yokmuş ne tesadüf Berkin eşyaları çalındığında yanyana görülmüşlerdi Bakın burdada yanyanalar .
-
-
Bak bak çar değişiyor Tskxhxburrows sana ait değildi sanırım ? Çakal
xagahxeray yazdı: Ve ayrıca ; Şimşekbey adlı karakteri ben oyun 39 levelken kullanıyordum , yeni leveller gelmeden önce o çarları sivastaki eski bi arkadasıma hediye ettim, o da çarı sadece civan perçemi çekmek için kullanıor oynamıyor bile... [
Ve bu resimlerde benim senin çarını çaldığıma dahir herhanqi bi kanıt veya başka bişey yok
Konuyu dikkatlice araştırıp , resimlere dikkatlice bakan arkadaslar dediklerimi onaylayacaktır...
2 hafta once ımzanda Şimşekbey adlı carın ısmı yazıyordu :ugeek:
Söylenecek söz kalmadı diye düşünüyorum . Tgabhxagah denilen Sıpa sana diyorum bu çocuk sana güvenmiş inanmış şifresini paylaşmış bu kadar düşkün isen gel sana ben bakıyım Emek hırsızı seni bütün hırsızlar gibi sende afişe edildin rastgele ...
Mrb ...
Ben yeni üyeyim... bir çok şey yaptım... çar kurtardım...
Eğer mynet hesabın varsa hesap adı ..... mynet .com olarak verebilirsen ondan almaya çalışırım...
Sizden hiçbir isteğim yok vermyeyin bnm için mahsuru yok ... özele yaarsan sana yardımcı olmaya çalışırım ...
güvenmessenizde Tınnn yani fark etmez
öteki hd tarıyorum içinde çok resim var oyunla ilgili bulur bulmaz koyucam bana yazdığı ö.m yi ö.m de ''adam arkilerde ekli çakcak şimdi şimşekle gel'' yazdı daha sonrasında ben ''ne oldu ezo=)'' yazdım oda ''yanlış pm'' dedi bunu berkin Tskxhxtatanga dan yazdı bende klana yazdım berki aradım mesaj attım çıkmadı daha anlatayımmı eray veledi
Merabara ben Özlemimsin... Burada benim Saqopax olduğuma dair yazılar görüyorum... Onunla hiç bir alakam yoktur... Kendisini tanımıyorum... Buradaki fotoğraflardan rahatsızlık duyduğumuda bildirmek isterim... Eray benim hem oyunda hemde oyun dışında çok yakın arkadaşımdır...Ve Erayın sizin karakterinizi soyduğuna inanmıyorum...Yanlış Kişiyi suçluyorsunuz ve benim olanlardan daha yeni haberim oluyor...Koyduğunuz resimleri kaldırmanızı rica ediyorum...Benim tam olarak kim olduğumu bilmediğiniz halde beni suçlamanız ve benden habersiz fotoğraf çekerek koymanız çok rahatsız edici... İyi formlar....