örse neler oldu
örse neler oldu
Arkadaşlar ben 1hafta açmadım açtığımda hesap soyulmuştu ama alman balta ve pant kalmıştı sonra ben adamı oynarken ölünce kıyafetteki eskime 100 er 100 er gidio birden düşüo 4-5 öldüğünde -24 e kadar düşüo nolmuş bilen acil yorum yazsın

- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: örse neler oldu
gayet normal bişi olduğu yokReisbilal yazdı:Arkadaşlar ben 1hafta açmadım açtığımda hesap soyulmuştu ama alman balta ve pant kalmıştı sonra ben adamı oynarken ölünce kıyafetteki eskime 100 er 100 er gidio birden düşüo 4-5 öldüğünde -24 e kadar düşüo nolmuş bilen acil yorum yazsın![]()
![]()

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
sen bundan şikayet ediyorsan hiç sığınağa girme 
arkadaşlar kalkan mesela öldüğüm an 700e inio bidahakinde 400 e buna ne diceksin (kalkan alman 37 lwl yeni aldım)
ve daha önceden böle değildi birden 150 gitmiodu 40 lwl çarım war ne zamandır oynuyom o kadar öldüm böle eskime olmadı ölüyon hemen 850-900 e düşü öle deildi ve bi büyücü daha açtım aynı hesapta ondada aynı eskime var kardeş başka olan yokmu kalkan hemen 1000den 700 e düşermi sonra 400 e sonra -24
arkadaş lar cevap

Bir hayvana dalarkende örs gitmekte eğer geç kesiyorsan fazla örs gidiyordur 
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
49 seviye savaşçıda bir kere ölünce zırhın 150-250 arası bir değerde eksilir. Tabiiki yediğin hasarın da bunda etkisi olabilir.Reisbilal yazdı:ve daha önceden böle değildi birden 150 gitmiodu 40 lwl çarım war ne zamandır oynuyom o kadar öldüm böle eskime olmadı ölüyon hemen 850-900 e düşü öle deildi ve bi büyücü daha açtım aynı hesapta ondada aynı eskime var kardeş başka olan yokmu kalkan hemen 1000den 700 e düşermi sonra 400 e sonra -24

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN