Kp Çharlarım YEni şan durumları :) iyi seyirler. :)
Re: Kp Çharlarım YEni şan durumları :) iyi seyirler. :)
paranın çokluğundan olsa gerek 
yOzqATLıxMaReŞaL...... ( ReCeP ErDoĞan)
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
xrecep66 yazdı:paranın çokluğundan olsa gerek
Başarılarının Devamını Dilerim
Hadi az kaLdı olucaksın marasaL :lol: İns olursunda o kadar emegin bosa gitmez
olda kurtulalım
tşkler arkdaşlar sizlerin Desteği oldu sürece Engel tanımam .. bir 1 aylık ara vermem gerekti o yüzden oyunda göremessiniz
Sen gelene kadar ben marashaL oLuyim
:lol:
- StreetStar
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar assasingss adı tam doğru olmayabilir unutmamak lazım o da 3yıldız pembe olmak üzere
YüKsEkTeN UçAn YüKsEkTeN DüŞeR
Güzel kasmış, arkadaş zamanını harcamış yada program kurmuş o zamanını uyuyarak gecirmiş
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
ne demek istion la sen ?Kakuli yazdı:Güzel kasmış, arkadaş zamanını harcamış yada program kurmuş o zamanını uyuyarak gecirmiş
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
SpxGreywolf yazdı:ne demek istion la sen ?Kakuli yazdı:Güzel kasmış, arkadaş zamanını harcamış yada program kurmuş o zamanını uyuyarak gecirmiş
Sanane LA anlayan anlamıştır.Yok benim IQ seviyem düşük dersen senin için anlatabilirim.Bak şimdi diger bir kaç sunucudada oldugu gibi bir program kullanıyorsun.Sonra bır tenha yere gidiyorsun ( sivri adada ufkaban , meteorda karakürkün yanındaki taş...gibi) Programı kuruyorsun pc ne bir carın sabit kalıyor diger hesapta bulunan düsman klana ait carların oyuna giriyor ve çıkıyor bu sırada dıger carında otomatık olarak onlara büyü atıyor..
Ben gideyim yanına arkadaş pc basında yok nasıl olsa onun yerine ben vurayım dersen üzgünüm yapamazsın
Başka bir soru varmıydı.
oyunda pro ve hile olmadını herkes bilior .. neden bir kişide başarımı desteklemior çekememezlik .. haa şunuda ekleyim.. pro varsa öle bişi gönder bana lazım mareşal olup alayına göstercem.. ok :evil: