Destek hk
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Destek hk
www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden ceza / itiraz bölümünü seçip bloklanan karakteriniz hakkında bilgi alabilirsiniz.
İyi forumlar
İyi forumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Özürlümüsün adam zaten destekten mantıklı bir cevap gelmediği için buraya konu açıyorISTANBULFATIHI yazdı:www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden ceza / itiraz bölümünü seçip bloklanan karakteriniz hakkında bilgi alabilirsiniz.
İyi forumlar
yazılanları oku az, küçük duruma düşme
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Neden ceza aldığını ben mi bileceğim. Adam Desteğe mail atmadan , cezasının ne olduğunu öğrenmek istiyor.waffle yazdı:Özürlümüsün adam zaten destekten mantıklı bir cevap gelmediği için buraya konu açıyorISTANBULFATIHI yazdı:www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden ceza / itiraz bölümünü seçip bloklanan karakteriniz hakkında bilgi alabilirsiniz.
İyi forumlar
yazılanları oku az, küçük duruma düşme![]()
![]()
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Merhabalar.
Konu ile alakalı forum üzerinden yardım alınamayacağını Hızlı Cevap panelinde arkadaşa iletmiştim. Konunun devamı halinde burada tartışma ortamı yaratabilecek bir konu açması cezai yaptırım gerektirmekle birlikte konunun kilitlenmesine neden olur.
Forum iletişim yeri olmakla birlikte ceza bilgilendirilmesi yada itirazı için kullanılamaz.
Konu ile alakalı forum üzerinden yardım alınamayacağını Hızlı Cevap panelinde arkadaşa iletmiştim. Konunun devamı halinde burada tartışma ortamı yaratabilecek bir konu açması cezai yaptırım gerektirmekle birlikte konunun kilitlenmesine neden olur.
Forum iletişim yeri olmakla birlikte ceza bilgilendirilmesi yada itirazı için kullanılamaz.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>