GM lerın dıkkatıne ...!!!
GM lerın dıkkatıne ...!!!
isim e pını satcam dıye benden nıtro ceket alan ve ısım e pını wermeyen ctrlm adlı kısıden sıkayetcıyım.gerekenın yapılmasını istiyorum ...!!!
Re: GM lerın dıkkatıne ...!!!
sekax yazdı:isim e pını satcam dıye benden nıtro ceket alan ve ısım e pını wermeyen ctrlm adlı kısıden sıkayetcıyım.gerekenın yapılmasını istiyorum ...!!!
:mrgreen:
enayiliğini forumda duyurmak gerçekten cesaret işidir..
seni tebrik ediyorum..
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Sekax mal zaten

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Gereği şudur kardeşim

/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı

HahahahErNeSTo yazdı:Gereği şudur kardeşim
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
- BLooDJuNKie
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
ahahahhahahahahah sekax kerizmisin la sen hiç mi aklın yok senin GM ne yapsın senin kerizligine dngl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eh be kardeşim cekete e - pin mi verilir e - pinler 50 60 milyon ediyor eh be gerizekalı arkadaşım eh be e be köylü kızı
ReGaLuaS
Forum Kuralları Madde 1
...Başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici,.... aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
...Başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici,.... aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
TAKVA yazdı:Forum Kuralları Madde 1
İkv WOLFPACK Anayasası
Madde 1 . Yasaklar Çiğnenmedikçe Ona yasak Demek Saçmalıktır..
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
2007 MarT -2010 NisaN
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Bu tür alış/verişlerde güvenin ön planda olduğunu, ne yazık ki sizlerin iyi niyetini kötüye kullanarak bu durumu hırsızlığa çevirebileceklerini ve güvenmediğiniz kişiler ile alış/veriş içine girmemenizi tekrar hatırlatarak;
Lütfen konu ile ilgili elinizdeki resimleri " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden bildirim tipini Oyuncu Hata Kullanım olarak düzenleyerek İKV Destek ile paylaşınız. Konu ile ilgili moderasyon gerekli hallerde destek birimi tarafından gerçekleştirilecektir. İyi forumlar.
Lütfen konu ile ilgili elinizdeki resimleri " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden bildirim tipini Oyuncu Hata Kullanım olarak düzenleyerek İKV Destek ile paylaşınız. Konu ile ilgili moderasyon gerekli hallerde destek birimi tarafından gerçekleştirilecektir. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!