Felipemassa yazdı:Arkadaşım şimdi kendinle çelişmiyormusun.Hem eski oyuncuyla yeni oyuncunun farkı olsun diyorsun hemde vakti olmayan parasına kıyıp alsın diyorsun.Böyle olursa eski oyuncuyla yeni oyuncunun nasıl bir farkı olucak.Herşeyi geçtim şöylede olabilir.Çemberlitaşla beraber gelir bu eklenti ve yaratık kestinmi atıyorum 10akçe verir sana.Ve derki 10000akçede ecel 15000akçede ejder.Bence böyle olursa daha mantıklı olur.Böylece insanların emeklerine saygı gösterilmiş olur ve oyun dahada bağlayıcı olur.Yönetimin bu olumsuz yorumları dikkate alıcağını sanmıyorum ama ben söyliyeceğimi söyledim.Fikirler çoğaltılabilir.Ayrıca yönetimden KISA SÜRE İÇERİSİNDE BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM.Gerçek parayla alınacaksa söyleyin oyunu silelim...
Ayrıca baklava olayına çok güldüm![]()
![]()
Yazdıklarının bana hitaben olduğunu düşünüp yazımı yeniden okumanı tavsiye ediyorum. Okumak farklı birşey okuduğunu anlamamak başka birşey. Bir daha oku ve nerede çeliştiğimi yeniden açıkla derim. Ben eski itiraz edenlerin neye itiraz ettiklerini örnekledim.
İyi forumlar.