Sobee Studios'da neler oluyor?

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sobee Studios'da neler oluyor?

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Felipemassa yazdı:Arkadaşım şimdi kendinle çelişmiyormusun.Hem eski oyuncuyla yeni oyuncunun farkı olsun diyorsun hemde vakti olmayan parasına kıyıp alsın diyorsun.Böyle olursa eski oyuncuyla yeni oyuncunun nasıl bir farkı olucak.Herşeyi geçtim şöylede olabilir.Çemberlitaşla beraber gelir bu eklenti ve yaratık kestinmi atıyorum 10akçe verir sana.Ve derki 10000akçede ecel 15000akçede ejder.Bence böyle olursa daha mantıklı olur.Böylece insanların emeklerine saygı gösterilmiş olur ve oyun dahada bağlayıcı olur.Yönetimin bu olumsuz yorumları dikkate alıcağını sanmıyorum ama ben söyliyeceğimi söyledim.Fikirler çoğaltılabilir.Ayrıca yönetimden KISA SÜRE İÇERİSİNDE BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM.Gerçek parayla alınacaksa söyleyin oyunu silelim...

Ayrıca baklava olayına çok güldüm :D :D :D

Yazdıklarının bana hitaben olduğunu düşünüp yazımı yeniden okumanı tavsiye ediyorum. Okumak farklı birşey okuduğunu anlamamak başka birşey. Bir daha oku ve nerede çeliştiğimi yeniden açıkla derim. Ben eski itiraz edenlerin neye itiraz ettiklerini örnekledim.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
blueyes
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen blueyes »

sanatkar yazdıklarında sana katılıyorum. aynı fikirdeyiz.
Kullanıcı avatarı
Xavicenna
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Xavicenna »

bilinçli olarak paylaşılmış bu video.. :?:
oyunculara kötü birşeymiş gibi gösterip bence iyi bişey yapacaklar ;)
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

İnşallah madenlerin şaheserlerin her türlü itemin bulunduğu bir store olur sınavlara hazırlanmaktan oyunda değil saatlerce maden toplamak 5 dakikalığına ne var ne yok bakmak için bile giremiyoruz ikv yönetimini tebrik ediyorum güzel bir karar
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

ICF Store inceledikten sonra olabilecekler ve gelecek yenilikler ile ilgili birçokşey şekillendi. Orada satılan herşey süreli. 1 ay 1 hafta vb. gibi. Ve çok fazla özellik var. Bunu bizim oyuna uyarlamaları halinde sanırım şöyle bir şey olacak.

örn 1: elindeki silah hasarı 1 aylığına artırma yada 1 aylığına şaheser sahibi olma. Bu ne getirecek elimde şaheserim yok diye beni GB lere almıyorlar. Buna çözüm getirecek ve Lathander ın değimi ile oyunda kalıcı bir ekisi olmayacak denegeler bozulmayacak. (haliyle bağımlısı olacaksın.)

Örn 2: Şans artırıcı alacaksın o ay mıdgrat yapacaksın ertesi ay bitecek plus gibi. (haliyle bağımlısı olacaksın.)

Bir yandan iyi biryandan ürkütücü. Ayda 5 lira veriyorduk iki hesap 10 lira diye küçümsediğimiz bu giderler ya ayda 10 liraya şaheser sahibi olacam daha ne diyerek önce 20. Sonra item düşmüyor diyerek 25 yok o özellik falandı derken ayda 30 liraya mal olacak gibi. Ki güzel özellikler bağımlılık yapacağı göz önüne alınırsa. Bizleri zorlayıcı şeyler bekliyor.

WS den para kazanalara gün doğacak. 1 Aylığına eksiklerini tamamla ve gelsin oyunparaları :D

Ancak bu hali ile bahsedilen dengeler bozulmaz. Buradan yola çıkarak bu akçeler ile kalıcı sürekliliği olan nesneler (maden) alınamayacak demketir.

Bunlar tamamen ICF Store gördükten sonraki yorumlarımdır. Kısaca bu olaya satın alama değilde KİRALAMAK gözüyle bakılıyor sanırım.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen YesilbuyuxOwner »

bluewolf45 yazdı:Akçe ne işe yarayacak ben size söylim bak... Gidiceksin Nakit para ile akçe satın alıcaksın atıyorum 10 tl 1000 akçe aldın.. Bu 1000 akçe oyundaki akçe bölümüne eklenicek sonra yeni bir sekme acıcaklar silahların istedigin özelliklerini yükseltmek için Örn: Ecel maximum hasarın 477 ya buna akçe ile daha fazla hasar basıcaksın yani hasarının degerini arttırıcaksın... Oyun yavas yavas M2 dönmeye basladı orada ep war silahlara efsun basıyorlar buradada akçe getiriyorlar silahlari eşyaları güçlendirmek için paraya kölelik etmeye baslıyorlar yavas yavas...

İnşallah böyle olmaz.O zaman adam basar parayı , kökler akçeyi gider azatın gücünü 5000 yapar her vruruşu paso 30000. :cry: :cry: :cry: :cry:
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
EnDStaR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen EnDStaR »

Bekleyip görecegiz arkadaşlar.
Umarım biz oyuncular açısından hayırlısı olur
Kakuli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Kakuli »

Evet bence bu guncelleme cok iyi olacak
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Sanatkar a katılıyorum dedikleri doğru her oyunda var bu sistemler bizde niye olmasım?Yanlız gelen sistemde açık olurda adamlar o açıkla yeniliklere parasız sahip olursa o kötü olur geç gelsin ama hatasız gelsin.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
gadali
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen gadali »

Bence İKV Dükkan'ın ICF Store ye benzeyeceği büyük bir ihtimal gibi gözüküyor.
Umarım oyun parası ile alınmaz.( ki büyük ihtimalle alınmayacak gibi görünüyo) Çünkü oyun parası ile satılırsa güçsüz ve güçlü arasındaki fark çok çok artar.
Ayrıca ICF Store yi biraz incelerseniz. Normal üyeler alacağı ürünün %10 unu oyun parasıyla verebiliyor. Bu IKV dede olur sanırım. Aynı zamanda ICFPro paketinde %20 sini oyun parasıyla ödeyebiliyorlar. ICFPRO yu da IKV Plus pakete benzetebiliriz sanırım :)
Bekleyip göreceğiz. Umarım oyunun gidişiatını iyileştirecek bir yenilik olur

“Eski Duyurular” sayfasına dön