Susturulma..
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Re: Susturulma..
Esatın yan forum hesabına geçmene gerek yok fatih ) o hesapla yazarsan forum yetkilisi olamıyacakmısın yoksa
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
ISTANBULFATIHI yazdı:Küfür edecek , sonra çok medeni bir şekilde Resmi foruma konu açıp bilgilendirme yapıcak ve daha daha sonra da onu destekleyenler çıkacak. 21. yy evet 21.yy
Sen yetkilimisin ? Değilsen neden yetkili gibi dawranıyosun ? Olmayı istiyosan böyle dawranmak yerine neden her sene yapılan Alımlara katılmıyosun ? Katılıyosan neden bu kadar iyi bildiğin halde alınmıyosun ? Ve son olarak alınmadıysan Forum yetkilisi gibi dawranmaktan vazgeç dostum ... Evet bilmem kaçıncı yüz yıldayız ve içinde olduğum bu tarihten bu insanlıktan utanç duyuyorum bazen...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Daha fazla yoruma gerek yok Geçmiş olsun birkan
En son LASTDRAGON tarafından 19 Şub 2011 15:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
dabbela yazdı:ISTANBULFATIHI yazdı:Küfür edecek , sonra çok medeni bir şekilde Resmi foruma konu açıp bilgilendirme yapıcak ve daha daha sonra da onu destekleyenler çıkacak. 21. yy evet 21.yy
Sen yetkilimisin ? Değilsen neden yetkili gibi dawranıyosun ? Olmayı istiyosan böyle dawranmak yerine neden her sene yapılan Alımlara katılmıyosun ? Katılıyosan neden bu kadar iyi bildiğin halde alınmıyosun ? Ve son olarak alınmadıysan Forum yetkilisi gibi dawranmaktan vazgeç dostum ... Evet bilmem kaçıncı yüz yıldayız ve içinde olduğum bu tarihten bu insanlıktan utanç duyuyorum bazen...
Uyarılmaya güceniyorsanız uyarılacak hareketler yapmayın o zaman , kimsenin birşey yaptığı yok. Burda yorum yazan herkes belli.yetkili konusu herkes üzerinde kötü etkiler bırakmış. Sanırım sebebini tahmin edebiliyorum.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Yok bende bi etki bırakmadıda sende bırakmış kardeş onlar gibi dawranıyosunda ne biliyim anladım gençsiniz özeniyorsunuz sanırım ama yanlış bu yani ve İnsanlar rütbeleri denk kişilerden emir veya akıl almaktan hoşlanmaz bu sadece şuanda olduğu gibi tartışma konusu getirir.. Hemde beni veya herhangi bi oyuncuyu uyarmak sana düşmez herkes haddini bilsin fazlasına gerek yok ...ISTANBULFATIHI yazdı:dabbela yazdı:ISTANBULFATIHI yazdı:Küfür edecek , sonra çok medeni bir şekilde Resmi foruma konu açıp bilgilendirme yapıcak ve daha daha sonra da onu destekleyenler çıkacak. 21. yy evet 21.yy
Uyarılmaya güceniyorsanız uyarılacak hareketler yapmayın o zaman , kimsenin birşey yaptığı yok. Burda yorum yazan herkes belli.yetkili konusu herkes üzerinde kötü etkiler bırakmış. Sanırım sebebini tahmin edebiliyorum.
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Merhabalar..
Yardım da bulunmak yada bulunmaya çalışmak günümüzde (sizin tabirinizle) yalakalık ve taklitçilik olabiliyor. Konu ile ilgili olarak arkadaşımız sizlere açıklama yapmış ve siz bunu nereden nerelere getirmişsiniz. Bu konunun buralara sürüklenerek sebebinden sapması ve kişiyi rencide edici kelimelere dönüşmesinden dolayı konu kilit altına alınmıştır.
Forum Kuralları Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Yardım da bulunmak yada bulunmaya çalışmak günümüzde (sizin tabirinizle) yalakalık ve taklitçilik olabiliyor. Konu ile ilgili olarak arkadaşımız sizlere açıklama yapmış ve siz bunu nereden nerelere getirmişsiniz. Bu konunun buralara sürüklenerek sebebinden sapması ve kişiyi rencide edici kelimelere dönüşmesinden dolayı konu kilit altına alınmıştır.
Forum Kuralları Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>