IIxQuaNTuMxII Acı gerçekler buyurun

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xXdikeyXx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: IIxQuaNTuMxII Acı gerçekler buyurun

Mesaj gönderen xXdikeyXx »

Thugboy yazdı:daha öncede dediğim gibi burdan yaygara yapmana gerek yok savcılığa vericem dedin ver devlete güvenimiz sonsuz ama eğer aykut temize çıkarsa o zaman görüşeceğiz senle . sabırsızlıkla savcılığa vermeni bekliyorum .

Akşam çekip koyarım ama aykutun telefonunu biliyorsan koyayım devlete güveniyorsun öylemi sanada dava açıcam meraklanma sennde bazı eksiklerin var çar çalıp kanıtları yok etmeme gibi hadi uza lan sen aykut malagı cevap vermiyor sen nie veriyon koruyucu melek puahaha videoda herşey apaçık belli yada resimlere bak aykutun çaldıgı için 2 kanıt yeter bana :)
HéR LaFa VéRiLéCéK BiR CéVaBıMıZ VaRDıR BiR LaFa BaKaRıZ LaFMı DiYé BiRDé aDaMa BaKaRIZ aDaMMı DiYé...!
Kullanıcı avatarı
xXdikeyXx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xXdikeyXx »

Hellriders yazdı:Merhaba;

Hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.

Forum üzerinde tartışma yaratacak konulardan kaçınalım.

Ben hesap şifremin kimseyle paylaşılmayacağını biliyorum Sevgili TT'miz Hellriders ancak siz çarımın nasıl çalındıgını bilmeden burda ikv ye yeni başlamış çarını çaldırmış kişilere yazdığınız gibi şeyler yazıyorsunuz ben bu oyunu betadan beri oynuyorum neyin doğRu neyin yanlış olduğunu her oyuncu kadar bende biliyorum ;)
HéR LaFa VéRiLéCéK BiR CéVaBıMıZ VaRDıR BiR LaFa BaKaRıZ LaFMı DiYé BiRDé aDaMa BaKaRIZ aDaMMı DiYé...!
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Lathander yazdı:Hakkınızı aramanız gerçekten önemli arkadaşlar. Sanal dünyada işlenen suçlara artık çok daha ciddi incelenmektedir. Sobee Studios olarak bu konuda kanunlar ölçüsünde her zaman oyuncularımızı destekliyor olacağız.

Bİlgilendirmen için teşekkür ederim.

Sizin nezninizde diğer kullanıcı arkadaşlara örnek olması açısından verilmiş bir yanıttı.

Forum kuralları gereği;

5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Koray YAR
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön