IIxQuaNTuMxII Acı gerçekler buyurun

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xXdikeyXx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

IIxQuaNTuMxII Acı gerçekler buyurun

Mesaj gönderen xXdikeyXx »

:arrow: Evet Ben xXdikeyXx tanımayanınız yoktur heralde gelelim konumuza çarımın çalınması aylardır mahkemeye vericem diye bekledm kanıtm yokdu şimdi kanıtta var Egemen loncası bana tazminat davası şimdide açın canlarım bu kanıtı koyduktan sonra kim kime ne açıyor görürsünüz Bazı saf arkadaşlar aykut yapmaz vs. vs. Aykutu Tanıyanlar Numarasını Bilir Alta koyacagım videoda herşey var xXdikeyXx çarımı çalıp nickini IIxMaTKaPxII yapıp ve mal gibi kendi hesabına aktardığı yaptığım videoda var Aykut bu saatten sonra çarı verip vermemek sana kalmış aslanım benm Anlım Açık savcılıktada kanıtım var her yerde canım benim Hadi...

DipNot: Videoyu Tam İzlemeden Yorum Yapmayınız Videoyu Düşük kaliteyle çektimki aykut arkadaşımızın telefon numarası gözükmesin zaten tanıyanlar izlerse anlicak Ne Mal olduğunu aykutun...Egemen loncası isterseniz yüksek kalitede çeker koyarız canlarım benm Mucx..

http://www.dailymotion.com/video/xh3ivb ... videogames Kolay Gelsin Aykut Keyifli İzlemeler

Teşkilat xXdikeyXx
HéR LaFa VéRiLéCéK BiR CéVaBıMıZ VaRDıR BiR LaFa BaKaRıZ LaFMı DiYé BiRDé aDaMa BaKaRIZ aDaMMı DiYé...!
Kullanıcı avatarı
IIxRoCCoxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: IIxQuaNTuMxII Acı gerçekler buyurun

Mesaj gönderen IIxRoCCoxII »

Ben Zaten Senin Çarının Görünüşünü Biliyordum ve Çalındığını Duymuştum .. Oyunda IIxMaTKaPxII Nickli Bir şahıs Senin Aynı Görünüşünle Yeni Nickle Dolanıyordu .. Biliyorum Bu Kesin Bir Kanıt Değil Fakat Şüphelerim Vardı .. Ne Yazikki Bu Şüphelerim Doğru Çıktı ..

Neyse Geçmiş Olsun Kardeşim . . :!:
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
xXdikeyXx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

IIxRoCCoxII yazdı:Ben Zaten Senin Çarının Görünüşünü Biliyordum ve Çalındığını Duymuştum .. Oyunda IIxMaTKaPxII Nickli Bir şahıs Senin Aynı Görünüşünle Yeni Nickle Dolanıyordu .. Biliyorum Bu Kesin Bir Kanıt Değil Fakat Şüphelerim Vardı .. Ne Yazikki Bu Şüphelerim Doğru Çıktı ..

Neyse Geçmiş Olsun Kardeşim . . :!:
Öncelikle Teşekkür ederim bundan sonra zaten aykut birşey yapamaz Çarın aktarma hakkı dolmuş savcılığa verdiğimde %100 kanıt olarak bilinecek bi durum bu.
HéR LaFa VéRiLéCéK BiR CéVaBıMıZ VaRDıR BiR LaFa BaKaRıZ LaFMı DiYé BiRDé aDaMa BaKaRIZ aDaMMı DiYé...!
Kullanıcı avatarı
IIxRoCCoxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IIxRoCCoxII »

inşallah savcılığa vermeden çarı alblrsn
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
xXdikeyXx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

IIxRoCCoxII yazdı:inşallah savcılığa vermeden çarı alblrsn

Kanıtım bol çok kanıt varda bekledim kimsenin canı yanmasın diye ama telefonlarımı acıp sen kimsin diyince kafam attı EGEMENxSalvador EGEMENxTrakya bana dava açacaktınız açsanıza ben şimdi pazartesi günü aykutada açıyorum sizede davayı ben videoyu düşük kaliteyle çektim numarası gözükmesin diye isterseniz özelinize Yüksek kaliteylede yollarım öle aykut yapmaz aykut yapmaz deyip Cevap vermemek kolay.... Hadi Bebelere Balonnn...!
Kullanıcı avatarı
xXdikeyXx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Buyrun Çarı İstiyorum Cevap Vermiyor Oyundan CIkıp IITheÇeÇeNII'adlı karaktere giriyor..
Resim
Kullanıcı avatarı
xXdikeyXx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bakın burda küfür ediyorum (gizledim) çıkıyor alttada Theçeçen çarına yani amcasının çarına giriyor :) suç ortakları ailecek hırsız bunlar

http://img576.imageshack.us/f/ekran021311141658.jpg/
http://img691.imageshack.us/f/ekran021311161247.jpg/
Kullanıcı avatarı
Thugboy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Thugboy »

daha öncede dediğim gibi burdan yaygara yapmana gerek yok savcılığa vericem dedin ver devlete güvenimiz sonsuz ama eğer aykut temize çıkarsa o zaman görüşeceğiz senle . sabırsızlıkla savcılığa vermeni bekliyorum .
Egemen Loncası
EGEMENxTrakya
Kullanıcı avatarı
Thugboy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Thugboy »

ayrıca yolla bakalım videonun yüksek kalitelisini çok merak ettim
Egemen Loncası
EGEMENxTrakya
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.

Forum üzerinde tartışma yaratacak konulardan kaçınalım.
Koray YAR
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön