19.02.2011 tarihinde karakterim sus yemiştir.24.02.2011 tarihinde açılacaktır.Karakterimin susturulma nedeni ''hay zihnine'' dedim sadece devamı veya ''...'' gibi bir şey de yoktur.Neyse sadece haberiniz olsun dedim hepinize iyi forumlar.
Efexmelih
Bepboys
Susturulma..
Re: Susturulma..
Birkan yazdı:19.02.2011 tarihinde karakterim sus yemiştir.24.02.2011 tarihinde açılacaktır.Karakterimin susturulma nedeni ''hay zihnine'' dedim sadece devamı veya ''...'' gibi bir şey de yoktur.Neyse sadece haberiniz olsun dedim hepinize iyi forumlar.
Efexmelih
Bepboys
boşver birkan bişey deme Tık diyosun SusturuyoLar.
kiNqOfDaRkNesS ( Savaşcı )
KinqoFDaRKNeSsS ( Büyücü )
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
İtirazlarınızı buradan değil ; www.istanbuloyun.com/support.aspx Ceza / İtiraz bölüme yazabilirsiniz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
ISTANBULFATIHI yazdı:İtirazlarınızı buradan değil ; www.istanbuloyun.com/support.aspx Ceza / İtiraz bölüme yazabilirsiniz.
Çok cevap veriyolar xD sus bittiyo sonra cvb veriyolar .
kiNqOfDaRkNesS ( Savaşcı )
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Kardeşim ceza itirazımı konuyu açmadan önce yapmıştım sadece bilgilendirme için açılmış bir konu.ISTANBULFATIHI yazdı:İtirazlarınızı buradan değil ; www.istanbuloyun.com/support.aspx Ceza / İtiraz bölüme yazabilirsiniz.
Adam bilgilendirme yapmış, neden susturdunuz diye yakınmıyor ki. Geçmiş olsun birkanım.ISTANBULFATIHI yazdı:İtirazlarınızı buradan değil ; www.istanbuloyun.com/support.aspx Ceza / İtiraz bölüme yazabilirsiniz.
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ace Of Spades
Küfür edecek , sonra çok medeni bir şekilde Resmi foruma konu açıp bilgilendirme yapıcak ve daha daha sonra da onu destekleyenler çıkacak. 21. yy evet 21.yy
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
ISTANBULFATIHI yazdı:Küfür edecek , sonra çok medeni bir şekilde Resmi foruma konu açıp bilgilendirme yapıcak ve daha daha sonra da onu destekleyenler çıkacak. 21. yy evet 21.yy
Sütten çıkmış ak kaşık gibide konuşmasan ah
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Sizin gibi yalakalardan iyidir , değil mi